Βαθμολογία

Γ’ ΕΠΣΛ (2ος Όμιλος): Ποιος θα μπορέσει να σταματήσει το Μεσοχώρι;

Μετά από 16 παιχνίδια έχει 14 νίκες και 2 ισοπαλίες!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Βάσω Γκατζούλη

Μύτικας Καλυβίων-Γεωργάκης Ολύμπιος Λιβαδίου 2-1

Τα Καλύβια επικράτησαν με σκορ 2-1 του Γεωργάκη Ολύμπιου Λιβαδίου. Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι σημείωσαν και τα δύο γκολ, στο 10’ ο Φουρκιώτης με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 1-0 και στο 18’ ύστερα από κόρνερ του Μπέλη πήρε την κεφαλιά ο Νταμπώσης Σ. και έκανε το 2-0. Μέχρι και το τέλος του ημιχρόνου τα Καλύβια είχαν τις φάσεις και την υπεροχή, όταν στο 32’ και στο 36’ αντίστοιχα τα σουτ του Ζαρώτη και του Καϊμακάμη εξουδετέρωσε ο Γεωργούλης, στο 40’ ο Ζαρώτης έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα άουτ.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν στροφές, στο 55’ ο Φτεργιώτης με ατομική προσπάθεια άλλαξε τη μπάλα με τον Μεταξιώτη, αυτός έδωσε πάσα ξανά στον Φτεργιώτη και με τακουνάκι έκανε το 2-1 που ήταν και το τελικό σκορ. Στο 63’ ο Ζαρώτης για τα Καλύβια έκανε ένα ωραίο σουτ απέκρουσε ο Γεωργούλης, στο 65’ ο Μεταξιώτης μέσα από την περιοχή έκανε το σουτ και έστειλε την μπάλα άουτ. Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται για δύο πέναλτι στο 65’ και 70’ και η τελευταία καλή στιγμή για τα Καλύβια στο 85’ με τον Καϊμακάμη που βρέθηκε μόνος του έκανε το σουτ απέκρουσε ο Γεωργούλης.

*Την προσεχή Τετάρτη (18/3) θα διεξαχθεί το εξ αναβολή παιχνίδι ανάμεσα στον Γεωργάκη Ολύμπιο Λιβαδίου και το Μεσοχώρι.

Μύτικας Καλυβίων (Γιώργος Νάνος): Κατωτικίδης, Γκόλτσιος, Γκαβαλιάγκας, Νταμπώσης Σ., Καλύβας, Μπέλης (46’ Νάνος), Μπαλούκας Δ., Πουρσανίδης (76’ Ζιακούλης), Φουρκιώτης (46’ Νταμπώσης Χ.), Καϊμακάκης, Ζαρώτης.

Γεωργάκης Ολύμπιος Λιβαδίου (Γιώργος Καρανίκας): Γεωργούλης, Γκατζούνης, Γκούμας, Μπατζάκης, Μπίσμπας, Γκρίζος, Καπέτης (70’ Καρράς), Καψάλης, Ντάμπος (70’ Θεοδωρής), Φτεργιώτης, Μεταξιώτης.

Διαιτητική τριπλέτα: Ντίνου Φ., Λανάρα Ε., Σούλης Χρ.

Ελπίς Μεσοχωρίου-Αστραπή Δελερίων 3-1

Μία ακόμη νίκη για το Μεσοχώρι! Το παιχνίδι ήταν καλό, είχε ρυθμό και φάσεις και τέσσερα γκολ. Το πρώτο ημίχρονο ήταν για το Μεσοχώρι, αφού μέχρι και το 38’ σημείωσε και τα τρία γκολ. Στο 5’ άλλαξε όμορφα τη μπάλα ο Νεράτζης με τον Φακίτσα Σ. αυτός έδωσε στον Χαράλαμπο και από τον τελευταίο πήρε την κεφαλιά ο Φακίτσας Β. και την έστειλε στο δοκάρι και μέσα (1-0).

Στο 7’ ο Κοκαλάρας ανέτρεψε τον Νεράτζη, δόθηκε πέναλτι, εκτέλεσε ο Τσιάρας και έκανε το 2-0. Και στο 38’ ύστερα από σέντρα του Καρέλα, ο Νεράτζης με κεφαλιά στο γάμα έκανε το 3-0. Για τα Δελέρια είχαμε μια καλή στιγμή στο 30’ την κεφαλιά του Πετρίκη έπιασε ο Πατσιτός Δ. Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται στο 35’ και στο 40’ για πέναλτι.

