Βαθμολογία

Σε τροχιά ανόδου τα Βούναινα

Ακόμα μια εκτός έδρας νίκη πήραν τα Βούναινα, που αυτήν την φορά κέρδισαν με σκορ 0-2 τον Διογένη, μέσα στο γήπεδο της Νεάπολης, στα πλαίσια της 17ης αγωνιστικής του 2ου Ομίλου της Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ, όταν στο 35ο λεπτό, ο Μερτζανίδης δοκίμασε ένα σουτ, με την μπάλα αρχικά να χτυπάει στο δοκάρι και στην συνέχεια να καταλήγει στα δίχτυα, με το 0-1, να παραμένει μέχρι και την λήξη του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο μέρος, τα Βούναινα, είχαν κι άλλες ευκαιρίες, κυρίως με τους Σιάλτα, Παλάσκα και Σταύρο Τσαπράζη, με τον τελευταίο να είναι τελικά αυτός που διαμόρφωσε και το τελικό σκορ, όταν στο 62ο λεπτό, με σουτ έκανε το 0-2, που παρέμεινε μέχρι και το τέλος της αναμέτρησης.

Διογένης Λάρισας: Μητρόπουλος, Βουλγαράκης (65′ Κύργιας), Κύρκος, Ντελόπουλος Γ., Κοτολόσης Μιχαήλ, Βολιωτόπουλος, Αδάμου, Τσαπατόρης Δ., Τσαπατόρης Β., Μπουζούκια (18′ λ.τ. Καρλιάμπας (46′ Ντελόπουλος Α.).

Βούναινα(Χρήστος Χατζηλιάδης): Ματούλας, Τριτόπουλος, Ντουρουντάκης(55’ Τζιάτζιος), Παλάσκας, Φαρμάκας, Γκέκας, Σιάλτας(80’ Χατζηλιάδης Κ.), Τσαπράζης Στ., Χριστοδούλου, Μερτζανίδης, Τσαπράζης Κ.(71’ Δαούλας). 

Διαιτητική τριπλέτα: Γκαραβέλης, Ντανταλής, Παστάκας.