Βαθμολογία

Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο πρώτο μέρος

Νίκη με σκορ 2-1, πήρε η Θύελλα Μεγάλου Ελευθεροχωρίου, απέναντι στον Όλυμπο Καρυάς, για την 17η αγωνιστική του 3ου Ομίλου της Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας. Έτσι, η Θύελλα, συνεχίζει να βρίσκεται στην δεύτερη θέση, κυνηγώντας από κοντά τους Γόννους. Μάλιστα, το σκορ αυτό, ανάμεσα στις δύο ομάδες, διαμορφώθηκε από το πρώτο μέρος.

Συγκεκριμένα, στο 30ο λεπτό, ο Θανάσης Βαλιάκος κέρδισε πέναλτι, με τον Ηλία Ξεφτέρη να αναλαμβάνει την εκτέλεση, να ευστοχεί και να κάνει το 1-0. Δέκα λεπτά αργότερα, ο ίδιος ποδοσφαιριστής, εκτελώντας ένα φάουλ, έστειλε την μπάλα και πάλι στα δίχτυα του Καρακώστα, κάνοντας το 2-0. Λίγο αργότερα, η ομάδα της Καρυάς, κατάφερε να μειώσει σε 2-1, όταν ο Γρηγόρης Δάσσιος, κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Από εκεί και πέρα, οι γηπεδούχοι, προσπάθησαν να φτάσουν σε κάποιο τέρμα ακόμα, ωστόσο το παιχνίδι περιορίστηκε στο κέντρο ανάμεσα στις δύο ομάδες, με το 2-1 να παραμένει μέχρι τέλους.

Θύελλα Μεγάλου Ελευθεροχωρίου(Στέφανος Μπόρας): Γιαννάκος, Παππάς, Λυμπίκης Α., Βαλιάκος Μ., Βαλιάκος Π., Λέτσιος, Γεωργάκης, Ξεφτέρης, Λυμπίκης Ηλ., Βαλιάκος Αθ.(69’ Μήτσιος), Μητούλας.

Όλμπος Καρυάς(Χρήστος Δάσσιος-Γιάννης Καραγκόγκος): Καρακώστας, Καραγκόγκος, Δάσσιος Ορ., Στεργιούλας, Αλεξόπουλος Αχ., Δάσσιος Γρ., Δάσσιος Χρ., Κελέκης(46’ Παναγιωτόπουλος), Δάσσιος Κ., Μανούσιος, Καβαρατζής Ελ.

Διαιτητής: Βασιλός Βοηθοί: Κακάνης, Τάνας.                                          

Γιώργος Μητσιούλης