Βαθμολογία

Γ’ ΕΠΣΛ (2ος όμιλος): «Τρένο» η Κοιλάδα!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Βάσω Γκατζούλη

Ακολουθούν αναλυτικά ρεπορτάζ από όλα τα παιχνίδια του 2ου ομίλου της Γ’ ΕΠΣΛ που διεξήχθησαν την Κυριακή το μεσημέρι.

Κεραυνός Δρυμού – Γεωργάκης Ολύμπιος Λιβαδίου 1 – 2

Ο Γεωργάκης Ολύμπιος Λιβαδίου πήρε τη νίκη με σκορ 1-2 στον Δρυμό κερδίζοντας την ομάδα του Κεραυνού. Στο 35’ φάουλ εκτέλεσε ο Γκαντούνας Θ. απέκρουσε το τείχος, πήρε το ριμπάουντ ο ίδιος παίκτης και με σουτ έκανε το 1-0.

Στο 20’ οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι με τον Καψάλα. Στο 25’ ο Μπατζάκης νέο δοκάρι και στο 50’ ξανά κάθετο δοκάρι για τον Γεωργάκη Ολύμπιο! Στο 65’ ο Μεταξιώτης με προσωπική ενέργεια πλάσαρε και έκανε το 1-1. Στο 80’ ο Μεταξιώτης έκανε το σουτ, έδιωξαν οι αμυντικοί πάνω στην γραμμή. Στο επόμενο λεπτό πάλι ο ίδιος παίκτης έκανε το 1-2 και έδωσε τη νίκη στην ομάδα του.

* Ο Μορφωτικός σύλλογος Δρυμού διοργανώνει αιμοδοσία στην πλατεία του χωριού το Σάββατο 21 Μαρτίου από 9 το πρωί μέχρι 1 το μεσημέρι. Καλούνται όσοι μπορούν να προσέλθουν να προσφέρουν το αίμα τους που είναι πολύ σημαντικό για τη ζωή.

Κεραυνός Δρυμού: Ζαρκαδής Ν., Ζιώγας Β., Γκαντούνας Β., Ζιάρας Β., Ζιώγας Θ., Τσιόγκας, Γκαντούνας Θ., Κωστής, Κουτσιόρας Π., Γκαντούνας Γ., Ζιάρας (80’ λ.τ. Κουτσιόρας Χ.).

Γεωργάκης Ολύμπιος Λιβαδιού: Γεωργούλης, Γκατζούνης, Γκούμας, Μπατζάκης, Μπίσμπας, Αντωνίου, Καπέτης, Καψάλης (80’ Τζέβος), Ντάμπος (70’ Καρράς), Φτεργιώτης (90’ Βαρβαρέζος), Μεταξιώτης.

Διαιτητική τριπλέτα: Σπανούλης, Πρακατές, Τσιαπλές.

Αστραπή Δελερίων - Κοιλάδα  0 – 4

Οι γηπεδούχοι είχαν δύο φάσεις. Στο 24’ ο Γκατζούλης τετ α τετ και στο 67’ ο Ντιντόκας Γ. έχασε και αυτός τετ α τετ. Οι φιλοξενούμενοι είχαν πολλές ευκαιρίες με Καζάνι, Χατζηπύρο, Αβραμούλη, Κολώτσιο, Μπύρη. Στο 27’ ο Καζάνι με ωραία ατομική ενέργεια έκανε το 0-1. Στο 35’ ο Κολώτσιος μετά από εξαιρετική πάσα του Καζάνι έκανε το 0-2. Στο 60’ πέναλτι κέρδισε ο Χατζηπύρος, εκτέλεσε ο Καζάνι και έγινε το 0-3. Το 0-4 έγινε στο 80’. Ο Καζάνι μετά από πάσα του Χατζηπύρου έκανε προσωπικό χατ τρικ!

Αστραπή Δελερίων: Κοκκαλάρας, Ντιντόκας Χ., Πετρίκης, Μπαλαμώτης, Γκατζούλης, Καρράς, Ντιντόκας Γ., Γκαμπέτας (46’ Μέγας), Κουσιέρας, Ραμανιώτης (80’ Καραλής), Γκιόζι (70’ Μπαρμπής).

Κοιλάδα: Τσιτουρτζής (63’ λ.τ. Σδράλης), Χατζηνίκος, Μπαρμπούτης, Τσιαδήμος, Ανδρεάκης, Αβραμούλης, Μπούρης, Κολώτσιος (67’ Αρβανίτης), Γονατάς (67’ Νικολαϊδης), Καζάνι, Χατζηπύρος.

Διαιτητική τριπλέτα: Κουρδής, Γκανάτσιου, Ντελέζος.

