Βαθμολογία

Γ’ ΕΠΣΛ (3ος όμιλος): Σε πλεονεκτικότερη θέση η Δόξα Υπέρειας

Μεγάλο διπλό για την Βαμβακού στο Θεσσαλικό

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Βάσω Γκατζούλη

Άγιος Γεώργιος Φαρσάλων - Νίκη Κρήνης 4 – 0

Ο Άγιος Γεώργιος πήρε μια εμφατική νίκη στην έδρα του. Από πολύ νωρίς στο 6’ ο Καραχάλιος με ατομική ενέργεια πέρασε τρεις αμυντικούς βρέθηκε τετ α τετ και την έστειλε άουτ. Χάθηκαν σωρεία ευκαιριών με τους Τσιτσικλή, Τσάτσο, Κουκουτή και Καραχάλιο και ο χορός τον γκολ άνοιξε στο 17’ με τον Καραχάλιο να κάνει το 1-0 ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Κουκουτή. Στο 25’ εκτέλεσε φάουλ ο Τσιτσικλής, απέκρουσε ασθενώς ο Μπούρας και ο Κίτσιος έκανε το 2-0. Στο 30’ μέσα στην περιοχή ο Τσιτσικλής έκανε το 3-0 και στο 35’ ο Τσάτσος πέρασε και τον τερματοφύλακα και έκανε το 4-0.

Για την Κρήνη τρεις φάσεις. Στο 10’ ο Κλιάφας ύστερα από πάσα του Συργκάνη βρέθηκε τετ α τετ έπιασε ο Τρίγκας και στο 60’ και 62’ οι Μαργαριτόπουλος και Καραστέργιος έστειλαν την μπάλα λίγο άουτ.

Άγιος Γεώργιος Φαρσάλων: Τρίγκας, Μακρυγιάννης (55’ Καραλόπουλος Κ.), Τζιλήρας, Παπαδημητρίου, Κίτσιος, Κουκουτής, Καραλόπουλος Σ., Τσάτσος, Μαμαλούδης, Καραχάλιος, Τσιτσικλής.

Νίκη Κρήνης: Μπούρας, Καρνάβας, Κεχαγιάς, Καραλευθέρης, Νταφόπουλος, Ζησόπουλος, Καραστέργιος (72’ Αγγελακόπουλος), Συργκάνης (46’ Αλεξίου), Κλιάφας (23’ λ.τ. Τσαρδάκας), Ηλιάδης, Μαργαριτόπουλος.

Διαιτητική τριπλέτα: Καλισόπουλος, Κουβατάς, Παππάς.

Μαυροβούνι -Ζωοδόχος Πηγή 5 – 0

Από το πρώτο λεπτό, ξεκίνησε ο Μπάγκας Αρσένης και άνοιξε το σκορ με σουτ μέσα στην περιοχή έκανε το 1-0. Στο 15’ Μαντζαφούλης Χ. με κεφαλιά το 2-0, στο 40’ ο Νότας με σουτ το 3-0, στο 50’ κέρδισε πέναλτι ο Μπάγκας Αρσένης, το εκτέλεσε ο ίδιος και έκανε το 4-0 και στο 70’ ολοκλήρωσε το χατ τρικ κάνοντας το τελικό 5-0.

Μαυροβούνι: Γιαννιός, Νότας, Ευαγγέλου, Μπάγκας Αχ., Νούλας (60’ Βασίλι), Μαντζαφούλης Χ., Μπάγκας Αρ. (75’ Μαντζαφούλης Α.), Τατσέλος, Βαγιούλης, Πάτας (80’ Αθανασίου), Γουγουλούλης.

Ζωοδόχος Πηγή: Τσιάρας, Λιτσόπουλος, Καρατόλιας (47’ Ντιβανίδης), Αποστολίδης (47’ Μπανιάς), Φαρασαλής, Κανατούλας, Ζιάρκας, Μαργαριτόπουλος Ν., Μαργαριτόπουλος Δ. (77’ Αγγελουσόπουλος Χ.), Τσιάμης, Αγγελουσόπουλος Β.

Διαιτητική τριπλέτα: Παλαμίδας, Ζίγρα, Θύμιου.

Α.Ε.Σ Χαραυγή - Ατρόμητος Βαμβακούς 0 – 1

Στο Θεσσαλικό έγινε ένα πολύ κακό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες λόγω του κακού αγωνιστικού χώρου, η Βαμβακού πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, μόλις στο 15’ οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι όταν ανατράπηκε ο Αζάς, ύστερα από πάσα του Καραγιάννη. Στο 25’ ο Αζάς μπήκε από πλάγια, έσπασε τη μπάλα, που βρήκε σε χέρι αμυντικού, δόθηκε πέναλτι, εκτέλεσε ο Μακρής και έγινε το 0-1.

Στο 35’ ο Καραγιάννης έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ, στο 39’ το σουτ του Λούκουτου απέκρουσε ο Ράϊδος σε κόρνερ, στο 40’ μετά από σέντρα του Λούκουτου, ο Καραγιάννης με κεφαλιά αστόχησε, στο 60’ ύστερα από κόρνερ του Λούκουτου, ο Γκόβαρης με ανάποδο ψαλιδάκι έστειλε την μπάλα άουτ και στο 80’ σουτ του Λάμπρου, η μπάλα κατέληξε στην συμβολή των δοκών.

