Βαθμολογία

Γ’ ΕΠΣΛ (3ος Όμιλος): Η Βαμβακού έπιασε κορυφή (38 β.)

Δεύτερη η Χαραυγή (37 β.) και τρίτη θέση για Υπέρεια και Νέο Περιβόλι (36 β.)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Βάσω Γκατζούλη

Άρης Διλόφου-Ζωοδόχος Πηγή 3-1

Το παιχνίδι ήταν καλό, ήρεμο, προσπάθησαν και οι δύο ομάδες, όμως στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού το Δίλοφο είχε την υπεροχή. Πολύ νωρίς στο 7’ για τον Ζωοδόχο Πηγή είχε δοκάρι ο Μακρυγιάννης, στο 20’ ο Τορμούσογλου με απευθείας σουτ έξω από την περιοχή στη γωνία του τέρματος έκανε το 1-0. Στο 25’ ο Αγγελουσόπουλος σουτ από πλάγια έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 30’ πάλι ο Τορμούσουγλου με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και μέσα γράφοντας το 2-0, στο 40’ ο Μακρυγιάννης βρέθηκε μόνος του και δεν πρόλαβε να τελειώσει τη φάση. Με τη συμπλήρωση μίας ώρας ύστερα από κόρνερ του Φουστάνα Γ., απέκρουσε ασταθώς ο Τσιάρας, πήρε το ριμπάουντ ο Σουλιώτης και έκανε το 3-0. Στο 70’ ο Μακρυγιάννης πήρε τη μπάλα από πλάγια θέση, πέρασε τρεις αμυντικούς, πλάσαρε και έκανε το 3-1. Πέντε λεπτά μετά ο Φουστάνας Γ. σέντραρε πήγε η μπάλα στον Μπανιά και αυτός έστειλε το σουτ άουτ και στο 80’ το σουτ του Χριστοδουλόπουλου πήγε άουτ.

*Η διοίκηση του Διλόφου αφιερώνει τη νίκη πρώτα στον παίκτη Ιορδανίδη που έγινε πατέρας και δεύτερον στον Τσούλη Δ. που παρουσιάστηκε στο στρατό και του εύχεται καλή θητεία.

Άρης Διλόφου: Φουστάνας Χ., Σουλιώτης Β., Χαρδαλιάς, Ανυφαντής, Χαμουρούσιος, Τσιαμπαλής (80’ Ιορδανίδης), Φουστάνας Γ., Καραγιώργος, Λεβέντης (65’ Ζαγγανάς), Τορμούσογλου (65’ Μπανιάς), Μπακόλας.

Ζωοδόχος Πηγή: Τσιάρας, Ντιβανίδης, Καρατόλιας (15’ λ.τ. Τσιάμης), Μητσόπουλος, Αποστολίδης, Κανατούλας, Ζιάρκας, Μπανιάς (20’ λ.τ. Μελανός), Μακρυγιάννης, Μαργαριτόπουλος, Αγγελουσόπουλος Β., Χριστοδουλόπουλος.

Διαιτητική τριπλέτα: Νίτσας Χ., Σουλιώτης Ν., Τζιόλας Θ.

Χαραυγή-Άγιος Γεώργιος 2-1

Η Χαραυγή πέτυχε δύο γκολ, ήταν καλύτερη, σπατάλησε σωρεία ευκαιριών και στο τέλος θα μπορούσε να χάσει και το ματς. Ο Άγιος Γεώργιος δεν παρουσιάστηκε καλός κυρίως στο πρώτο μέρος, στο 55’ ισοφάρισε σε 1-1 και μέχρι το 75’ έχασε άλλες τρεις ευκαιρίες.

