Βαθμολογία

Γ’ ΕΠΣΛ (3ος Όμιλος): Στραβοπάτησε η Υπέρεια στο Μαυροβούνι

«Διπλά» για Νέο Περιβόλι και Βαμβακού! Λευκή ισοπαλία για τους ουραγούς στην Κρήνη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Βάσω Γκατζούλη

Ακαδημία Πλίτση-Αστέρας Νέου Περιβολίου 0-2

Το Νέο Περιβόλι είχε τις φάσεις και δύο γκολ. Στο 15’ ο Μπατζανούλης έχασε μοναδικό τετ α τετ σούταρε άουτ. Στο 31’ ύστερα από όμορφη πάσα του Διάλα, ο Μπατζανούλης μέσα από την περιοχή με σουτ έκανε το 1-0.

Στο 57’ τετ α τετ του Μπατζανούλη έδιωξε ο Σκούρας και στο 65’ ο ίδιος παίκτης βρέθηκε απέναντι από τον τερματοφύλακα της Ακαδημίας και ο τελευταίος έδιωξε ασταθώς, πήρε το ριμπάουντ ο Διάλας και έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 70 μετά από ωραία εκτέλεση του Μάλτζαρη, πήρε ο Δημακόπουλος, βγήκε τετ α τετ, «κρέμασε» το Σκούρα και έκανε το 0-2.

Ακαδημία Πλίτση (Γιώργος Λυκοκώστας): Σκούρας, Σελλήνης, Τανός, Γεράκης (60’ Μπομπότης), Γκρέτσης, Κατσαβός, Πατέτσιος (46’ Δανιλούλης), Πλίτσης, Γκαραγκούνης, Κακάμης, Κουτσιανούλης (75’ Έξαρχος).

Αστέρας Νέου Περιβολίου (Γιάννης Τσιάρας): Μαξακούλης, Χασιώτης, Λιντέρης, Μάλτζαρης, Χρόνης (80’ Σταμάτης), Μπαλατζάρας, Δημακόπουλος, Μπατζανούλης, Διάλας, Μαγαλιός (78’ Τσουμπέκας).

Διαιτητική τριπλέτα: Κομισόπουλος, Μακρής, Μπάρκας.

Ζωοδόχος Πηγή-Ατρόμητος Βαμβακούς 0-2

Καλό παιχνίδι έγινε στην Ζωοδόχο Πηγή, με την Βαμβακού να χάνει πολλές ευκαιρίες με τους: Καραγιάννη, Αζά, Ράϊου, Αρσενόπουλου Β. (τετ α τετ χαμένα). Στο 20’ ο Λούκουτος εκτέλεσε κόρνερ, ο Ράϊος από κοντά την κεφαλιά και 0-1.

Στο 30’ ο Καραγιάννης με κεφαλιά έκανε το 0-2. Για τους γηπεδούχους στο 30’ σουτ εξαιρετικό του Τσιάμη απέκρουσε σε κόρνερ ο Ζέας και στο 70’ και 77’ σουτ των Μαργαριτόπουλου και Ζιάρκα πήγαν άουτ.

Ζωοδόχος Πηγή: Τσιάρας, Ντιβανίδης, Κανατούλας, Αποστολίδης Β. (46’ Χριστοδουλόπουλος), Λυτσόπουλος, Φαρασαλής, Ζιάρκας, Μαργαριτόπουλος, Τσιάμης, Μακρυγιάννης Δ. (46’ Μπανιάς), Μελανός Β. (80’ Τσιάρας).

Ατρόμητος Βαμβακούς: Ζέας, Γκούνης (46’ λ.τ. Ακρίβος), Γκόβαρης, Φλώρος, Αρσενόπουλος Βασιλ. (70’ Μαργαριτόπουλος), Λούκουτος, Παπαγεωργίου, Αρσενόπουλος Βαγγ., Αζάς, Ράϊος (75’ λ,τ. Τζιτζιφλής), Καραγιάννης.

