Βαθμολογία

Γ’ ΕΠΣΛ (2ος Όμιλος): Απέδρασε με το «διπλό» η Κοιλάδα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Βάσω Γκατζούλη

Η Κοιλάδα πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης στην έδρα του Λιβαδίου κερδίζοντας τον Γεωργάκη Ολύμπιο με σκορ 0-1. Το παιχνίδι ήταν δυνατό και είχε αρκετές καλές φάσεις. Στο 20’ ο Φτεργιώτης για τους γηπεδούχους, μπήκε μέσα στην περιοχή, έκανε το σουτ που έφυγε ελάχιστα άουτ.

Στο 30’ σουτ διαγώνιο του Καζάνι μέσα στην περιοχή απέκρουσε ο Γεωργούλης. Στο 39’ ο Καζάνι μετά από ωραία ενέργεια έδωσε στον Χατζηπύρο και αυτός με πλασέ έκανε το 0-1. Στο 50’ ωραίο σουτ του Μπατζάκη έβγαλε ο Σδράλης.

Στο 60’ ο Κολώτσιος βρέθηκε τετ α τετ πλάσαρε άουτ. Στο ίδιο λεπτό για τους γηπεδούχους έκανε ένα καλό σουτ ο Αντωνίου έβγαλε ο Σδράλης. Στο 74’ ο Χατζηπύρος πλάσαρε στο διαγώνιο της εστίας και η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 78’ ο Καζάνι μετά από πάσα του Χατζηπύρου πλάσαρε άουτ. Στο 84’ κεφαλιά του Αρβανίτη η μπάλα σύριζα από το δοκάρι. Και στην τελευταία φάση για τους γηπεδούχους που πάλεψαν για την ισοφάριση, στο 87’ με τον Γκατζούνη να χάνει μοναδικό τετ α τετ αφού το σουτ του απέκρουσε ο Σδράλης.

Γεωργάκης Ολύμπιος Λιβαδιού: Γεωργούλης, Αντωνίου, Καπέτης, Φτεργιώτης, Γκούμας, Καψάλης, Ντάμπος, Γκατζούνης, Μεταξιώτης, Μπατζάκης, Γκρίζος.

Κοιλάδα: Σδράλης, Χατζηνίκος, Γονατάς (80’ λ.τ. Αρβανίτης Γ.), Τσαδήμος, Ανδρεάκης, Μπούρης, Αβραμούλης, Κολότσιος, Ζησόπουλος (75’ Νικολαϊδης), Καζάνι, Χατζηπύρος.

Διαιτητική τριπλέτα: Κεραμίδας Ν., Πρακατές Σ., Μπουρουτζίκας Θ.

Ανοδική πορεία για τη Νίκη Μιχαήλ

Η Νίκη Μιχαήλ μετά το μεγάλο διπλό στα Δελέρια, συνέχισε με ευρεία νίκη απέναντι στον Εθνικό Ολύμπου με σκορ 4-1. Το παιχνίδι ήταν καλό, προηγήθηκαν στο 10’ οι γηπεδούχοι σε ένα τετ α τετ που είχε ο Κούκος (1-0). Στο 20’ ισοφάρισε ο Εθνικός Ολύμπου με τον Συμεωνίδη Γ. μέσα στην περιοχή εξ’ επαφής.

Στο 25’ ύστερα από σέντρα που έκανε ο Ζήσαρος, η μπάλα χτύπησε πάνω σε αμυντικό, πήρε ο Συμεωνίδης και με το σουτ του έστειλε την μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων. Πίεσαν οι φιλοξενούμενοι μετά την ισοφάριση, έτσι στο 34’ ο Μπουμπουνάρας έστειλε το σουτ του λίγο πάνω από την εστία.

Στο 35’ ο Λαζάρου κέρδισε για τη Νίκη Μιχήλ πέναλτι, το εκτέλεσε ο ίδιος και έκανε το 2-1. Στο 38’ το φάουλ του Κοντού έδιωξαν οι αμυντικοί πάνω στην γραμμή. Στο 70’ ύστερα από ατομική προσπάθεια του Κωνστανταρίδη, έγινε το 3-1 και το τελικό 4-1 στο 80’ διαμόρφωσε ο Λαζάρου με κεφαλιά.

Νίκη Μιχαήλ (Δημήτρης Κατσιαφλάκας): Παρτάλας, Κατσάνας, Σαπουνάς Γ., Ραπτόπουλος, Παπακωνσταντίνου (55’ Μάρκιν), Κωνστανταρίδης, Σαπουνάς Ν., Γεωργαντάς, Καραφύλλης, Λαζάρου, Κούκος, Σβίλιας.

Εθνικός Ολύμπου (Ιωάννης Κατσάρας): Νίκου, Ζήσαρος Κ., Ζήδρος, Τερζίου, Πουρουτίδης Β., Μπεχλιβανίδης Β., Παβιώτης (13’ λ.τ. Μπεχλιβανίδης Π.), Γαλανός, Κοντός, Πουρουτίδης Η., Μπουμπουνάρας (56’ λ.τ. Ζήσαρος Θ.

Διαιτητική τριπλέτα: Τζιμούρτος Β., Μπούτος Γ., Χατζάκης Ε., Συμεωνίδης.

Μοιράστηκαν βαθμόύς στο Δομένικο

Χυρετιακός Δομένικου και Κεραυνός Δρυμού πήραν από έναν βαθμό (1-1) με την γηπεδούχο ομάδα να έχει και δοκάρια και χαμένο πέναλτι. Προηγήθηκαν οι φιλοξενούμενοι στο 30’ με τον Γκαντούνα Γ., που με ατομική προσπάθεια έκανε το σουτ του έξω από την περιοχή και το 0-1. Στο 44’ ο Καραθάνος κέρδισε την μπάλα, αυτός την έδωσε στον Κακαβάνη και το σουτ του ήταν στην κλειστή γωνία και έκανε το 1-1.

Η γηπεδούχος ομάδα είχε στο 25’ οριζόντιο δοκάρι και στο 70’ κάθετο. Στο φινάλε στο 80’ κερδήθηκε πέναλτι για τους γηπεδούχους, εκτέλεσε ο Γκαραγκούνης και το έστειλε δοκάρι και έξω.

Χυρετιακός Δομένικου: Γαλανός, Κουρδής, Γκαραγκούνης, Φούμας, Τσικούρας, Δαλώσης, Ψύρρας (65’ Κατσαβάνης), Καραθάνος (55’ Τσανάκας), Κυπαρίσσης, Τσικούρας, Κακαβάνης.

Κεραυνός Δρυμού: Ζαρκαδής, Ζιώγας Β., Γκαντούνας Β., Ζιάρας Β., Ζιώγας Θ., Τσιόγκας, Γκαντούνας Θ., Γκαντούνας Κ. (60’ Ζιάρας Κ.), Κουτσιώρας, Γκαντούνας Γ., Αρσενης.

Διαιτητική τριπλέτα: Λυτροσυγκούνης Θ., Δαμασκόπουλος Α., Κουμάρογλου Δ.