Βαθμολογία

Γ’ ΕΠΣΛ (1ος Όμιλος): Αλλαγή σκυτάλης στην κορυφή

Ήττα για τον πρωτοπόρο Θερμαϊκό-Προσπέρασε ο Μελιβοιακός 

Επιμέλεια: Γιώργος Μητσιούλης

Ευνοϊκή ισοπαλία στην Ανάβρα

Ισόπαλη και με σκορ 2-2 τελείωσε η αναμέτρηση ανάμεσα σε Μελιβοιακό και Αετό Αετολόφου, που έγινε στο γήπεδο της Ανάβρας, λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου της Μελιβοίας. Η ομάδα του Μελιβοιακού ωστόσο, ευνοήθηκε από αυτό το αποτέλεσμα, καθώς πέρασε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας έναν βαθμό περισσότερο από το Στόμιο, που ηττήθηκε με σκορ 3-1 από το Ολύμπικ και υποχώρησε στην δεύτερη θέση.

Οι τυπικά φιλοξενούμενοι, αιφνιδίασαν, όταν άνοιξαν το σκορ στο 20ο λεπτό, με πέναλτι το οποίο κέρδισε ο Μπαρούτζας και εκτέλεσε εύστοχα ο Παντελιάδης. Δέκα λεπτά αργότερα, ήρθε το 0-2 για τον Αετό, όταν μετά από προσπάθεια του Αργυρούλη, ο Γραμμένος χωρίς να το θέλει έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Λίγο πριν τελειώσει το ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 43’, ο Μπάτσικας κατάφερε να μειώσει σε 1-2 για τον Μελιβοιακό, με το σκορ αυτό να μένει μέχρι και την ανάπαυλα.

Στο δεύτερο μέρος, ο Μελιβοιακός πίεσε και έχασε ευκαιρίες με τους Γουργιώτη Λαδά και Μπάτσικα, ενώ στο 55’ ο Αετόλοφος είχε δοκάρι με τον Ηλία Τζουβάρα και απείλησε κυρίως με τους Γεωργοβίτσα και Κασίδα. Τελικά, στο 89’ ο Γουργιώτης βρήκε τον Κανδυλάρη, που σημείωσε το 2-2, σκορ που παρέμεινε μέχρι και την λήξη του παιχνιδιού.

Τέλος, να σημειωθεί ότι η ομάδα του Μελιβοιακού, εύχεται περαστικά στον ποδοσφαιριστή της, Μπελιά, που τραυματίστηκε στο παιχνίδι και θα απουσιάσει για 2 μήνες από τις υποχρεώσεις της ομάδας. Επιπλέον, ευχαριστεί θερμά τον πρόεδρο της Προοδευτικής Ανάβρας, κύριο Γιάννη Γιαννουλέα, για την παραχώρηση του γηπέδου της ομάδας.

Μελιβοιακός: Βούρτουρας, Ρέντζας, Μακρής(65’ Μαλαχτάρης), Γουργιώτης, Μπάτσικας, Λαδάς, Λώλος, Ζεστός(55’ Γκουντάρας Ι.), Γραμμένος, Μπελιάς(2’ Παπαρίζος Μιχ., λ.τ.), Κανδυλάρης Β. του Ι.

Αετός Αετολόφου: Τζιάτζιος, Ηλιάδης Στ., Παντελιάδης, Λάχο, Τζουβάρας Ι.(46’ Μπρουγαζάς), Τζουβάρας Ηλ., Γεωργοβίτσας, Μπαρούτζας, Ντελλής Αντ.(60’ Κασίδας), Αργυρούλης Δ.(70’ Τζουβάρας Χρ.), Χατζάκος.

Ανέλπιστη νίκη για το Ολύμπικ

Την ήττα γνώρισε ο πρωτοπόρος μέχρι την προηγούμενη αγωνιστική Θερμαϊκός Στομίου, που έχασε με σκορ 3-1 από την Ακαδημια Ολύμπικ και πλέον πέρασε στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας, έχοντας έναν βαθμό λιγότερο από τον Μελιβοιακό.

Οι γηπεδούχοι, μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και προηγήθηκαν στο 25’ με τον Ψαθά, που έκανε το 1-0. Το Στόμιο προσπάθησε να απαντήσει και έχασε ευκαιρίες με τους Οικονόμου και Κώστα Αλβανό, ενώ οι γηπεδούχοι είχαν και δοκάρι στο 40ο λεπτό με τον Ψαθά.

Στο δεύτερο μέρος, ο Μήλιος έκανε δύο τα τέρματα της ομάδας του, όταν στο 60’ σημείωσε το 2-0, για να μειώσει το Στόμιο πέντε λεπτά αργότερα με τον Ντίνο Ταπατά, που έκανε το 2-1. Παρ’ όλα αυτά, το Ολύμπικ κατάφερε να φτάσει και σε τρίτο γκολ, όταν στο 79’ ο Χατζηβασιλείου, με κομπίνα έπειτα από εκτέλεση φάουλ, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Φωτίου, διαμορφώνοντας το τελικό 3-1.

Ακαδημία Ολύμπικ: Παπαδημητρίου, Αθανασίου, Κυρίτσης, Ζουμπελούλης, Κύρκος, Τσιούρης, Ψαθάς(80’ Γκαντούνας), Μίχος(60’ Τσούκαρης), Μήλιος, Χατζηβασιλείου, Κουτσιώνης(70’ Νάκης).

