Βαθμολογία

Παλικαρίσια νίκη για την Ακαδημία

Την ήττα γνώρισε ο Πλατύκαμπος στον Τύρναβο από την Ακαδημία Τυρνάβου, με σκορ 1-0.Το συγκρότημα του κυρίου Νίκου Κεχαγία έκανε την 3η νίκη σε 4 παιχνίδια στο β’ γύρο. Οι φιλοξενούμενοι είχαν την κατοχή το πρώτο δεκάλεπτο αλλά από εκεί και πέρα στο γήπεδο, ήταν μόνο η Ακαδημία.

Στο 28’ ο Παπαχατζής Β. στην πρώτη του επαφή με την μπάλα, έκανε την προβολή μετά από σέντρα του Τσούτσα όμως ο Παϊτέρης έδιωξε σε κόρνερ. Πέντε λεπτά αργότερα ο Γιάννης Μπάκος θα βρει τον Στάμου λίγο μέσα στην περιοχή με τον Παϊτέρη να δηλώνει και πάλι παρών διώχνοντας σε κόρνερ. Στο 40’ σειρά του Βίδρα να απειλήσει με τετ-α-τετ αλλά ο Παϊτέρης και πάλι  αρνήθηκε να δεχθεί γκολ.

Όμως στο δεύτερο ημίχρονο ο Στάμου με συρτή μπαλιά βρήκε τον Χαρισούλη με τον τελευταίο να σκοράρει με κοντινό πλασέ στο 58’ κάνοντας έτσι το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν αλλά δεν είχαν κλασσική ευκαιρία. Στο67’ ο Παπαχατζής Β. θα κάνει την κεφαλιά ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Μπάκου αλλά ο Παϊτέρης κατάφερε να αποκρούσει και η μπάλα αφού χτυπήσει το δοκάρι βγήκε κόρνερ.

Στο 72’ ήρθε η σειρά του Παπαχατζή Γ., να δοκιμάσει τον τερματοφύλακα της αντίπαλης ομάδας με μακρινό σουτ το οποίο όμως μπλόκαρε ο Παϊτέρης, όπως έκανε και 6 λεπτά αργότερα σε σουτ του Στάμου. Η τελευταία φάση ανήκε στους γηπεδούχους και συγκεκριμένα στον Μπάκο ο οποίος μετά από πάσα του Στάμου θα επιχείρησε ένα θεαματικό ψαλιδάκι με την μπάλα να περνάει άουτ.

Ακαδημία Τυρνάβου(Nίκος Κεχαγίας): Βλιώρας, Βάνης(25’ λ.τ Παπαχατζής Β.), Μεζίνι, Δασκαλόπουλος, Τσούτσας, Στάμου, Χαρισούλης, Παπαχατζής Γ., Κόκκας(78’ Κατσαρός), Βίδρας(70’ Κουσιάνας), Μπάκος.

ΠΑΕΔ Πλατυκάμπου(Βαγγέλης Στεφανής): Παϊτέρης, Μπάμης, Χαρταλάμης, Καμπουρογιάννης, Αργυρούλης, Καραχάλιας, Σεΐζης, Λαβαντσιώτης, Φώτος, Μαυρομάτης, Δήμτσας.

Διαιτητική τριπλέτα: Σαρρός Φ., Καρούλας Γ., Τσακνάκης Π.

Βασίλης Παπαχατζής