Βαθμολογία

Γ’ ΕΠΣΛ(1ος Όμιλος): Εδραιώνεται στην δεύτερη θέση ο Μελιβοιακός

Επιστροφή στις νίκες για το Στόμιο

Επιμέλεια: Γιώργος Μητσιούλης

Πήρε το ντέρμπι ο Μελιβοιακός

Νίκη με σκορ 1-3 πήρε ο Μελιβοιακός, στο ντέρμπι της 13ης αγωνιστικής της Γ’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας, απέναντι στην Δόξα Αμυγδαλής. Έτσι, η ομάδα της Μελιβοίας, βρίσκεται μόνη της πλέον στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, μόλις τρεις βαθμούς από τον πρωτοπόρο Θερμαϊκό Στομίου.

Οι φιλοξενούμενοι, άνοιξαν το σκορ με την συμπλήρωση των 20 λεπτών αγώνα, όταν ο Λαδάς βρήκε με όμορφη πάσα τον Μπελιά, που έκανε το 0-1. Στο 32’ ωστόσο, οι γηπεδούχοι απάντησαν, με όμορφο σουτ έξω από την περιοχή του Παπακανάκη, που έφερε το παιχνίδι στα ίσια, κάνοντας το 1-1, που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, η Δόξα, θα μπορούσε να πετύχει δεύτερο γκολ, όμως το σουτ του Παπακανάκη στο 60’ βρήκε στο δοκάρι της εστίας του Βούρτουρα. Έτσι, στο 72’ ο Μελιβοιακός πήρε και πάλι κεφάλι στο σκορ, όταν ο Γραμμένος έβγαλε σέντρα για τον Λαδά, που έβαλε την ομάδα του μπροστά, κάνοντας το 1-2. Το τελικό 1-3, διαμόρφωσε στο 80ο λεπτό ο Μπελιάς, που με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Γραμμένου, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Δημότσιου.

Δόξα Αμυγδαλής: Δημότσιος, Νάκας, Χατζησάββας, Ανδρέου, Τσικούρας, Ντάφος(65’ Κερμελιώτης), Στεφανούλης, Καματέρης(75’ Παπαναστασίου), Μπραχελίκα(70’ Μπεκιώτης), Παπακανάκης, Καραφίλι.

Μελιβοιακός: Βούρτουρας, Μακρής, Γκουντάρας, Ρέντζας, Πλατσάς, Γουργιώτης(89’ Ρήγας), Λάδας, Μπάτσικας, Γραμμένος, Ζεστός(88’ Κανδηλάρης Β. του Ν.), Μπελιάς.

Νίκη το Στόμιο, παράπονα η Μαρμαρίνη

Νίκη με σκορ 1-0 πήρε ο Θερμαϊκός Στομίου, που κέρδισε με αυτό το σκορ τον Χείμαρρο Μαρμαρίνης. Οι γηπεδούχοι, κατάφεραν να σκοράρουν στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης. Ωστόσο, η Μαρμαρίνη, έχει αρκετά παράπονα από το εν λόγω παιχνίδι, για τα όσα έγιναν στο τέλος, τα οποία και καταδικάζει και για αυτό, αρνήθηκε να δώσει στοιχεία για το παιχνίδι. Όπως ανέφερε ο προπονητής του Χειμάρρου, ο Θερμαϊκός, έχει μια πολύ καλή ομάδα και δίκαια βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Όπως είπε το παιχνίδι που έγινε, ήταν πολύ καλό και σε αθλητικά πλαίσια ανάμεσα στις δύο ομάδες, ωστόσο καταδίκασε την αναίτια επίθεση που δέχτηκε, από αγνώστους που δεν είχαν σχέση με το παιχνίδι η ομάδα του στο τέλος της αναμέτρησης και για αυτόν τον λόγο δεν δέχθηκε να δώσει στοιχεία. Από την άλλη, στάθηκε αδύνατο να βρούμε στοιχεία από την πλευρά του Στομίου, αν και προσπαθήσαμε επανειλημμένα να επικοινωνήσουμε μαζί τους, για να πάρουμε το ρεπορτάζ.

Κουλούρια στην Αιγάνη

Ισόπαλη και χωρίς τέρματα, τελείωσε η αναμέτρηση ανάμεσα σε Όλυμπο Αιγάνης και Αετό Αετολόφου, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0 και να μοιράζονται βαθμούς και εντυπώσεις. Το παιχνίδι, ήταν φτωχό σε φάσεις, με τις δύο ομάδες να έχουν από δύο καλές στιγμές η κάθε μία. Η Αιγάνη, απείλησε με τον Παζάρα στο 35’ και τον Αναγνωστόπουλο στο 85’, ενώ δύο καλές ευκαιρίες είχε και ο Αετός, με το σκορ ωστόσο να παραμένει 0-0, μέχρι και το σφύριγμα της λήξης.

