Βαθμολογία

Το πήρε στο δεύτερο η Λάρισα 2012

Νίκη με σκορ 2-0 πήρε η Λάρισα 2012, για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας, με τους γηπεδούχους να κατακτούν ένα ακόμη τρίποντο, το οποίο ήρθε στο δεύτερο μέρος του παιχνιδιού.

Η πρώτη φάση του παιχνιδιού, σημειώθηκε στο 10ο λεπτό και ανήκε στους φιλοξενούμενους, όταν ο Τάχατος με δυνατό σουτ από δεξιά έστειλε την μπάλα άουτ. Πέντε λεπτά αργότερα, ο Παναγιώτης Φλώρος, βρήκε με κάθετη μπαλιά τον Μάντζα, που από καλή θέση δεν μπόρεσε να σκοράρει.

Στο 19’ ο Ραπτοτάσιος, βγήκε τετ-α-τετ, αλλά ο Μπρούσιας κατάφερε να αποκρούσει την μπάλα. Στο 38’ ο Μάντζας, δοκίμασε ένα πλασέ από κοντά, ο Αθανασόπουλος απέκρουσε αρχικά και στην επαναφορά της μπάλας, ο Βαγγέλης Σκέντζας δοκίμασε ένα σουτ, αλλά έδιωξαν οι αμυντικοί πάνω στην γραμμή.

Η τελευταία φάση του πρώτου μέρους, στο 40ο λεπτό, ο Παλάσκας δοκίμασε ένα σουτ από δεξιά για την Συκέα, αλλά ο Μπρούσιας κατάφερε να αποκρούσει σε κόρνερ.

Στο δεύτερο μέρος, η Λάρισα 2012 κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 60ο λεπτό, όταν ο Δαλαμπύρας κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε ο ίδιος και όντας εύστοχος έκανε το 1-0. Στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού, ο Παναγιώτης Φλώρος, κατάφερε να στείλει κι αυτός την μπάλα στα δίχτυα και να διαμορφώσει το τελικό 2-0.

Λάρισα 2012(Θοδωρής Στεργιάδης): Μπρούσιας, Σκέντζας Λ.Α.(39’ Γεωργίου), Τσιτσόπουλος, Φλώρος Παν., Ξαφάρας, Δόνος, Μάντζας, Σκέντζας Ευ.(80’ Φλώρος Β.), Φλώρος Παντ., Δαλαμπύρας, Κίτσιος Π.(46’ Βάσσος).

Συκέα(Σπύρος Μούτσιος): Αθανασόπουλος, Τάχατος(75’ Μπατσίλας), Καρατζιώλης Χρ., Μητούλας, Τέλιος, Παλάσκας, Ραπτοτάσιος(26’ Ζιώζιος Ι.), Κουζιώνης, Τσάτσος, Μόκας, Παληγιάννης.

Διαιτητής: Καραγιάννης Βοηθοί: Τζιμούρτος, Βασιλός.

Γιώργος Μητσιούλης