Θερμαϊκός Στομίου: Φωτίου Δ., Αλεξίου, Θεοδώρου, Τοπάλης(80’ Αλβανός Στ.), Καρέντζος, Πολύζος(70’ Τσιάρας Δ.), Ταπατάς Κ., Ταπατάς Γ., Τσιάρας Γ., Αλβανός Κ., Οικονόμου.

Σταματημό δεν είχε η Δόξα

Ευρεία νίκη με σκορ 6-1 πήρε η Δόξα Αμυγδαλής, που κέρδισε με αυτό το σκορ την Φλόγα Ευαγγελισμού και πλησίασε κι άλλο τις πρώτες θέσεις, μετά την ήττα του Στομίου και την ισοπαλία του Μελιβοιακού.

Οι γηπεδούχοι, ξεκίνησαν να σκοράρουν από νωρίς, όταν μόλις στο 2ο λεπτό, ο Ντάφος έβγαλε μια σέντρα, με την μπάλα να αλλάζει πορεία μετά από κόντρα πάνω σε αμυντικό και να καταλήγει στα δίχτυα. Στο 10’ ο Χατζησάββας, έκανε το 2-0 για την Αμυγδαλή, ενώ στο 30’, ο Καραφύλλι σημείωσε το 3-0. Ο Χατζησάββας με δεύτερο προσωπικό τέρμα έκανε το 4-0, λίγο πριν τελειώσει το πρώτο μέρος του παιχνιδιού.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Καματέρης σημείωσε το 5-0, ενώ οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μειώσουν σε 5-1, στο 55ο λεπτό, όταν ο Άρης Κορδέλας εκτέλεσε απευθείας ένα φάουλ και κέρδισε τον Δημότσιο. Η Αμυγδαλή είχε την ευκαιρία να σκοράρει και πάλι, πέντε λεπτά αργότερα, όταν ο Καραφύλλι εκτέλεσε πέναλτι, αλλά ο Γιακουβής Ν. κατάφερε να αποκρούσει την μπάλα. Το τελικό 6-1, διαμόρφωσε στο 75ο λεπτό ο Καραφύλλι, με δεύτερο προσωπικό τέρμα.

Τέλος, να σημειωθεί ότι η Αμυγδαλή εύχεται περαστικά στον ποδοσφαιριστή του Ευαγγελισμού, Διαμαντάκη, που τραυματίστηκε. Από την άλλη, παράπονα εξέφρασε η ομάδα του Ευαγγελισμού για την διαιτησία, καθώς όπως είπαν άνθρωποι της ομάδας, ο διαιτητής έδωσε πάρα πολλά φάουλ στους γηπεδούχους.

Δόξα Αμυγδαλής: Δημότσιος, Ανδρέου Αγγ., Τσικούρας, Μπραχελίκα, Χατζησάββας, Στεφανούλης(60’ Ντίνας), Καραφύλλι, Κερμελιώτης, Ντάφος Ι., Καματέρης(70’ Ανδρέου Δ.), Παπαδήμος(65’ Αγγελούλης).

Φλόγα Ευαγγελισμού: Γιακουβής Ν., Τσιάκος, Κόκκινος(70’ Γιακουβής Κ.), Γεροκώστας, Παππάς(60’ Γιακουβής Αθ.), Κορδέλας, Μαντής Παν., Καουνάς, Δήμου, Κίκε, Διαμαντάκης(65’ Μαντής Κ., λ.τ.).

Πήρε τον πόντο και με δέκα παίκτες

Ισόπαλη με σκορ 1-1 τελείωσε η αναμέτρηση ανάμεσα στην Έλαφο και την Λάρισα ’88, με τις δύο ομάδες να πετυχαίνουν από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο και στο τέλος να μοιράζονται τον βαθμό της ισοπαλίας αλλά και τις εντυπώσεις.

Η Έλαφος, που παρατάχτηκε με πολλές ελλείψεις, ενώ είχε στην αποστολή της μόλις 12 ποδοσφαιριστές, μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και αρχικά είχε δύο δοκάρια με τον Ζυγογιώργο. Στο 30’ ο Πανταζής κατάφερε να ανοίξει το σκορ για τους γηπεδούχους, κάνοντας το 1-0. Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι έχασαν πολλές ευκαιρίες, κυρίως με τους Ζυγογιώργο, Τσατσανάκο και Καματσέλο.

Στο δεύτερο μέρος, η ομάδα της Λάρισας, μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 55ο λεπτό, με τον Βασίλη Κωνσταντίνου, που σημείωσε το 1-1. Στο 57’ ο Ζυγογιώργος, βγήκε τετ-α-τετ με τον Γκούλιο, προσπάθησε να τον «κρεμάσει», αλλά έστειλε την μπάλα και πάλι στο δοκάρι.

Στο 60’ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες, καθώς αποβλήθηκε ο Ναστούδης, με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ενώ στο 75’ ο Βασίλης Κωνσταντίνου είχε κι αυτός με την σειρά του δοκάρι. Τελικά, το σκορ παρέμεινε στο 1-1 με τις δύο ομάδες να μοιράζονται από έναν βαθμό. Τέλος, να σημειωθεί ότι η ομάδα της Ελάφου, συγχαίρει τους διαιτητές της αναμέτρησης, για την πολύ καλή τους απόδοση.