Βαθμολογία

Ισοπαλία με παράπονα για τους φιλοξενούμενους

Ισόπαλη και με σκορ 2-2 τελείωσε η αναμέτρηση ανάμεσα σε Φλόγα Ευαγγελισμού και Λάρισα ’88, για τον 1ο Όμιλο της Γ’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας του Νομού μας. Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι έχουν αρκετά παράπονα από τις αποφάσεις της διαιτησίας στο εν λόγω παιχνίδι.

Η ομάδα της Λάρισας, κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 26ο λεπτό, όταν ο Σκουλίδης έκανε το 0-1. Παρ’ όλα αυτά, ο Ευαγγελισμός, κατάφερε να ισοφαρίσει λίγο πριν τελειώσει το πρώτο μέρος, όταν ο Διαμαντάκης κέρδισε πέναλτι και ο ίδιος, όντας εύστοχος από τα έντεκα μέτρα, έφερε το παιχνίδι στα ίσια, κάνοντας το 1-1, σκορ που παρέμεινε μέχρι και την ανάπαυλα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ευαγγελισμός, πήρε κεφάλι στο σκορ, όταν ο Κίκε βρήκε με ωραία μπαλιά τον Τριαντάφυλλο Μαντή, που έκανε το 2-1. Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι έχουν παράπονα για αυτήν την φάση, καθώς θεωρούν πως υπήρξε οφσάιντ στην αρχή της προσπάθειας.

Στην συνέχεια, η Λάρισα ’88, είχε δύο δοκάρια, στο 70’ και στο 78’, με τους Βασίλης Κωνσταντίνου και Τατσόπουλο αντίστοιχα. Τελικά, στο 80’, ο Βασίλης Κωνσταντίνου, κατάφερε να κάνει το 2-2 και να χαρίσει τουλάχιστον τον πόντο της ισοπαλίας στην ομάδα του.

Επιπλέον, η ομάδα της Λάρισας, έχει παράπονα και για δύο πέναλτι, τα οποία θεωρεί ότι δεν της δόθηκαν.

Φλόγα Ευαγγελισμού: Γιακουβής Ν., Κορδέλας, Τσιάκος, Γεροκώστας, Διαμαντάκης(80’ Γιακουβής Κ.), Κίκε, Δήμου, Μαντής Π.(75’ Καραΐσκος), Γιακουβής Α., Μαντής Τρ.(65’ Χουτέας), Καουνάς.

Λάρισα ’88: Γαρυφαλλόπουλος, Σελήνης, Μπαϊράμης(55’ Φίλογλου), Σδράλης, Ναστούδης, Αδαμούλης, Κωνσταντίνου Β., Ντάμαλης, Μπουφίκος, Τατσόπουλος(81’ Πούλιος), Σκουλίδης(70’ Μοσχοβίτης).

Διαιτητής: Διαμάντης Βοηθοί: Χατζάκης, Καλισόπουλος.

Γιώργος Μητσιούλης