Βαθμολογία

Βράβευσαν το athleticlarissa.gr στην Ολυμπιάδα

Τιμές και βραβεύσεις από την ομάδα του Εθνικού Ολύμπου

Ο Εθνικός Ολύμπου την Παρασκευή (12/2) έκανε τις καθιερωμένες βραβεύσεις σε παίκτες της ομάδας, στην γυναικεία ομάδα «Ολυμπιώτισσες», στους εργαζομένους υπαλλήλους της ΕΠΣΛ, στην Ακαδημία ποδοσφαίρου ΑΠΟΕΛ Ελασσόνας, στο athleticlarissa.gr και στο arenalarissa.gr.

Οι βραβεύσεις

Στον πρώτο σκόρερ του Εθνικού Ολύμπου Γκόλτσιο Χρήστο, την βράβευση έκανε ο πρόεδρος του χωριού Ολυμπιάδας Ταμουρίδης Γεώργιος.

Στον αρχηγό της ομάδας επί τριετία, Ταμουρίδη Βαγγέλη, την βράβευση έκανε ο αντιπρόεδρος του συνδέσμου διαιτητών κ. Τζιόλας Δημήτρης.

Στον πρόεδρο της γυναικείας ομάδας «Ολυμπιώτισσες» κ. Κατσάρα Βασίλη, την βράβευση έκανε ο κ. Σπύρος Τσιλίκης (Μέλος της επιτροπής διαιτησίας της ΕΠΣΛ και ταμίας του συνδέσμου διαιτητών Λάρισας).

Στους εργαζομένους υπαλλήλους της ΕΠΣΛ κ. Σελιώνη Ηλία και κ. Καραβιώτου Μαρία, την βράβευση έκανε ο πατήρ Ιωάννης Κατσάρας. Τα βραβεία παρέλαβε ο κ. Σπύρος Τσιλίκης λόγω απουσίας.

Στην Ακαδημία ποδοσφαίρου ΑΠΟΕΛ Ελασσόνας για την συνεργασία με τον Εθνικό Ολύμπου, το βραβείο παρέλαβε ο κ. Γκαραγκούνης Ανέστης που είναι ο προπονητής της ομάδας, από τον πρόεδρο του Φλαμπούρου κ. Ζίδρο Χρήστο.

Στο athleticlarissa.gr για την πολύτιμη προσφορά του στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, το βραβείο παρέλαβε η διευθύντρια του site Βάσω Γκατζούλη, από την πρόεδρο του Μορφωτικού συλλόγου Σκοπιές κ. Νίκη Ιωάννα.

Στο νεώτερο ποδοσφαιριστή του Εθνικού Ολύμπου Κανελάκο Αλέξανδρο, την απονομή έκανε ο κ. Οικονόμου Νίκος, προπονητής ΑΠΟΕΛ.

Στο arenalarissa.gr το βραβείο παρέλαβε η Βάσω Γκατζούλη λόγω απουσίας από τον πρόεδρο της γυναικείας ομάδας Ολυμπιώτισσες κ. Βασίλη Κατσάρα.