Βαθμολογία

Εντυπωσιακό πέρασμα για την Πελασγιώτιδα

Η Πελασγιώτιδα του Γιώργο Χατζή έκανε ένα εμφατικό πέρασμα από το Ομορφοχώρι, κερδίζοντας τη Νίκη Μιχαήλ με σκορ 0-3. Ένα αποτέλεσμα σημαντικό αφού φέρνει την ομάδα κοντά στο στόχο της ανόδου.

Η Νίκη Μιχαήλ δεν παρουσιάστηκε καλή, είχε πρόβλημα με τον κακό αγωνιστικό χώρο, όμως η «Πέλα» είχε και τις φάσεις και τα γκολ. Από νωρίς στο 8’ ο Αναστασίου πήρε την απόκρουση από τον Παρτάλα και με κεφαλιά έκανε το 0-1.

Στο 30’ ο Τσέλα με σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι και στο «γάμα» την εστίας κάνοντας το 0-2. Δύο κλασσικές ευκαιρίες είχε η φιλοξενούμενη ομάδα στο 40’ όταν ο Μότσι βρέθηκε μόνος τους και σε κενό τέρμα έστειλε την μπάλα άουτ και στο 42’ ο Τσέλα μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο δεξί δοκάρι και άουτ.

Στο 60’ ύστερα από κόρνερ του Αναστασίου, ο Κιος Σ. πήρε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στο δεύτερο δοκάρι γράφοντας το 0-3 που ήταν και το τελικό σκορ.

Η Νίκη Μιχαήλ προσπάθησε να αντιδράσει κυρίως μετά το πρώτο γκολ που δέχθηκε όμως οι παίκτες δεν τελείωναν τις φάσεις. Ακόμη και στο 65’ όταν ο Σβίλιας «έκλεψε» την μπάλα, έκανε το σουτ δεν κατάφερε όμως να πετύχει κάτι.

Νίκη Μιχαήλ (Δημήτρης Κατσαφλιάκας): Παρτάλας, Κατσάνας, Σαπουνάς Γ., Ραπτόπουλος, Μπατζογιάννης, Αγγελακόπουλος, Καραφύλλης, Κωφός, Κωνστανταρίδης (46’ Φάκας), Γραβάνης (70’ Σαπουνάς Ν.), Κωστούλης (46’ Σβύλιας).

Πελασγιώτιδα (Γιώργος Χατζής): Κιος Β., Κουτίνας (82’ Θύμιος), Τέλιος, Γρηγοριάδης, Κιος Σ., Γελαλής, Τσαβαλιάς (75’ Μαροσούλης), Τσέλα, Μότσι, Αναστασίου, Τεκέδης (60’ Δάμτσας).

Διαιτητική τριπλέτα: Νίτσας, Γκαραβέλης, Ζαχαρός.

Βάσω Γκατζούλη