Βαθμολογία

Με κεκτημένη ταχύτητα οι Αμπελόκηποι

Συνέχισαν και αυτήν την αγωνιστική την φρενήρη τους πορεία οι Αμπελόκηποι, που αυτήν την αγωνιστική κέρδισαν με σκορ 4-0 τον Αστέρα Μελισσοχωρίου, για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος του 1ου Ομίλου της Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας.

Η ομάδα της Λάρισας, κατάφερε να πετύχει ένα γκολ σχετικά νωρίς στο πρώτο μέρος, ωστόσο στο δεύτερο ήταν που πήρε μπροστά για τα καλά και έφτασε σε αυτήν την ευρεία νίκη. Συγκεκριμένα, μόλις στο 15ο λεπτό, ο Βασίλης Τριτάρης εκτέλεσε ένα κόρνερ και ο Μπλάνας με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για το 1-0, που παρέμεινε μέχρι και την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, το Μελισσοχώρι, είχε κάποιες καλές προσπάθειες, κυρίως με τον Ευαγγέλου, αλλά η υπεροχή των γηπεδούχων φάνηκε τελικά. Ειδικότερα, στο 64’ ο Λίλι Δόνος κέρδισε ένα πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Βασίλης Τριτάρης, κάνοντας το 2-0. Στο 70’ Ντέιβιντ Ντε Λα Ρόσα, βρήκε με ωραία πάσα τον Δόνο, που σημείωσε το 3-0, ενώ το τελικό 4-0, διαμόρφωσε ο Εργκές Τσάκε στο 75ο λεπτό.

Αμπελόκηποι(Άκης Ταυλαρίδης): Κακαρδάκης, Τσιόγκας(75’ Παπαδημητρίου), Τσάκε Ερ., Γούτος, Μπλάνας, Δόνος, Μπαμπατζιάς, Κουσιάς(65’ Χύσα), Μαυροδήμος(70’ Ποτόσογλου), Ντε Λα Ρόσα, Τριτάρης Β.

Αστέρας Μελισσοχώριου(Ηλίας Αράπης): Κλεισιάρης, Παπαϊωάννου, Τζεμολάρι, Παναγιωτόπουλος, Αγγελούλης, Καραπέτσας, Ευαγγέλου, Σαμαράς(70’ Μητός), Κουτσογιάννης(55’ Ζαφειρίου), Λιάγκας(75’ Παπαδούλης), Βαλώζος Β.

Διαιτητής: Ντελέζος Βοηθοί: Κοντοβασίλης, Λανάρα.

Γιώργος Μητσιούλης