Μύτικας Καλυβιών - Προμηθέας Αε Λάρισας 4 – 1

Οι γηπεδούχοι στο 52’ έφεραν το ματς στα ίσα. Σέντρα του Ναμπώση Σ. πήρε την κεφαλιά ο Ζαρώτης και μέσα στην περιοχή έκανε το 1-1. Στο 57’ φάουλ ο Κατσίμπουρας ασθενής απόκρουση του τερματοφύλακα, με προβολή ο Νταμπώσης Σ. έκανε το 2-1. Στο 70’ σέντρα του Γκόλτσιου, απέκρουσαν οι αμυντικοί, ο Νάνος με σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 3-1. Στο 83’ ασίστ από το Νάνο, σουτ ο Νταμπώσης Σ. στο όριο της περιοχής έγινε το 4-1.

Οι φιλοξενούμενοι στο 15’ είχαν την πρώτη ευκαιρία. Ο Κατσής με πλασέ μετά από κάθετη πάσα του Οσμάνι άνοιξε το σκορ. Στο 30’ ο Οσμάνι εκτέλεσε του φάουλ, η μπάλα ξυστά από το οριζόντιο δοκάρι. Ο Προμηθέας έχασε και πέναλτι στο 54’ με τον Χατζηκαμαγιάννη (το κέρδισε ο Οσμάνι). Στο 65’ βγήκε ο Οσμάνι, πέρασε τον τερματοφύλακα, αλλά η μπάλα κόλλησε στη λάσπη και έδιωξαν οι αμυντικοί.

Μύτικας Καλυβιών: Κοντικίδης, Γκόλτσιος, Γκαβαλιάγκας, Νταμπώσης Σ., Γεροφωκάς Ν., Καλύβας, Μπαλούκας Δ., Νάνος, Νταμπώσης Χ. (46’ Κατσιμπούρας), Παπαδόπουλος (80’ Μπαλούκας), Ζαρώτης.

Προμηθέας Αε Λάρισας: Ανδρέου, Ψύρρας (70’ Δημεράς), Καραχάλιος, Αθανασίου, Δολμές, Καρκατζιάς, Κοκοκυθόπουλος (80’ Γιαννιός), Κατσής, Παπαδόντας (75’ Ιωαννίδης), Χατζηκαμαγιάννης, Οσμάνι.

Διαιτητική τριπλέτα: Τέγος, Σούλης, Μπακαλμπάσης.

Ελπίς Μεσοχωρίου - Χυρετιακός Δομένικου 4 – 0

Η πρώτη φάση για τους γηπεδούχους στο 31’, ο Γκαραβέλης βρέθηκε μόνος του με το τέρμα, έστειλε την μπάλα άουτ. Παρόμοια φάση στο 54’ με τον ίδιο παίκτη.

Η ομάδα του Μεσοχωρίου, παρότι ήταν πολύ κακός ο αγωνιστικός χώρος, ήταν πολύ καλή, χόρευε κυριολεκτικά μέσα στη λάσπη. Στο 56’ άνοιξε το σκορ, όταν ο Λιούρας πήρε τη σέντρα από τον Αληπρασίτη και με φοβερό σουτ έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι και έκανε το 1-0.

Στο 63’ πάλι ο Λιούρας, με σους μέσα στην περιοχή, ύστερα από πάσα του Γκαραβέλη έκανε το 2-0. Στο 70’ ο Νεράτζης με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 3-0 και στο 72’ και στο 81’ ο Πάτσης έχασε τετ α τετ. Στο 86’ πλασάρισμα από τον Πάτση μετά από μπαλιά τρύπα του Χρόνη έκανε το 4-0 και στο 88’ ο Καρέλας έκανε δυνατό σουτ έβγαλε σε κόρνερ ο Ιωαννίδης. Παρότι έβρεχε καταρρακτωδώς ήταν πολύς ο κόσμος που ήταν στο γήπεδο.

Οι φιλοξενούμενοι έμειναν με παίκτη λιγότερο από το 39’. Συγκεκριμένα ο Καραγκούνης δέχθηκε την δεύτερη κίτρινη για δυνατό μαρκάρισμα πάνω στον Λιούρα.

Ελπίς Μεσοχωρίου: Πατσιωτός, Μαρκούγιας, Μούσιος, Γκαμπέτος, Φακίτσας Σ., Νεράτζης, Γκαραβέλης (68’ Χρόνης), Τσιάρας (10’ λ.τ. Χαράλαμπος), Αληπρασίτης, Λιούρας (64’ Πάτσι), Καρέλας.

Χυρετιακός Δομένικου: Ιωαννίδης, Τσικούρας Γ., Γαλανός (46’ Σανίδας), Καραγκούνης, Δαλώσης, Αλιαπούλιος, Φούντας, Κυπαρίσσης, Τσικούρας Π., Ψύρρας, Κουρδής (58’ Τσανάκας).

Διαιτητική τριπλέτα: Διαμάντης, Μίχος, Μπακαγιάννης.