Βαθμολογία

Νίκησε πριν πέσει το… σκοτάδι!

Με 30 λεπτά καθυστέρηση ξεκίνησε το ματς στο Θεσσαλικό

Το Σάββατο το μεσημέρι διεξήχθη στο γήπεδο του Θεσσαλικού η αναμέτρηση ανάμεσα στην Πελασγιώτιδα και τον Μύτικα Καλυβίων για τον 2ο όμιλο της Γ’ ΕΠΣΛ.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Η αναμέτρηση ήταν προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 15:00, όμως η φιλοξενούμενη ομάδα καθυστέρησε να φτάσει στο γήπεδο με αποτέλεσμα η αναμέτρηση να ξεκινήσει μισή ώρα αργότερα!

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να περιμένουν για αρκετή ώρα οι γηπεδούχοι την έλευση της ομάδας από τα Καλύβια που έφτασε στη Λάρισα με 12 παίκτες (δεν έγινε καμία αλλαγή). Μάλιστα υπήρχε ανησυχία όπως είναι λογικό από τους γηπεδούχους μέχρι να φτάσει η ομάδα και να ξεκινήσει το ματς!

Στο γήπεδο βρέθηκε αφού ενημερώθηκε τηλεφωνικά και ο πρόεδρος του ΣΔΠΛ και μέλος της ΕΔ/ΕΠΣΛ κ. Νίτσας Στέλιος.

Τελικά όλα κύλησαν ομάδα στη συνέχεια, το ματς ξεκίνησε 15:30 και παραλίγο να πιάσει το… σκοτάδι! Στο αγωνιστικό μέρος οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή των κινήσεων σε όλη τη διάρκεια του ματς χωρίς όμως να αποδίδουν τα αναμενόμενα. Μάλιστα στο 31’ οι φιλοξενούμενοι άγγιξαν το γκολ αφού ο Νάνος είχε δοκάρι!

Το γκολ που λύτρωσε την «Πέλα» που θέλει να αλλάξει κατηγορία σημειώθηκε στο 51’ με τον Τεκέδη να κάνει ένα άπιαστο σουτ και να καταλήγει στην αντίπαλη εστία.

Οι γηπεδούχοι του Γιώργου Χατζή είχαν και άλλες ευκαιρίες όμως δεν μπόρεσαν να τις ολοκληρώσουν και έτσι έμεινε αυτό το φτωχό, αλλά δίκαιο 1-0 μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

Πελασγιώτιδα (Γιώργος Χατζής): Κιός Β., Κουτίνας, Τέλιος, Τεκέδης, Γρηγοριάδης, Τσιαβαλιάς, Δολγύρας, Γελαλής, Αναστασίου (65’ Δάμτσιας), Κιός Σ., Ντάφης.

Μύτικας Καλυβιών: Κατωτικίδης, Νάνος, Νταμπώσης, Γκόλτσιος, Καζακλάρης, Καλύβας, Γκαβαλιάγκας, Καϊμακάμης, Πουρσανίδης, Ζαρωτής, Παπαδόπουλος.

Διαιτητική τριπλέτα: Ρουπέλας Ι., Καλέμι Ο., Τσιρογιάννης.