Βαθμολογία

Ανεβαίνει ο Άρης Κουλουρίου

Μεγάλη νίκη όσον αφορά την παραμονή του πήρε ο Άρης Κουλουρίου, που κέρδισε τον Πανιώνιο με σκορ 4-0 για την 17η αγωνιστική του 1ου Ομίλου της Β’ ΕΠΣΛ. Η ομάδα του Κουλουρίου έτσι, τους 10 βαθμούς και έτσι ελπίζει περισσότερο για την παραμονή της στην κατηγορία.

Στο 35ο λεπτό, ο Γκρέτσης με μεγάλη μπαλιά βρήκε τον Κοττάκο, που έκανε το 1-0, ενώ στην συνέχεια οι γηπεδούχοι έχασαν φάσεις με τους Γκρέτση, Κοττάκο και Σιδηρόπουλο.

Στο δεύτερο μέρος, το Κουλούρι, έκανε το 2-0, όταν ο Γκρέτσης, στο 60ο λεπτό, με ατομική ενέργεια σημείωσε τέρμα. Οκτώ λεπτά αργότερα, ο ίδιος παίκτης, σημείωσε χατ-τρικ, όταν μετά από πάσα του Κοττάκου έκανε το 3-0.

Στο 80’, ο Πανιώνιος, έμεινε με δέκα παίκτες όταν αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Ελιζόπουλος. Επτά λεπτά αργότερα, ο Παπαγεωργίου, που είχε μπει λίγο πριν, διαμόρφωσε το τελικό 4-0. Από την άλλη, ο Πανιώνιος διαμαρτύρεται για ένα πέναλτι που δεν του δόθηκε στο 65ο λεπτό.

Άρης Κουλουρίου(Γιώργος Νεράντζης-Γιώργος Αποστολάρας): Χαλβαντζάρας, Μιχόπουλος, Νεράντζης, Αγραφιώτης, Μήτσιου( 46’ Νάκος), Τάτσης, Σιδηρόπουλος, Δαμιανίδης( 36’ Χάμος), Κοττάκος, Γκρέτσης( 85’ Παπαγεωργίου), Μπακαβέλος.

Πανιώνιος(Αποστόλης Κορομηλάς): Ράπτης, Στρατής Δημ., Βασιλείου Παν.( 52’ Καρδαμίλης Δημ.), Σκέντζας Ηλ.( 70’ Καρδαμίλης Νικ.), Κίτσας Γερ., Σκέντζας Β., Μπαστούνης, Ευθυμίου Παρ., Παϊτέρης( 60’ Ελιζόπουλος, λ.τ.), Κίτσας Γ., Κίτσας Παν.

Διαιτητής: Πατσής Βοηθοί: Τσακνάκης, Σκέτος.

Γιώργος Μητσιούλης