Βαθμολογία

Επεισοδιακή νίκη για τους «Πετεινούς»

Ένα επεισοδιακό ματς διεξήχθη το Σάββατο το μεσημέρι στο γήπεδο του Θεσσαλικού ανάμεσα στην Πελασγιώτιδα και τον Χυρετιακό Δομένικου. Η αναμέτρηση διεξήχθη στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ ΕΠΣΛ, με τους γηπεδούχους να επικρατούν με σκορ 2-0.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Το ματς δεν διεκδίκησε δάφνες ποιότητας, με τους γηπεδούχους να παίρνουν στο φινάλε τη νίκη που τόσο ήθελαν και τους φιλοξενούμενους να μένουν στην προσπάθεια που κατέβαλαν. Αξίζει να τονίσουμε πως και οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν το ματς με δέκα παίκτες αφού στο 77’ υπήρξε μεγάλη ένταση στον αγωνιστικό χώρο και ο διαιτητής απέβαλε με απευθείας κόκκινη τους Αναστασίου (από τους γηπεδούχους) και Τσικούρα Γ. (από τους φιλοξενούμενους).

Η αλήθεια είναι πως μέχρι εκείνο το χρονικό σημείο το ματς ήταν ήρεμο και δεν υπήρχαν εντάσεις. Και εκεί που όλα εξελίσσονταν ομαλά, υπήρξε έντονη διαμάχη μεταξύ ποδοσφαιριστών (λογομάχησαν) και αυτό είχε ως αποτέλεσμα για λίγα λεπτά ο αγωνιστικός χώρος να μετατραπεί σε… τερέν! Ευτυχώς με την επέμβαση των ψυχραιμότερων τα πνεύματα ηρέμισαν και το ματς ολοκληρώθηκε κανονικά.

Στο αγωνιστικό μέρος, οι γηπεδούχοι πατούσαν καλύτερα μέσα στο γήπεδο χωρίς όμως να έχουν τις μεγάλες φάσεις. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι δεν συμπλήρωναν ούτε καν 18αδα και σίγουρα αυτό έπαιξε το δικό του ρόλο στην έκβαση του ματς. Είχαν κάποιες ευκαιρίες που θα μπορούσαν να είχαν πετύχει έστω ένα γκολ, αλλά δεν τα κατάφεραν.

Και τα δύο τέρματα σημείωσε ο Αναστασίου στο 22’ και 68’ με πέναλτι. Στο πρώτο ο ίδιος ανατράπηκε και το εκτέλεσε, ενώ το δεύτερο προήλθε από χέρι μέσα στην περιοχή.   

Πελασγιώτιδα (Γιώργος Χατζής): Κιος Β., Κουτίνας, Τέλιος, Γρηγοριάδης, Δόλγυρας, Τσιαβαλιάς, Μότσι (63’ Μαρουσούλης), Γελαλής (85’ Δάμτσιας), Αναστασίου, Κιος Σ., Τεκέδης (87’ Κουτσάκης).

Χυρετιακός Δομένικου (Ζάγκας Δημήτρης): Ψύρρας, Δαλώσης, Καραγκούνης, Τσικούρας Γ., Φούντας (70’ Καραθάνου), Κυπαρίσσης, Τσικούρας Π., Σανίδας, Κουρδής (73’ Τσιούρβας), Γαλανός, Αλιαπούλιος.

Διαιτητική τριπλέτα: Λυτροσυγκούνης, Δεληγιάννη, Μπούτος.