Βαθμολογία

Ο Τσιώπας τους πήρε από το χέρι

Ακόμα μια νίκη στο πρωτάθλημα του 3ου Ομίλου της Β’ ΕΠΣΛ, πήρε ο Όλυμπος Γόννων, που αυτήν την αγωνιστική κέρδισε με σκορ 1-3 την Ελάτεια και παρέμειναν στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.  

Στο πρώτο μέρος πέρα από ένα σουτ του Κίτσου Γ. του Κ., το οποίο απέκρουσε ο Καραναστάσης, δεν είχαμε κάτι το ιδιαίτερο. Στο δεύτερο μέρος όμως, ο Τσιώπας ανέλαβε δράση και έτσι στο 52ο λεπτό, άνοιξε το σκορ, κάνοντας το 0-1. Στο 73ο λεπτό, ο ίδιος παίκτης έκανε το 0-2, διπλασιάζοντας παράλληλα τα τέρματα του, ενώ στην συνέχεια, η Θύελλα Ελάτειας, μείωσε με τον Γιώργο Κίτσο του Θεόδωρου, ο οποίος σημείωσε το 1-2. Το τελικό 1-3, διαμόρφωσε στ 87’ ο Τσιώπας, που κατάφερε να πετύχει χατ-τρικ.

Θύελλα Ελάτειας(Νίκος Στογιάννης): Κουτσουρούμπας, Σολωμός, Γεωργαντάς, Γουγουλιάς, Στογιάννης, Κοσμάνος, Χατζής, Κίτσιος Γ., του Κ.(70’ Σδράγκας), Μπλιώνας, Κίτσιος Γ., του Θ., Πάσχος.

Όλυμπος Γόννων(Αχιλλέας Μάντζιαρης): Καραναστάσης, Κανταρίνος, Γραβάνης(65’ Τσιντζιλώνης)Τσιαπλές, Τσιώπας, Τσούγιας, Μάντζιαρης Ν., Τσιρονίκος(57’ Ντόντος), Ριζούλης(80’ Ντόι), Καραγκιόζης, Μαργκεκάι.

Διαιτητής: Τέγος Βοηθοί: Διαμαντής, Νάκας.

Γιώργος Μητσιούλης