Βαθμολογία

Άστραψε και… βρόντηξε!

Η Αστραπή Νέας Πολιτείας συνεχίζει ακάθεκτη στο φετινό πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΛ. Η παρουσίας της είναι σίγουρα εντυπωσιακή και ιδιαίτερα στο… σπίτι της!

Του Χρήστου Γκατζούλη

Το Σάββατο επικράτησε με το ευρύ σκορ 3-0 του Αχιλλέα Φαρσάλων και ανέβηκε και άλλο στην βαθμολογία. Από την άλλη ο Αχιλλέας δεν βρέθηκε σε καλή ημέρα και στο τέλος δίκαια ηττήθηκε.

Στο 13’ οι φιλοξενούμενοι είχαν την μεγάλη ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ! Ο Βούλγαρης έκανε το σουτ από κοντά, με την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ (ο πάγκος του Αχιλλέα είχε σηκωθεί να πανηγυρίσει!).

Στο 34’ ο Σουλτούκης με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ. Με το καλημέρα της επανάληψης, ο Καλτσάς με πλασέ έπιασε στον ύπνο την άμυνα του Αχιλλέα και έκανε το 2-0.

Το… κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Φλώρος που με ψηλοκρεμαστό πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Αστραπή Νέας Πολιτείας (Γιάννης Τσακμακίδης): Μπρέλλας, Γαρουφαλιάς, Παπαμάνος, Ψωμολιάς, Μούτσα, Μπατζέλας (40’ λ.τ. Καλτσάς), Κυριάκος (87’ Μπάνος), Φλώρος, Καψιώχας, Αποστόλου, Σουλτούλης (78’ Μπάρδας).

Αχιλλέας Φαρσάλων (Μάκης Τριανταφυλλόπουλος): Κουτσουκέρας Ν., Κουτσουκέρας Θ., Πατσιούρας (61’ Τσούλης), Τσιανάκας Α., Τσιανάκας Β., Τλούπας, Κομισόπουλος (73’ Θεοχάρης), Βούλγαρης, Ζαγγανάς (50’ Μπένος), Σβερκούλης, Αντωνιάδης.

Διαιτητική τριπλέτα: Καραγιάννης, Γκανάτσιου, Καρακώστας.