Βαθμολογία

Την Πέμπτη σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του τελικού

Την Πέμπτη (5/3) θα τεθούν σε κυκλοφορία τα πρώτα εισιτήρια του τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ, που φέτος θα λάβει χώρα στις 6 Ιουνίου, στο Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου.

Του Γιώργου Φακή

Όπως ανακοίνωσε η ΟΥΕΦΑ με ανάρτηση στην επίσημη ιστοσελίδα της, θα διαθέσει 6.000 "μαγικά χαρτάκια", για τους φιλάθλους που ενδιαφέρονται να κλείσουν από τώρα μια θέση στον τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Μάλιστα, στην ανακοίνωση γίνονται γνωστές και οι τιμές αυτών, που κυμαίνονται από 70 μέχρι 390 ευρώ.

Επιπλέον, σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία, όταν ολοκληρωθούν οι ημιτελικοί και γίνει γνωστό το ζευγάρι του τελικού, οι δύο αντίπαλες ομάδες του τελικού θα λάβουν από 20.000 "κομμάτια", για να καλύψουν τις ανάγκες των φιλάθλων τους. Αριθμός που, όπως γίνεται εύκολα κατανοητό, είναι αρκετά μικρός αν αναλογιστεί κανείς πως οι μεγάλοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι διαθέτουν τεράστιο όγκο φιλάθλων.

Επιπλέον, τα διαρκείας που κάθε χρόνο "πουλάνε" ομάδες όπως η Ρεάλ Μαδρίτης, η Μπαρτσελόνα ή η Μπάγερν Μονάχου -που είναι μεταξύ των φαβορί- είναι πολύ περισσότερα από 20.000, κάτι που προκαλεί προβληματισμό, καθώς επιθυμούν να εξυπηρετήσουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερο αριθμό φιλάθλων τους. Από εκεί και πέρα η ΟΥΕΦΑ θα έχει 24.000 εισιτήρια στη διάθεσή της, για να καλύψει τις δικές της ανάγκες.