Η ομάδα της Χαραυγής έχοντας δύο σημαντικές απουσίες του Παππά και του Λάτα, είχε δύο δοκάρια ένα στο 20’ με τον Πετρίκη Μ. όταν είχε ωραίο συνδυασμό με το Τσανά, βρέθηκε τετ α τετ και έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Στο 30’ ο ίδιος παίκτης από απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

Α.Ε.Σ Χαραυγή: Ράϊδος, Ζυγούρης, Μακρής, Λιάπης (65’ Κεραμιδάς), Περιτογιάννης, Βαρσάμης (80’ Πάνος), Βιντσάνι, Χασιώτης (46’ λ.τ. Γκουτζαμπασούλης), Λαχανάς Αλ., Τσανάς, Πετράκης Μ.

Ατρόμητος Βαμβακούς: Ζέας, Γκούνης, Γκόβαρης, Φλώρος (67’ Λάμπρου), Μορφογιάννης, Παπαγεωργίου, Λούκουτος, Αζάς (80’ λ.τ. Ακρίβος), Καραγιάννης (63’ λ.τ. Ράϊος), Μακρής, Γκόβαρης.

Διαιτητική τριπλέτα: Νικολάου, Τζιμούρτος, Καραμαγκιόλας.

Δόξα Υπέρειας - Σταυραετός 5 – 0

Καταιγιστική η Δόξα Υπέρειας με τα πέντε γκολ που σημείωσε. Μόλις στο 7’ κέρδισε πέναλτι ο Μανταλιάς και το εκτέλεσε και έκανε το 1-0. Στο 27’ ο Τασιόπουλος ύστερα από πάσα του Μανταλιά έκανε το σουτ και το 2-0. Στο 37’ ύστερα από κάθετη πάσα του Μαλέσκα, ο Τασιόπουλος έκανε το 3-0, στο 45’ ο Τέμα με κοντινό σουτ μετά από πάσα του Γούναρη το 4-0 και το 60’ ο Κερμελίδης με σουτ μακρινό το 5-0.

Η ομάδα του Σταυραετού είχα μια καλή στιγμή στο 30’ όταν ξέφυγε ο Νταβέλης, βρέθηκε τετ α τετ πλάσαρε, η μπάλα έγλυψε το δοκάρι και άουτ. Στο 65’ για τον ίδιο παίκτη που ανατράπηκε αν και το σκορ ήταν 4-0, διαμαρτύρονται πως δεν του δόθηκε πέναλτι. Στο 80’ είχε δοκάρι ο Κανέλλος και στη συνέχεια η μπάλα πέρασε άουτ.

Δόξα Υπέρειας: Παπαδόπουλος Αν., Μαλέσκα, Παπαδόπουλος Απ. (68’ Τσούρης Ν.), Ζαχόπουλος, Τασιόπουλος (46’ Κερμελίδης), Γκατζόγιας, Ευθυμιάδης (80’ Καλφόγλου), Γούναρης, Μανταλιάς, Τσούρης Γ., Τέμα.

Σταυραετός: Κανατούλας, Γκέβρος Γ., Κατσαβός, Αγγέλης, Ρουμελιώτης, Μαγνήσαλης, Μάλος (75’ Τσόκας), Καλούτσας (60’ Πατσιούρας), Κανέλλος, Νταβέλης, Κλημενώφ (70’ Ψαλίδας).

Διαιτητική τριπλέτα: Καραμούστος, Παπαγεωργίου, Γοργοτσιάς.

Άρης Δίλοφου - Α. Π. Πλίτση 4-1

Καταιγιστικός ο Άρης Διλόφου απέναντι στην Ακαδημία Πλίτση. Στο 13’ ύστερα από κόρνερ του Τσούλη, απέκρουσε ασταθώς ο Σκούρας, πήρε το ριμπάουντ ο Χαρδαλιάς και με σουτ έκανε το 1-0. Στο 20’ σέντρα σουτ του Ανυφαντή έκανε το 2-0, στο 35’ ο Ιορδανίδης με ατομική προσπάθεια έκανε το 3-0, στο 55’ ο Ιορδανίδης ξανά, από σέντρα του Τσούλη έκανε το 4-0.

Η Ακαδημία μείωσε στο 89’ με πέναλτι που κέρδισε ο Γκαραγκούνης και εκτέλεσε ο ίδιος (4-1). Η ομάδα του Άρη Διλόφου και η διοίκηση θέλει να δώσει τις θερμότερες ευχές της στον κ. Παναγιώτη Σακελλαρίου (πρώην προπονητή) που έκανε πρόσφατα επέμβαση και του εύχεται ταχεία ανάρρωση.

Άρης Δίλοφου: Φουστάνας Χ., Ανυφαντής, Χαρδαλιάς (55’ Μπανιάς), Συργκάνης, Χαμουρούσιος, Τσιαμπαλής (72’ Τορμούσογλου), Φουστάνας Γ., Μπακόλας, Ιορδανίδης, Τσούλης, Λεβέντης (62’ Σουλιώτης Ν.).

Α. Π. Πλίτση: Σκούρας, Σελλήνης (55’ Μπατζάνας), Τανός, Κατσαβός Α., Μπομπότης, Πλίτσης, Κατσαβός Θ., Πατέτσος (60’ Κουτσανικούλης), Δανιλούδης, Κακάμης, Γκαραγκούνης.

Διαιτητική τριπλέτα: Ντανταλής, Καλέμι.