Βαθμολογία

Γ' ΕΠΣΛ(1ος Όμιλος): Καλά κρατεί η μάχη της κορυφής

Φοβερά παράπονα από την Έλαφο 

Επιμέλεια: Γιώργος Μητσιούλης

Συνεχίζεται η μάχη της κορυφής, στον 1ο Όμιλο της Γ’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας, με Στόμιο και Μελιβοιακό να ισοβαθμούν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Από την μία, ο Θερμαϊκός Στομίου, πήρε ένα άνετο τρίποντο, στο παιχνίδι του στην Λάρισα με τον Ποσειδώνα, μιας και οι γηπεδούχοι δεν κατέβηκαν να αγωνιστούν, ενώ ο Μελιβοιακός κέρδισε με σκορ 4-1 την Έλαφο, με τους φιλοξενούμενους ωστόσο, να έχουν αρκετά και σοβαρά παράπονα από την διαιτησία, ενώ έβγαλαν και σχετική ανακοίνωση.

Ροντέο στην Μελιβοία

Νίκη με σκορ 4-1 πήρε ο Μελιβοιακός, απέναντι στην Έλαφο, σε ένα παιχνίδι στο οποίο οι φιλοξενούμενοι έχουν αρκετά παράπονα από τον διαιτητή, ενώ μάλιστα δεν έλειψαν και οι εντάσεις. Στο 40ο λεπτό, οι γηπεδούχοι, άνοιξαν το σκορ με τον Γουργιώτη, με την Έλαφο να θεωρεί ότι η προσπάθεια ξεκίνησε με επιθετικό φάουλ και να διαμαρτύρεται.

Στο δεύτερο μέρος, τρία λεπτά από την έναρξη του, οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι για χέρι του Ζυγογιώργου, με την Έλαφο να λέει πως δεν υπήρξε παράβαση, κάτι το οποίο αναγνώρισαν και οι γηπεδούχοι. Μάλιστα, στην φάση αυτήν, αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα, ο Μάνδαλος για διαμαρτυρία. Την εκτέλεση του πέναλτι, ανέλαβε ο Μπελιάς, που ήταν εύστοχος και έκανε το 2-0.

Στο 50’, είχαμε διακοπή στο παιχνίδι, όταν αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα, ο Καρανικόλας της Ελάφου, με την φιλοξενούμενη ομάδα, να αποσύρεται για κάποια λεπτά από το παιχνίδι, σε ένδειξη διαμαρτυρίας. Παρ’ όλα αυτά, με την παρέμβαση των πιο ψύχραιμων, η Έλαφος επέστρεψε στον αγωνιστικό χώρο και το παιχνίδι συνεχίστηκε κανονικά.

Στο 60’, ο Μελιβοιακός, έφτασε στο 3-0, με τον Μπάτσικα με την Έλαφο να έχει παράπονα και για αυτό το τέρμα, καθώς θεωρεί ότι υπήρξε οφσάιντ. Στο 80’, παρά το γεγονός ότι οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν με 9 ποδοσφαιριστές, κατάφεραν να μειώσουν σε 3-1 με τον Στογιάννοφ. Το τελικό 4-1, διαμόρφωσε στο 85ο λεπτό, ο Μπελιάς.

Τέλος, να σημειωθεί ότι η Έλαφος, έχει παράπονα από τον διαιτητή του αγώνα και τον 2ο επόπτη, ενώ θεωρεί άψογη την 1η επόπτη. Επιπλέον, ευχαριστεί τον Μελιβοιακό για την φιλοξενία και του εύχεται καλή άνοδο στην Β’ Ερασιτεχνική κατηγορία.

Μελιβοιακός: Λέτσιος Χρ., Γουργιώτης(55’ Λέτσιος Ευ.), Μπελιάς, Παπαρίζος Μιχ., Λαδάς Δ., Λόλος Ι., Ρέντζας Ι., Γκουντάρας Ι., Πλατσάς Αγγ., Μπάτσικας Γρ.(61’ Μαλαχτάρης), Γραμμένος(67’ Ρήγας).

