Βαθμολογία

«Δάγκωσαν» στο Βιολογικό

Νίκη με σκορ 0-3 πήραν οι Λύκοι, απέναντι στην ομάδα του Λαρισαϊκού, το πρωί της Κυριακής, για τον 3ο Όμιλο της Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας του Νομού μας. Έτσι, οι φιλοξενούμενοι, απέκτησαν ακόμα περισσότερες ελπίδες για την παραμονή τους, μιας και έφτασαν τους 20 βαθμούς. Από την άλλη, ο Λαρισαϊκός, βρίσκεται σε δύσκολη βαθμολογική θέση, μιας και είναι προτελευταίος με μόλις 14 βαθμούς.

Οι Λύκοι, έδειξαν τα δόντια τους από νωρίς. Συγκεκριμένα, μόλις στο 5ο λεπτό, ο Λιντζερίνο, βγήκε τετ-α-τετ με τον Πατέτσο, στέλνοντας όμως την μπάλα άουτ. Τελικά, ο ίδιος παίκτης, πέντε λεπτά αργότερα, κατάφερε να κερδίσει πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε και όντας εύστοχος αυτήν την φορά, σημείωσε το 0-1, για την ομάδα των Λευτέρη Λελέδη και Σάκη Καλαμά. Δύο λεπτά αργότερα, ο Λαρισαϊκός, θα μπορούσε να απαντήσει, όμως ο Γιώργης με σουτ σημάδεψε το δοκάρι, έπειτα από σέντρα του Θεοχαρίδη.

Στο δεύτερο μέρος, ο επιθετικός μονόλογος των φιλοξενούμενων συνεχίστηκε. Έτσι, στο 64ο λεπτό, ο Αλεξανδρής, αφού έκλεψε την μπάλα, μπήκε στην περιοχή, όπου και ανατράπηκε από τον Γενητσεφτσή, με τους Λύκους να κερδίζουν ακόμα ένα πέναλτι, ενώ ο παίκτης του Λαρισαϊκού, πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια. Την εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος ο Αλεξανδρής, που ήταν κι αυτός εύστοχος και σημείωσε το 0-2.

Στο 70’, ήρθε και η σειρά των Λύκων να μείνουν με δέκα παίκτες, όταν αποβλήθηκε ο Μήτρος, με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Από εκεί και πέρα, το τελικό 0-3, διαμόρφωσε στο 78ο λεπτό, ο Ζιώγος, όταν ο Γκαλμπογκίνης με εξαιρετική ατομική προσπάθεια, μπήκε στην περιοχή, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και του έσπασε την μπάλα, με τον πρώτο να μην δυσκολεύεται να σκοράρει.

Λαρισαϊκός(Μανώλης Μπατσαράς): Πατέτσος, Μικερτζής(80’ Παναγιωτίδης), Φλορίν, Γενητσεφτσής, Σαγάνης, Τσιμπουκλής, Γκόλαντας, Θεοχαρίδης, Κατσιούλης(60’ Κουτσογιώργος), Ευθυμιάδης(75’ Ρομουλίνο), Γιώργης.

Λύκοι(Λευτέρης Λελέδης-Σάκης Καλαμάς): Μουτσάι, Καψάλης, Τζήκας, Σπανός, Νικάκης, Ντριβαλάς, Μάνης(46’ Τζήμας), Λιντζερίνο, Γεωργούλας(60’ Γκαλμπογκίνης), Αλεξανδρής(75’ Ζιώγος), Μήτρος.

Διαιτητής: Ρεντόπουλος Βοηθοί: Στεργίου, Κοτούμπας.

Γιώργος Μητσιούλης