Όλυμπος Αιγάνης: Παναγιωτόπουλος, Χριστοδούλου, Περόι, Ριζάκης, Καραβάνας, Ζδούγκας, Περκέτσι, Ρήγας, Γιούλι(25’ Καραμπέκος, λ.τ., 60’ Αναγνωστόπουλος), Παζάρας, Βουγιούκας(30’ Ζαφείρης).

Καθάρισε από το πρώτο η Έλαφος

Νίκη με σκορ 1-2, πήρε η Έλαφος, μέσα στην έδρα του Ορφέα. Οι φιλοξενούμενοι, κατάφεραν με δύο γκολ από το πρώτο μέρος να θέσουν τις βάσεις για αυτήν την νίκη, ενώ οι γηπεδούχοι κατάφεραν μόνο να μειώσουν το σκορ στο δεύτερο ημίχρονο.

Στο 30ο λεπτό, ο Στράτος Μπρούσας, έκανε το 0-1, με πολύ ωραίο σουτ έξω από την περιοχή, ενώ στο 41ο λεπτό, ο Μανώλης Καρανικόλας, διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του, όταν με κοντινή προβολή, σημείωσε το 0-2. Επιπλέον, η Έλαφος είχε ευκαιρίες και με τους Νταμήτρο και Καρανικόλα.

Στο δεύτερο μέρος, ο Ορφέας ανέβηκε και πίεσε για το γκολ. Έτσι, στο 60’, ο Νότας Κ., είχε οριζόντιο δοκάρι. Δέκα λεπτά αργότερα, ο Ορφέας κατάφερε τελικά να φτάσει στο γκολ, όταν ο Καϊάρας, μείωσε σε 1-2, σκορ που παρέμεινε μέχρι και την λήξη της αναμέτρησης.

Τέλος, να σημειωθεί, ότι η Έλαφος ευχαριστεί την ομάδα του Ορφέα για την άψογη φιλοξενία.

Ορφέας: Νότας Β.(46’ Μόσχου), Οικονόμου, Καρβουνάρης, Φαρμάκης, Παπαδημητρίου Δ., Παπαδημητρίου Στ., Πήχας(46’ Καϊάρας), Μπουντής, Μπουρίτας(80’ Πνευματικός), Νότας Κ., Νεχαλιώτης.

Έλαφος: Γουμενόπουλος, Τσατσανάκος, Μάνδαλος, Αναγνώστου Β., Νταμήτρος(80’ Αποστολάκης Γ.), Παντάζης, Αναγνώστου Ε.(50’ Τζήκας Γ.), Ζυγογιώργος, Καρανικόλας, Μπρούσας, Σφέτσος(46’ Στογιάννοφ).

Ο Μίχος καθάρισε για το Ολύμπικ

Νίκη με σκορ 2-1 πήρε η Ακαδημία Ολύμπικ, απέναντι στον Ποσειδώνα. Οι γηπεδούχοι, έφτασαν σε αυτήν την νίκη, έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μίχο, που πέτυχε και τα δύο γκολ για την ομάδα του.

Μόλις στο 3ο λεπτό της συνάντησης, ο Μίχος έκανε το 1-0 για το Ολύμπικ. Παρ’ όλα αυτά, ο Ποσειδώνας κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσια, όταν στο 25’ ισοφάρισε σε 1-1. Στο 30’, ο Ψαθάς, είχε δοκάρι για το Ολύμπικ, ενώ στο 42’, ο Μίχος με δεύτερο προσωπικό τέρμα, διαμόρφωσε το 2-1, που παρέμεινε μέχρι και την λήξη του παιχνιδιού. Τέλος, να σημειωθεί ότι ο Ψαθάς είχε ακόμα ένα δοκάρι για το Ολύμπικ, στο 80ο λεπτό.

Ακαδημία Ολύμπικ: Παπαδημητρίου, Κυρίτσης, Αθανασίου, Ζουμπελούλης, Θωμόπουλος, Τσουρής Μίχος(42’ Νάκης), Ψαθάς, Μήλιος, Χατζηβασιλείου, Κουτσώνης(70’ Μπούτζιος).