Διαιτητική τριπλέτα: Κοντοβασίλης, Παππάς, Χατζηλιώντας.

Νίκη Κρήνης-Σταυραετός 0-0

Λευκή ισοπαλία στην Κρήνη με τους γηπεδούχους να χάνουν καλές στιγμές με τους Αγγελακόπουλο Δ. και Κλιάφα. Στο 22’ η Κρήνη ήταν άτυχη αφού το σουτ του Μαργαριτόπουλου πήγε στο δοκάρι και στο 75’ δεν ευτύχησε πάλι η Κρήνη να σκοράρει αφού το καλό σουτ του Κλιάφα στην κλειστή γωνία απέκρουσε δύσκολα ο Γιαννούχος. Έτσι ποτέ δεν μπήκε γκολ…

Νίκη Κρήνης: Σακελλαρίου, Καραστέργιος (63’ Ηλιάδης), Κεχαγιάς (77’ Αγγελακόπουλος Β.), Καραλευθέρης, Νταφόπουλος, Ζησόπουλος, Τσαρδάκας (67’ Μακρυγιάννης Ν.), Μακρυγιάννης Α., Αγγελακόπουλος Δ., Κλιάφας, Μαργαριτόπουλος.

Σταυραετός: Γιαννούχος, Μαγνήσαλης, Γκέβρος, Μάλλιος, Αγγέλης, Κανατούλας, Καλούτσας, Νταρανάς, Κλημενώφ, Νταβέλης, Κολοβός.

Διαιτητική τριπλέτα: Τέγος, Λανάρα, Χατζάκης.

Μαυροβούνι-Δόξα Υπέρειας 1-0

Το Μαυροβούνι ήταν καλύτερο κυρίως στο πρώτο ημίχρονο όπου πέτυχε και το γκολ στο 20’ όταν ο Ευαγγέλου έκανε σέντρα από αριστερά, ο Βαγιούλης πήρε την κεφαλιά έκανε άστοχη έξοδο ο Παπαδόπουλος, ξανά πάσα – κεφαλιά ο Γουγουλούλης και έκανε το 1-0.

Στο 44’ το Μαυροβούνι έχασε πέναλτι, όταν το κέρδισε ο Μπάγκας Αρσένης, το εκτέλεσε ο Ευαγγέλου αλλά το έστειλε άουτ. Στο δεύτερο μέρος η Υπέρεια προσπάθησε όμως χωρίς να τελειώνει τις φάσεις, αφού στο 70’ και στο 75’ τα δύο σουτ που έκαναν οι Γκατζόγιας και Κερμελίδης εξουδετερώθηκαν από τον Γιαννιό. Το Μαυροβούνι συνέχισε τις καλές στιγμές με τον Μπάγκα Αρσένη που βρέθηκε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα να αποκρούει και η τελευταία άτυχη στιγμή για τους γηπεδούχους, στο 80’ όταν ο Μαντζαφούλης έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.  

Μαυροβούνι: Γιαννιός, Νότας, Ευαγγέλου, Μπάγκας Αχ., Μαντζαφούλης, Μπατζέλας, Μπάγκας Αρ., Τατσέλος, Βαγιούλης (85’ Παπαβασιλείου), Γουγουλούλης (70’ Βασίλι), Ρίζος (75’ Νούλας).

Δόξα Υπέρειας: Παπαδόπουλος Α., Μαλέσκα, Παπαδόπουλος Απ., Ζαχόπουλος, Τασιόπουλος, Γκατζόγιας Δ., Τσιούρης Κ. (35’ Γούναρης), Τσιούρης Γ. (60’ Τσαγιαμίτ), Τέμα, Μανταλιάς (85’ Περιτογιάννης), Κερμελίδης.

Διαιτητική τριπλέτα: Τσιτσιρίκας, Στεργίου, Γκρέτσης.