Βαθμολογία

Πήρε μπροστά η Ακαδημία Πλίτση!

Εντυπωσιακή ήταν η πρώτη νίκη για την Ακαδημία Πλίτση στο γήπεδο της Ανθούπολης, αφού φιλοδώρησε με τέσσερα γκολ τον Σταυραετό (4-0).

Της Βάσως Γκατζούλη

Η Ακαδημία είχε και δοκάρια και πολλές ευκαιρίες! Στο 2’ ωραίο σουτ ο Κακάμης στην κίνηση, η μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι και άουτ. Στο 17’ ωραίος συνδυασμός Πλίτση – Κατσαβού, η μπάλα έφτασε στον Κακάμη ο οποίος με σουτ έκανε το 1-0.

Πέντε λεπτά μετά σουτ του Πατέτσου, κόντραρε η μπάλα, την πήρε ο Πλίτσης και έκανε το 2-0. Στο 38’ εκτέλεσε φάουλ ο Κακάμης μέσα στην περιοχή, απέκρουσε δύσκολα ο Γιαννούχος. Στο 49’ είχε δοκάρι ο Σελήνης. Ένα λεπτό μετά ο Κουτσιανούλης από πολύ κοντά έστειλε την μπάλα σύριζα άουτ.

Στο 55’ ο Γκρέτσης έκανε το σουτ έβγαλε με υπερένταση ο Γιαννούχος. Πέντε λεπτά μετά ο Κακάμης έβγαλε τη σέντρα, ο Πατέτσος το σουτ και το 3-0. Μετά από 20 λεπτά όμορφα έβγαλε ο Κακάμης, και ο Κουτσιανούλης έκανε το 4-0. Στο 85’ ο Τανός είχε δοκάρι και την μοναδική καλή στιγμή για τον Σταυραετό, ήταν με τον Νταβέλη που βρέθηκε τετ α τετ και έκανε δύο απανωτά σουτ, είχαμε όμως την καταπληκτική διπλή επέμβαση του Σκούρα.

Ακαδημία Πλίτση (Γιώργος Λυκοκώστας): Σκούρας, Σελήνης, Γκρέτσης, Μπομπότης, Γκαραγκούνης, Γεράκης, Πατέτσος (69’ Μπατζάνας), Κατσαβός (46’ Κουτσιανούλης), Δανιλούδης (46’ Τανός), Πλίτσης Δ., Κακάμης.

Σταυραετός (Δημήτρης Θεοδώρου): Γιαννούχος, Γκέβρος Γ., Μαγνήσαλης, Καλούτσας, Νταβέλης, Αγγέλης, Κλημενώφ, Ρουμελιώτης (57’ Κολοβός), Κατσαβός, Κανέλλος (46’ Ψαλίδας), Μάλλος.

Διαιτητική τριπλέτα: Τσιρογιάννης Ι., Μπούτος Γ., Ραμάι Σ.