Στην επανάληψη το Μεσοχώρι έδωσε χώρο. Στο 70’ ένα καλό σουτ του Ντιντόκα Γ. η μπάλα πέρασε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Δύο λεπτά μετά έχουμε την μείωση ύστερα από σουτ του Πετρίκη, έγινε η κόντρα και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα και έγινε το 3-1. Στο 75’ πλάγιο δυνατό του Πετρίκη μέσα στην περιοχή, η μπάλα κατέληξε στον Κουσιέρα και αυτός δεν ευστόχησε από κοντά. Στο 80’ ο Ντιντόκας Γ. έστειλε την μπάλα ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι. Στο 85’ ο Μπακόλας κέρδισε πέναλτι, εκτέλεσε ο Πετρίκης και η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και άουτ. Το Μεσοχώρι είχε δύο καλές στιγμές στο φινάλε με τον Φακίτσα Β. να στέλνει την μπάλα άουτ, με τον Νεράτζη να τον προλαβαίνουν την τελευταία στιγμή. Τρία λεπτά πριν το φινάλε ο Καλογιάννης βρέθηκε τετ α τετ απέκρουσε ο Κοκαλάρας και στο 90’ ο Φακίτσας Β. βρέθηκε τετ α τετ έκανε το σουτ, η μπάλα βρήκε σε αμυντικό και βγήκε κόρνερ. 

Ελπίς Μεσοχωρίου: Πατσιτός Δ., Χαράλαμπος, Μούσιος, Γκαμπέτας (57’ Πατσιτός Θ.), Φακίτσας Σ., Νεράτζης, Τσιάρας, Καρέλας, Φακίτσας Β., Λιούρας (65’ Καλογιάννης), Μαρκούγιας (82’ λ.τ. Πάτσι).

Αστραπή Δελερίων: Κοκκαλάρας, Ντιντόκας Χ., Κουφοδήμος (62’ Σκουλαρίκης), Μπουλαμάτσης, Γκατζούλης, Ντιντόκας Γ., Ραψανιώτης, Καρράς, Μπακόλας, Πετρίκης, Κουσιέρας (79’ Μπαρμπής).

Διαιτητική τριπλέτα: Τσιτσιρίκας Α., Τσιρογιάννης Ι., Χατζάκης Ε.

Νίκη Μιχαήλ-Κοιλάδα 1-6

Καταιγιστική η Κοιλάδα αφού κατάφερε να νικήσει με 1-6 τη Νίκη Μιχαήλ. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν τρεις κλασσικές ευκαιρίες στο 5’ στο 7’ και στο 10’ με τον Γραβάνη, τον Σαπουνά Ν. και τον Λαζάρου.

Στο 13’ ο Μπούρης με πλασέ έκανε το 0-1 μετά από κόρνερ του Ζησόπουλου. Στο 20’ ο ίδιος παίκτης έκανε το 0-2, στο 38’ ο Χατζηπύρος με ατομική ενέργεια έκανε το 0-3. Στο 50’ μείωσε η Νίκη με τον Λαζάρου να είναι τετ α τετ και να σημειώνει το γκολ (1-3).

Ο Καζάνι με ατομική ενέργεια στο 52’ μέσα από την περιοχή με πλασέ έκανε το 1-4, στο 61’ πάλι ο Καζάνι ύστερα από έξοχη πάσα του Χατζηπύρου, πλάσαρε πάνω από το τέρμα και έκανε το 1-5 και στο 89’ ύστερα από ατομική ενέργεια του Νικολαϊδη, έκανε το σουτ έξω από την περιοχή και έβαλε το έκτο γκολ (1-6).

Νίκη Μιχαήλ (Δημήτρης Κατσαφλάκας): Παπαπολυμέρου, Μπατζογιάννης, Κατσάρος (70’ Κούκος), Ραπτόπουλος, Σαπουνάς Γ., Αγγελακόπουλος, Καραφύλλης, Κωφός, Σαπουνάς Ν. (46’ Σβύλιας), Γραβάνης (46’ Τζαμαλής), Λαζάρου.