Έλαφος: Γουμενόπουλος, Αναγνώστου Ε., Τσατσανάκος, Μάνδαλος, Πανταζής, Αναγνώστου Σ., Ζυγογιώργος, Μπρούσας, Τζήκας, Στογιάννοφ, Καρανικόλας.

Λασπομα(Χ)ία στην Ανθούπολη

Ισόπαλη και χωρίς τέρματα, τελείωσε η αναμέτρηση της Ανθούπολης, ανάμεσα σε Λάρισα ’88 και Δόξα Αμυγδαλής, για τον 1ο Όμιλο της Γ’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας. Το παιχνίδι, έγινε σε έναν ακατάλληλο αγωνιστικό χώρο, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν για το γκολ, όμως στο τέλος, μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις.

Η Λάρισα ’88, είχε δοκάρι με τον Βασίλη Κωνσταντίνου, ενώ έχασε κάποιες ευκαιρίες με τον Τατσόπουλο. Από την άλλη, η Αμυγδαλή, έφτασε κοντά στο γκολ με τους Παπαδήμο, Χατζησάββα και Ντάφο, όμως το παιχνίδι έμεινε στο 0-0, μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα.

Τέλος, η ομάδα της Αμυγδαλής ευχαριστεί την ομάδα της Λάρισας, για την άψογη φιλοξενία.

Λάρισα ’88: Γκούλιος, Ναστούδης, Σελήνης, Σδράλης, Ντάμαλης, Μπουφίκος(65’ Μπαϊράμης), Αδαμούλης, Κωνσταντίνου Β.(46’ Σκουλίδης), Μοσχοβίτης(70’ Πούλιος), Κωνσταντίνου Γ., Τατσόπουλος.

Δόξα Αμυγδαλής: Δημότσιος, Μπραχελίκα, Χατζησάββας, Ανδρέου Αγγ., Τσικούρας, Στεφανούλης, Κερμελιώτης, Καραφύλλι, Παπαδήμος(70’ Καματέρης), Ντάφος(65’ Ντίνας), Παπακανάκης(75’ Ανδρέου Δ.).

Βαθμός παρά τις ευκαιρίες

Ισόπαλη και με σκορ 1-1 τελείωσε η αναμέτρηση ανάμεσα σε Χείμαρρο Μαρμαρίνης και Όλυμπο Αιγάνης, για τον 1ο Όμιλο της Γ’ ΕΠΣΛ. Οι γηπεδούχοι, είχαν αρκετές ευκαιρίες και την υπεροχή γενικά στο παιχνίδι, ωστόσο η ομάδα της Αιγάνης, κατάφερε στις καθυστερήσεις να φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας.

Η Μαρμαρίνη, είχε οριζόντιο δοκάρι με τον Περδικούλη στο 40ο λεπτό, ενώ στο δεύτερο μέρος, πέτυχε δύο τέρματα, Αγγέλη και Σκιά, τα οποία όμως ακυρώθηκαν ως επιθετικό φάουλ το πρώτο και ως οφσάιντ το δεύτερο.

Τελικά, στο 80’ ο Μπάτσικας με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Σκιά έκανε το 1-0. Παρ’ όλα αυτά, ο Όλυμπος, κατάφερε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων να σημειώσει το 1-1, σκορ που παρέμεινε μέχρι και την λήξη του παιχνιδιού.

Χείμαρρος Μαρμαρίνης: Τριανταφύλλου, Καρακώστας, Καλογιάννης, Αγγέλης, Μιχαλόπουλος(46’ Ακρίβος), Περδικούλης, Μπάτσικας, Σκιάς, Μπούζι(75’ Μάρκου), Αγάς, Μπατζογιάννης(60’ Μπικάκης).

