Βαθμολογία

Πεντάρα η Πελασγιώτιδα

Ένα εύκολο πρωινό είχε η Πελασγιώτιδα την Κυριακή (8/3) αφού κέρδισε στο Θεσσαλικό τον Προμηθέα για τον 2ο όμιλο της Γ’ ΕΠΣΛ με το ευρύ σκορ 5-0.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του ματς και δίκαια στο φινάλε πήραν τη νίκη και συνεχίζουν δυνατά στο στόχο της ανόδου. Από την άλλη ο Προμηθέας αγωνίστηκε με πολύ νεαρά παιδιά από την Ακαδημία που στόχο έχουν να πάρουν εμπειρίες για το μέλλον.

Στο 2’ φάουλ ο Δόλγηρας, κεφαλιά ο Κιός και 1-0. Στο 14’ σέντρα του Αναστασίου, ασταθή απόκρουση του τερματοφύλακα και ο Κιός από κοντά κάνει το 2-0.

Στο 35’ πάσα του Μότσι στον Αναστασίου και αυτός από κοντά 3-0. Δύο λεπτά πριν το τέλος του πρώτου μέρους κόρνερ ο Αναστασίου, με σουτ ο Γελαλής κάνει το 4-0. Στο 84’ με πλασέ ο Μότσι διαμορφώνει το τελικό 5-0.

Πελασγιώτιδα (Γιώργος Χατζής): Μπίτρας, Κουτίνας (46’ Μαροσούλης), Τέλιος (46’ Ντάφης), Τσάλα, Δόλγυρας, Τσιαβαλιάς, Μότσι, Γελαλής, Αναστασίου (73’ Δάμτσιας), Κιός, Τεκέλης.

Προμηθέας (Βαγγέλης Στεφανής): Ανδρέου, Αθανασίου (66’ Γιαννιός), Κουτσογιαννούλης, Οσμάνης, Παπαδόντας, Καρκατζιάς, Καραχάλιος (18’ Δημεράς), Κάτσης, Δολμές, Πατσιούρας, Ψύρρας (55’ Μάλλιος).

Διαιτητική τριπλέτα: Ρουπέλας Ι., Κάγια Ε., Μπίμπη Μ.