Βαθμολογία

Αράπης: «Δεν χάνουμε το κουράγιο μας»

Ο Αστέρας Μελισσοχωρίου, βρίσκεται αυτήν την στιγμή στην 5η θέση του 1ου Ομίλου της Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας, έχοντας συγκεντρώσει 28 βαθμούς συνολικά. Η ομάδα, θα παλέψει για την άνοδο της στην παραπάνω κατηγορία, χωρίς όμως αυτό να είναι αυτοσκοπός.

Το athleticlarissa, επικοινώνησε με τον προπονητή του Αστέρα, Ηλία Αράπη, ο οποίος μίλησε γενικά για την πορεία της ομάδας του φέτος. Αναλυτικά όσα είπε: «Αναφορικά με την άνοδο, θεωρώ πως έχουμε μείνει λίγο πίσω για να κυνηγήσουμε μια προνομιούχο θέση. Σε αυτό, συνετέλεσαν κάποια ατυχή αποτελέσματα που είχαμε μέσα στην χρονιά. Παρ’ όλα αυτά, αυτό δεν μας αποθαρρύνει και δεν χάνουμε το κουράγιο μας. Θέλουμε να παίξουμε όσο το δυνατόν πιο καλό ποδόσφαιρο και να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Φυσικά, δεν θα τα παρατήσουμε μέχρι το τέλος, καθώς το πρωτάθλημα έχει ακόμα δρόμο».

Δυο λόγια για την φετινή πορεία;

«Πιστεύω ότι έχουμε κάνει μια καλή πορεία, σχετικά με άλλες χρονιές, ενώ φέτος, είχαμε αρκετές δυνατές ομάδες στον Όμιλο μας. Το ευχάριστο, ήταν ότι έρχονταν παιδιά στις προπονήσεις και για αυτό καταφέραμε ότι καταφέραμε μέχρι στιγμής, επειδή είχαμε υλικό».

Πως είναι το κλίμα στην ομάδα;

«Το κλίμα στην ομάδα μας, είναι πολύ καλό. Πάνω από όλα, είμαστε μια παρέα, τόσο στα παιχνίδια και τις προπονήσεις, όσο και εκτός. Σε αυτό φυσικά βοηθάει και η διοίκηση, που έχει σταθεί στο πλάι μας και βρίσκεται πάντα κοντά μας, για ότι και αν χρειαστούμε».

Ένα σχόλιο για τον Όμιλο σας;

«Θεωρώ πως είναι πολύ ανταγωνιστικός Όμιλος. Αυτό φαίνεται και από την βαθμολογία. Υπάρχουν καλές ομάδες, οι οποίες ενισχύθηκαν και αρκετά τον Ιανουάριο. Αυτό ισχύει και για τις ομάδες που βρίσκονται χαμηλά στην βαθμολογία, καθώς βλέπουμε κάποιες από αυτές τις τελευταίες αγωνιστικές να παίρνουν νίκες».

Γιώργος Μητσιούλης