Καθάρισε ο Χατζάκος για τον Αετό

Νίκη με σκορ 1-0 πήρε ο Αετός Αετολόφου, απέναντι στον Ορφέα Λάρισας, σε ένα δυνατό παιχνίδι, ανάμεσα σε δύο νεανικές ομάδες. Η γηπεδούχος ομάδα, έχασε αρκετές ευκαιρίες, με τους Αντώνη Ντελλή, Χατζάκο και Μπρουγαζά, ενώ έφτασε πολύ κοντά στο γκολ με τον Ευάγγελο Ηλιάδη στο 65ο λεπτό.

Τελικά, στο 81’, ο Χατζάκος καθάρισε για τον Αετό, όταν έκανε το 1-0, σκορ που παρέμεινε μέχρι και την λήξη του αγώνα. Τέλος, η ομάδα του Ορφέα, θέλει να ευχαριστήσει τον Αετόλοφο για την άψογη συμπεριφορά και την φιλοξενία.

Αετός Αετολόφου: Τζιάτζιος, Ηλιάδης Στ., Γεωργοβίτσας, Τζουβάρας Ι., Μπρουγαζάς, Διαμαντής, Μπαρούτζας, Ντελλής Αντ.(75’ Τζουβάρας Χρ.), Αργυρούλης Δ., Λάχος(46’ Ηλιάδης Ευ.), Χατζάκος.

Ορφέας: Μόσχου, Παπαδημητρίου Στ., Παπαδημητρίου Δ., Καρβουνάρης, Πήχας(30’ Μπουρνάκας, λ.τ.), Μπουντής, Κανελλίδης, Φαρμάκης, Μπουρίτας(46’ Πνευματικός), Νότας Κ.(75’ Παυλόπουλος), Νεχαλιώτης.

Καθαρό προβάδισμα από την αρχή η Φλόγα

Νίκη με σκορ 3-2 πήρε η Φλόγα Ευαγγελισμού, που κέρδισε με αυτό το σκορ την Ακαδημία Ολύμπικ. Οι γηπεδούχοι, αν και είχαν ένα ευρύ προβάδισμα με σκορ 3-0 από νωρίς, είδαν στα τελευταία λεπτά τους φιλοξενούμενους να κάνουν το 3-2 και να φτάνουν κοντά στην ισοφάριση.

Στο 35ο λεπτό, ο Διαμαντάκης άνοιξε το σκορ για τον Ευαγγελισμό, κάνοντας το 1-0. Στο δεύτερο μέρος, ο Χρήστος Καουνάς, βρήκε με εκτέλεση φάουλ τον Σακελλάρη, που με προβολή έκανε το 2-0, ενώ στο 70’, ο ίδιος ποδοσφαιριστής με ατομική ενέργεια, σημείωσε το 3-0.

Δύο λεπτά αργότερα, ο Νάκης, κέρδισε πέναλτι για το Ολύμπικ. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Αθανασίου, που έστειλε όμως την μπάλα στο δοκάρι. Στο 75’, ο ίδιος ποδοσφαιριστής, φάνηκε πιο τυχερός, όταν μείωσε σε 3-1 για την ομάδα του, ενώ στο 85’, διαμόρφωσε το τελικό 3-2. Από κει και πέρα, το Ολύμπικ, είχε και δύο δοκάρια, με τον Ψάθα και τον Κουτσώνη.

Φλόγα Ευαγγελισμού: Καουνάς Ι., Κόκκινος, Τσιάκος, Γεροκώστας, Δήμου, Κορδέλας(83’ Μαντής Κ.), Μαντής Παν., Καουνάς Χρ., Διαμαντάκης, Μπότσαρης(60’ Γιακουβής), Σακελλάρης(80’ Χουτέας).

Ακαδημία Ολύμπικ: Παπαδημητρίου, Αθανασίου, Κυρίτσης, Ζουμπελούλης, Κύρκος, Τσιουρής, Μίχος(46’ Νάκης), Ψάθας, Μήλιος, Γκαντούνας(46’ Τσούκαρης), Κουτσώνης(65’ Μπούτζιος).