Βαθμολογία

Γ’ ΕΠΣΛ (2ος Όμιλος): Εννέα γκολ η Κοιλάδα, ισοπαλία στο Δομένικο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Βάσω Γκατζούλη

Κοιλάδα – Εθνικός Ολύμπου 9-0

Καταιγιστική ήταν η Κοιλάδα αφού κέρδισε με το εντυπωσιακό σκορ 9-0 τον Εθνικό Ολύμπου. Στο 32’ Χατζηπύρος με σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 1-0. Στο 37’ ο Κολότσιος μετά από πάσα του Καζάνι με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 2-0. Στο 47’ ο Καζάνι μετά από πάσα του Χατζηπύρου έκανε το 3-0. Στο 51’ Τσιαδήμος με κεφαλιά μετά από σέντρα του Μπαρμούτη το 4-0.

Στο 57’ ο Χατζηπύρος με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 5-0 μετά από πάσα του Ζησόπουλου. Στο 62’ ο Μπαρμπούτης έκλεψε την μπάλα και έκανε με σουτ το 6-0, στο 68’ ο Καζάνι έκανε την πάσα από πλάγια μετά από σέντρα του Κολότσιου, με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 7-0. Ο Κολότσιος από πάσα του Χατζηπύρου έκανε το 8-0 και στο 85’ ο Χατζηπύρος με σουτ μετά από πάσα του Χατζηνίκου έκανε το 9-0.

Κοιλάδα: Τσιατουρτζής, Μπαρμπούτης, Χατζηνίκος (46’ Παπαϊωάννου), Τσαδήμος (54’ Μπούρας), Ανδρεάκης Γ. (65’ Μπελιάλης), Μπούρης, Κολότσιος, Αβραμούλης, Ζησόπουλος, Καζάνι, Χατζηπύρος.

Εθνικός Ολύμπου: Νίκου, Μπεχλιβανίδης Β., Μπεχλιβανίδης Π., Ζήσαρος Θ., Πουρουτίδης Β. (46’ Ασεχίδης), Πουρουτίδης Η., Κανελάκος (46’ Παβιώτης), Γαλανός Σ., Κοντός, Κόντος Κ., Μπουμπουνάρας.

Διαιτητική τριπλέτα: Παλαμίδας Ν., Μπουρουζίκας Θ., Μπακαλμπάσης Ε.

Χυρετιακός Δομένικου - Μύτικας Καλυβιών 1-1

Μοιρασμένο το παιχνίδι που δόθηκε στο Δομένικο ανάμεσα στην τοπική ομάδα και τον Μύτικα Καλυβίων. Το παιχνίδι ήταν δυνατό και για τις δύο ομάδες, προηγήθηκαν οι γηπεδούχοι και ισοφάρισαν οι φιλοξενούμενοι.

Για τα Καλύβια στο 52’ ωραία ασίστ ο Νάνος πήρε ο Πουρσανίδης, από πλάγια και με διαγώνιο σουτ έκανε το 1-1. Στο 80’ ύστερα από πάσα του Φουρκιώτη, ο Καϊμακάμης δεν ευστόχησε από κοντά. Στο 81’ ο Ζαρώτης από πολύ κοντά αστόχησε και στο 89’ ο Νταμπώσης Σ. εκτέλεσε φάουλ και έβγαλε ο τερματοφύλακας.

*Δεν κατέστη δυνατό να έχουμε επικοινωνία με κάποιον εκπρόσωπο των γηπεδούχων.

Μύτικας Καλυβιών (Γιώργος Νάνος): Κατωτικίδης, Γκόλτσιος, Γκαβαλιάγκας, Νταμπώσης Σ., Καλύβας, Νάνος, Μπαλούκας Δ., Πουρσανίδης, Φουρκιώτης (82’ Ζιακούλης), Νταμπώσης Χ. (57’ Καϊμακάμης), Ζαρώτης (80’ Παπαδόπουλος).

Διαιτητική τριπλέτα: Τέγος Α., Παπαβασιλείου Δ., Παππάς Κ.