Βαθμολογία

Έδειξε το ήθος του ο Εθνικός Ολύμπου (Εικόνες)

Η ομάδα του Εθνικού Ολύμπου μπορεί να αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Γ’ ΕΠΣΛ, όμως έδειξε την Παρασκευή (12/2) το βράδυ πως θέλει πραγματικά να κάνει με όλες τις τιμές, διά στόματος του προέδρου και προπονητή τις διοργανώσεις που κάνουν ομάδες σε μεγάλα σωματεία.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον πατήρ Ιωάννη Κατσάρα που κάνει τόσο μεγάλη προσπάθεια για την ομάδα του και γα τον κόσμο της Ολυμπιάδας.

Η όμορφη βραδιά έλαβε χώρα στο κέντρο Εσπερίδες με την ορχήστρα του γνωστού Μπαλογιάννη Βασίλη, στο τραγούδι ήταν η Έλλη Κοσμά, ο Αρσένης Βαγγέλης και ο Μαρογιάννης Λευτέρης. Στη λύρα ο Θοδωρής Κυριλλίδης και στο μπουζούκι ο Γιώργος Ντάγκαλος. Το φαγητό ήταν πλούσιο, το κρασί άφθονο και το κέντρο μεστό από κόσμο.

Αφού έγιναν οι βραβεύσεις, ο κόσμος το απόλαυσε και χόρεψε με την ψυχή του μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Τα τραγούδια που τίμησαν περισσότερο και η νεολαία ήταν τα ποντιακά αφού είναι και οι ρίζες του χωριού. Το athleticlarissa.gr θέλει να ευχαριστήσει τον πατήρ Ιωάννη για την άψογη φιλοξενία και την βράβευση και να του ευχηθεί να είναι πάντα υγιείς και να πετύχει τα οράματά του.