Στο 10’ τετ α τετ ο Πετράκης, έστειλε τη μπάλα πάνω στον Τρίγκα. Στο 15’ ο ίδιος παίκτης με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 20’ ο Τσανάς μετά από γύρισμα του Πετράκη Ε. έκανε το 1-0 με σουτ. Στο 50’ ο Λαχανάς είχε τετ α τετ αλλά κατέληξε η μπάλα άουτ, πέντε λεπτά μετά ο Πετράκης Ε. έστειλε την μπάλα άουτ. Στο επόμενο λεπτό ύστερα από κόρνερ, ο Τατσιαρής έγινε κάτοχος της μπάλας και με σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 1-1. Με τη συμπλήρωσε μίας ώρας ύστερα από προσωπική ενέργεια του Πετράκη Ε. με πλασέ έκανε το 2-1. Στη συνέχεια ο Τσάτσος με πλασέ έστειλε την μπάλα άουτ, στο 65’ ο Καραχάλιος για τον Άγιο Γεώργιο έκανε ένα καλό σουτ η μπάλα ελάχιστα άουτ καις το 75’ το φάουλ που εκτέλεσε ο Ιακωβάκης μέσα στην περιοχή εξουδετέρωσε ο Ράϊδος. Για την Χαραυγή στο ίδιο λεπτό ο Πάνος βρέθηκε τετ α τετ τελευταία στιγμή τον πρόλαβε ο αμυντικός. Δέκα λεπτά πριν το φινάλε κόρνερ του Πάνου, η μπάλα πήγε στο δοκάρι και στο 90’ Ζυγούρης και Πετράκης έκαναν το ένα – δύο, τελικά δεν μπόρεσαν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα.

Χαραυγή: Ράϊδος, Ζυγούρης, Χασιώτης, Μακρής, Βιντσάνι, Λαχανάς (70’ Λιάπης), Βαρσάμης (45’ Πάνος, Τσανάς, Κουτσαμπασούλης, Πετράκης Ε., Περιτογιάννης.

Άγιος Γεώργιος: Τρίγκας, Μακρυγιάννης, Τζιλήρας (75’ Γούσιας), Παπαδημητρίου, Κίτσιος, Τατσιαρής, Καραλόπουλος Σ., Τσάτσος, Ιακωβάκης, Καραχάλιος, Κουκουτής.

Διαιτητική τριπλέτα: Κουρδής Κ., Μπιμπή Μ., Παπαγεωργίου Μ.

Σταυραετός-Αστέρας Νέου Περιβολίου 0-3

Το Νέο Περιβόλι πήρε το τρίποντο κόντρα στον Σταυραετό πετυχαίνοντας τρία τέρματα. Στο 20’ από όμορφη ενέργεια του Παπανικολάου, ο οποίος έβγαλε κάθετη πάσα στον Μπατζανούλη, τον έβγαλε τετ α τετ, εκείνος πλάσαρε και έκανε το 0-1. Στο 55’ πίσω από τη σέντρα ο Αλεξόπουλος έβγαλε μπαλιά στην πλάτη της άμυνας, βγήκε ο Λιντέρης και με πλασέ έκανε το 0-2. Στο 78’ ύστερα από ωραία μεταβίβαση της μπάλας από τον Διάλα, πήρε ο Τζέκας και με σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 0-3. Αξίζει να αναφέρουμε πως στο 73’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη για το Νέο Περιβόλι ο Τζέκας.

Σταυραετός: Κολοβός, Αγγέλης, Γκέβρος, Μαγνήσαλης, Σνέτης, Στάϊκος, Μάλος, Κρανιώτης, Νταβέλης, Κλημενώφ, Νατσιάκος. Έπαιξαν και οι: Γκέβρος Θ., Καλούτσας, Κροίσος.

Αστέρας Νέου Περιβολίου: Μαξακούλης, Μπαταβάνος, Αλεξόπουλος (82’ Σταμάτης), Μάλτζαρης, Παπανικολάου, Μπαλατζάρας, Λιντέρης, Κόκκινος, Τζέκας, Διάλας, Μπατζανούλης (80’ Λιόλιος),

Διαιτητική τριπλέτα: Κακάνης Ν., Καλισόπουλος Γ., Μπακαγιάννης Χ.

