Βαθμολογία

Τα Δελέρια είχαν τον «Ντιντ»

Εύκολο πρωί είχαν τα Δελέρια αφού κέρδισαν με 3-1 τον Κεραυνό Δρυμού. Πρωταγωνιστής ήταν ο Γιώργος Ντιντόκας που μπήκε αλλαγή και άλλαξε την εικόνα της ομάδας του.

Του Βασίλη Παπαχατζή

Στο πρώτο ημίχρονο δεν σημειώθηκαν αρκετές ευκαιρίες. Πρώτη καλή ήταν αυτή του Λάμπρου Καρρά στο 8’ που είδε το σουτ του να «γλύφει» το δοκάρι. Οι γηπεδούχοι πιέζοντας στο 17’ κέρδισαν κόρνερ και ο Πετράκης θα το εκτελέσει απευθείας με την μπάλα να χτυπάει το δοκάρι.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι είχαν παθητικό ρόλο δημιουργώντας μόνο ένα γκολ και μια ευκαιρία. Μόλις στο 46’ ο Ζιώγας Θέμης θα κάνει σουτ αλλά θα μπλοκάρει ο Κρίτσανος. Και τώρα αρχίζει η παράσταση για έναν ρόλο αυτόν του Γιώργου Ντιντόκα. Στο 48’ προειδοποιεί τον νεαρό τερματοφύλακα με σουτ από τα 35 μέτρα αλλά ο Γκαντούνας Ρ. θα διώξει σε κόρνερ. Όμως τρία λεπτά αργότερα θα τον «αδειάσει» και σε κενή εστία θα κάνει το 1-0.

Στο 57’ ο Πετράκης θα εκτελέσει κόρνερ με τον Ζιώγα Θέμη να πιάνει την κεφαλιά και παραλίγο να βάλει αυτογκόλ αλλά η μπάλα θα χτυπήσει στο δοκάρι.

Στο 69’ σειρά τον φιλοξενούμενων για δοκάρι με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γκαντούνη Γιώργου. Στο 78’ ο Καρράς θα βρει τον Μπακόλα αλλά θα στείλει την μπάλα λίγο άουτ. Στο 82’ θα έρθει το δεύτερο γκολ με τον Πετράκη να παίρνει το ριμπάουντ από το φάουλ του Ντιντόκα Γ.

Όμως οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και στο 87’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Ζιώγα Θεόδωρο θα μειώσουν σε 1-2. Οι πανηγυρισμοί κράτησαν δύο λεπτά. Ο Ντιντόκας Γ. θα βρει τον Μπακόλα με πάσα χωρίς να βλέπει και ο τελευταίος θα γράψει το τελικό 3-1.

Αστραπή Δελερίων (Aλέκος Τοκμάκης): Κρίτσανος, Ντιντόκας Ν. (45’ Ντιντόκας Γ.), Κοφωδήμος, Μπουλημάτσης, Γκατζούλης, Γκιόζι, Γκαμπέτας, Καρράς, Κουσιέρας (82’ Παπαδημητρίου), Πετράκης, Μπαρμπής (45’ Μπακόλας).

Κεραυνός Δρυμού: Γκαντόνας Ρ., Αρσένης Β., Ζιώγας Δ., Ζιώγας Θεοδ., Ζιώγας Θέμ., Γκαντούνας Γ., Ζιώγας Ευαγ., Γκαντούνας Β., Γκαντούνας Θ., Ζιάρας (45’ Αρσένης Δ.).

Διαιτητική τριπλέτα: Κουκούλης, Κουτρώτσος, Ευαγγέλου.