Κοιλάδα (Θοδωρής Εμμανουήλ): Τσιτουρτζής, Μπαρμπούτης, Χατζηνίκος (65’ Γονατάς), Τσιαδήμας), Ανδρεάκης Γ., Ζησόπουλος (60’ Αβραμούλης), Κολώτσιος, Μπούρης, Αρβανίτης (70’ Νικολαϊδης), Καζάνι, Χατζηπύρος.

Διαιτητική τριπλέτα: Σπανούλης Β., Μπουρονίκος Μ., Χασιώτης Α.

Εθνικός Ολύμπου-Κεραυνός Δρυμού 5-0 

Μεταμορφωμένη η ομάδα του Εθνικού Ολύμπου, με τον Ζήδρο Μ. να κάνει το χατ τρικ (όλα με σουτ) στο 60’, 70’ και 80’ κάνοντας εκεί το 3-0, 4-0, 5-0. Νωρίτερα στο 55’ ο Γαλανός Σ. με σουτ είχε κάνει το 2-0 και στο 15’ ο Συμεωνίδης με κεφαλιά είχε κάνει το 1-0.

Η ομάδα του Εθνικού ήταν εξαιρετική και θα μπορούσε να είχε σημειώσει και άλλα γκολ. Από την άλλη ο Δρυμός δέχθηκε γρήγορα τα γκολ και δεν μπόρεσε να αντιδράσει. Δύο καλές στιγμές στο 40’ ύστερα από φάουλ του Ζιώγα Θ. η μπάλα πέρασε ξυστά από το δοκάρι και στο 60’ ύστερα από φάουλ του Γκαντούνα Θ. η μπάλα είχε την ίδια τύχη.

Εθνικός Ολύμπου: Νίκου Γ., Μπεχλιβανίδης Β., Γαλανός Σ., Μπεχλιβανίδης Π., Πουρουτίδης Ε., Συμεωνίδης Γ., Μπουμπουνάρας Δ., Κόντος Κ., Πουρουτίδης Η. (75’ Ασιχίδης), Ζήδρος Μ. (80’ Πατσής Κ.), Ζήσαρος Α.

Κεραυνός Δρυμού: Ζαρκαδής, Ζιώγας Β., Ζιώγας Θ., Γκαντούνας Β., Ζιάρας Β., Τσιόγκας, Γκαντούνας Θ., Κωστής, Κουτσώρας, Γκαντούνας Γ., Ζιάρας Κ.

Διαιτητική τριπλέτα: Ζαχαρός Β., Γοργοτσιάς Α., Νάκας Χ.

Προμηθέας-Χυρετιακός Δομένικου 3-2

Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο, προηγήθηκε το Δομένικο στο 22’ με τον Σανίδα με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 0-1. Στο 25’ ύστερα από φάουλ του Δολμέ μέσα από την περιοχή, έχασε τη μπάλα ο Γαλανός, πήρε ο Καρκαντζάς και με προβολή έκανε το 1-1. Στο 43’ ο Προμηθέας μπήκε ξανά μπροστά στο σκορ, όταν ο Δολμές έδωσε στον Ιωαννίδη, αυτός βγήκε τετ α τετ με τον Γαλανό, πλάσαρε από πάνω του και έκανε το 2-1. Στο 47’ το Δομένικο ισοφάρισε ξανά με τον Σανίδα με σουτ έξω από την περιοχή και έκανε το 2-2 και στο 61’ τον τελευταίο λόγο τον είχε ο Προμηθέας, αφού ο Τεμπέλης βγήκε από το κέντρο, έσπασε το τεχνικό οφσάιντ και πλάσαρε κάνοντας το τελικό 3-2.

Προμηθέας: Ανδρέου, Αθανασίου, Οσμάνι, Δημεράς, Καραχάλιος, Γιαννιός, Δολμές, Καρκάντζας, Κατσής, Ιωαννίδης (75’ Καψιώχας), Μάλλιος (55’ Τεμπέλης).

Χυρετιακός Δομένικου: Γαλανός, Δαλώσης, Καραγκούνης, Αλιαπούλιος, Τσικούρας Γ., Κουρδής, Ψύρρας, Κυπαρίσσης, Τσικούρας Π., Σανίδας, Καραθάνος.

Διαιτητική τριπλέτα: Λάκης Μ., Θύμιου Π., Ραμάι Σ.