Δόξα Υπέρειας-Νίκη Κρήνης 2-0

Η Υπέρεια ήταν πολύ καλή, πέτυχε δύο γκολ και θα μπορούσε να είχε πετύχει και άλλα τέρματα. Στο 7’ κοντινό πλασέ του Τσιούρης Γ. απέκρουσε ο Μπούρας.  Στο 14’ ο Ευθυμιάδης ύστερα από εκτέλεση κόρνερ έκανε το 1-0. Στο 28’ ο Γκατζόγιας Δ. από δεξιά έκανε το πλασέ, απέκρουσε σε κόρνερ ο Μπούρας. Στο 55’ ο Τασιόπουλος κοντινό σουτ η μπάλα πήγε άουτ. Στο 72’ ο Τασιόπουλος με βολέ από την μεγάλη περιοχή έκανε το 2-0 και στο 83’ σουτ καλό του Κερμελίδη η μπάλα πήγε άουτ. Για την ομάδα της Κρήνης στο 25’ και 37’ δύο καλά σουτ του Μαργαριτόπουλου πέρασαν άουτ.

*Η διοίκηση της Κρήνης εύχεται στην Υπέρεια να πετύχει τους στόχους της.

Δόξα Υπέρειας: Σκατζούρης, Τσιούρης Κ. (46’ Γκατζόγιας Α.), Τσιούρης Γ., Ευθυμιάδης, Παπαδόπουλος, Μαλέσκα, Τέμας, Γκατζόγιας Δ., Μανταλιάς, Τσούνι (76’ Κερμελίδης), Τασιόπουλος.

Νίκη Κρήνης: Μπούρας, Καραστέργιος, Κεχαγιάς (46’ Καρνάβας), Καραλευθέρης, Νταφόπουλος, Ζησόπουλος, Ηλιάδης (57’ Θεοχαρόπουλος), Μακρυγιάννης (65’ Αγγελακόπουλος Δ.), Τσαρδάκας, Κλιάφας, Μαργαριτόπουλος.

Διαιτητική τριπλέτα: Γουδουλάκης Α., Καλέμης Β., Τσιούμας Δ.

Ατρόμητος Βαμβακούς-Ακαδημία Πλίτση 4-0

Η Βαμβακού πήρε το τρίποντο παρότι οι μικροί του Πλίτση ήταν καλοί στο πρώτο μέρος, αλλά δεν τελείωναν τις φάσεις. Αξίζει να αναφέρουμε πως ο τερματοφύλακας Σκούρας έβγαλε δύο τετ α τετ. Το παιχνίδι για την Βαμβακού ήταν σόου Λάμπρου Χρήστου, ο οποίος πέτυχε χατ τρικ. Στο 20’ μεγάλη μπαλιά του Λούκουτου, βρήκε τον Λάμπρου έξω από την περιοχή, αυτός έκανε κοντρόλ με το στήθος «κρέμασε» τον τερματοφύλακα και έκανε το 1-0. Στο 25’ ύστερα από κόρνερ του Λούκουτου, ο Καραγιάννης από κοντά έκανε την κεφαλιά αλλά απέκρουσε εντυπωσιακά ο Σκούρας. Στο 40’ σέντρα του Αρσενόπουλου, βρήκε τον Λάμπρου, μόνος του με ψαλιδάκι έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και άουτ.

Στο 50’ σέντρα του Φλώρου, πήρε ο Λάμπρου, πέρασε και τον τερματοφύλακα και σε κενή εστία έκανε το 2-0. Στο 76’ ύστερα από κόρνερ του Ανδρεόπουλου, πήρε την κεφαλιά ο Παπαγεωργίου, απέκρουσε ασταθώς ο τερματοφύλακας, πήρε το ριμπάουντ ο Γκούνης και με προβολή έκανε το 3-0. Στο 90’ σέντρα του Γκούνη και το εντυπωσιακό πλασέ του Λάμπρου έγραψε το 4-0.

Ατρόμητος Βαμβακούς: Ζέας, Γκούνης, Γκόβαρης, Αρσενόπουλος Βασίλης (60’ Μαργαριτόπουλος), Φλώρος, Παπαγεωργίου, Λούκουτος, Ράϊος, Αρσενόπουλος Βαγγέλης, Λάμπρου, Καραγκούνης (75’ Ανδρεόπουλος).

Ακαδημία Πλίτση: Σκούρας, Μπατζάνας, Γκρέτσης, Μπομπότης, Τανός, Κατσαβός, Πατέτσιος (75’ Έξαρχος), Δανιλούλης (65’ Κουτσιανούλης), Γκαραγκούνης, Πλίτσης, Κακάμης.

Διαιτητική τριπλέτα: Καραμούστος Α., Ζήγρα Ε., Τσούκας Χ.