Βαθμολογία

Καθάρισε εύκολα και ελπίζει το Μεσοχώρι

Νίκη με σκορ 0-2 πήρε η Ελπίς Μεσοχωρίου, στο γήπεδο «Γ. Μητσιμπόνας», απέναντι στον Προμηθέα Λάρισας και πλέον έχει βάσιμες ελπίδες για την κατάκτηση της πρωτιάς στον βαθμολογικό πίνακα του 2ου Ομίλου της Γ’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας του Νομού μας.

Το παιχνίδι, δεν είχε αρκετές φάσεις, είχε όμως ταχύτητα, χαρακτηριστικό του μικρού μέσου όρου ηλικίας που είχαν οι δύο ομάδες. Το Μεσοχώρι απείλησε πρώτο, όταν στο 8ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Καρέλας με εκτέλεση κόρνερ, βρήκε το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Ανδρέου. Στην συνέχεια, είχαμε παιχνίδι κέντρου από τις δύο ομάδες, με τους φιλοξενούμενους να έχουν μια ελαφρά υπεροχή στα σημεία.

Όλα αυτά μέχρι και το 42ο λεπτό, όταν ο Αλμπιόν Πάτσι, με ένα υπέροχο φαλτσαριστό σουτ, έστειλε την μπάλα στην εστία του Ανδρέου, γράφοντας το 0-1 για το Μεσοχώρι, σκορ που παρέμεινε μέχρι και την λήξη του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η φιλοξενούμενη ομάδα, επιβεβαίωσε την υπεροχή της, όταν στο 60’, έπειτα από σέντρα του Αλιπρασίτη, ο Λιούρας έκανε το 0-2 και έθεσε στέρεες βάσεις για την νίκη. Από εκεί και πέρα, ο Προμηθέας προσπάθησε να απειλήσει και είχε την ευκαιρία να το κάνει, όταν στο 80’ κέρδισε ένα πέναλτι με τον Οσμάνι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος παίκτης, που δεν κατάφερε όμως να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, με το σκορ να παραμένει ως είχε, μέχρι και το σφύριγμα της λήξης.

Προμηθέας: Ανδρέου, Αθανασίου, Κολοκυθόπουλος, Οσμάνι, Καρκαντζιάς, Ιωαννίδης(65’ Κουτσογιαννούλης), Κατσής(75’ Πατσιούρας Δ.), Δολμές, Χατζηκαμαγιάννης, Ψύρρας(50’ Παπαδόντας), Δημεράς.

Ελπίς Μεσοχωρίου: Πατσιτός Δ., Πατσιτός Θ., Χαράλαμπος, Γκαμπέτος, Φράντζας, Τσιάρας, Πάτσι(80’ Κοτέλης), Λιούρας(70’ Φακίτσας Σ.), Νεράντζης(60’ Μαρκούγιας), Καρέλας, Αλιπρασίτης.

Διαιτητής: Παλαμίδας Βοηθοί: Παπαβασιλείου, Παππάς.

Γιώργος Μητσιούλης