Βαθμολογία

Έλαμψε στο πρώτο και κλείδωσε την παραμονή του

Σπουδαία νίκη πήρε ο Αστέρας Τυρνάβου, μέσα στο γήπεδο της Νεάπολης, επί της ομώνυμης ομάδας και σιγούρεψε ακόμα περισσότερο την παραμονή του στην Α1’ Ερασιτεχνική κατηγορία. Από την άλλη, η υπόθεση της σωτηρίας έχει δυσκολέψει αισθητά για την ομάδα της Λάρισας, που πρέπει οπωσδήποτε να πάρει θετικά αποτελέσματα στην συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ο Αστέρας, «έλαμψε» με το καλημέρα, αφού ο Παναγιώτης Πάσιος, κατάφερε με ατομική ενέργεια και όμορφο μακρινό σουτ, αμέσως μετά την σέντρα του παιχνιδιού, να «κρεμάσει» τον Καραγιάννη και να ανοίξει το σκορ, κάνοντας το 0-1.

Στο 20ο λεπτό, ο Ανδρέας Πάσιος, διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του κλειδώνοντας την νίκη για τον Αστέρα, όταν έκανε το 0-2 για την ομάδα του Τυρνάβου. Από εκεί και πέρα, η Νεάπολη, το μόνο που κατάφερε, ήταν να μειώσει σε 1-2 με τον Σπανό, στο 30ο λεπτό, με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται από το πρώτο μέρος του παιχνιδιού.

Στο δεύτερο ημίχρονο, δεν άλλαξε κάτι, με το σκορ να παραμένει ως είχε και τον Αστέρα, να φεύγει με ένα σπουδαίο τρίποντο, από το γήπεδο της Νεάπολης.

Νεάπολη: Καραγιάννης, Συμεωνίδης, Κοτσίρας(70’ Μαρκολέφας), Μπουχλαριώτης, Σπανός, Ρεμπάτσιος, Συγκούνας, Νόκας, Μπαμπαλιούτας(55’ Ζαφειράκης), Σπανός, Βράνας, Τσανάς.

Αστέρας Τυρνάβου(Σάκης Παπακωνσταντίνου): Παναγιωτόπουλος(9’ Μπαντής, λ.τ.), Γκαραγκούνης Χ., Καρατζιούνης, Πάσιος Β., Γαλάνης, Πάσιος Π., Γκαραγκούνης Χρ., Μπαντής Γ., Τσακίρης Κ., Καρακώστας(77’ Τσακίρης Χρ.), Πάσιος Α.(55’ Γκαραγκούνης Σ.).

Διαιτητής: Ρεντόπουλος Βοηθοί: Ντούρμα, Κοντοβασίλης.

Γιώργος Μητσιούλης