Βαθμολογία

«Αστραπή» η Νίκη Μιχαήλ!

Το πρωί της Κυριακής έγινε ένα όμορφο παιχνίδι στο γήπεδο των Δελερίων ανάμεσα στην τοπική ομάδα και τη Νίκη Μιχαήλ η οποία πήρε μια σπουδαία νίκη απέναντι στην πρωτοπόρο Αστραπή με σκορ 0-3!

Της Βάσως Γκατζούλη

Το ματς διεξήχθη για τον 2ο όμιλο τη Γ’ ΕΠΣΛ, είχε ρυθμό, πολύ καλές φάσεις, από πολύ νωρίς στο 7’ προηγήθηκε η Νίκη Μιχαήλ, η γηπεδούχος ομάδα δεν παρουσιάστηκε ιδιαίτερα καλή, προσπάθησε όμως αλλά στο 30’ διπλασίασε τα τέρματά της η Νίκη Μιχαήλ.

Από εκεί και πέρα και συγκεκριμένα από το 35’ μέχρι και το 80’ πάλεψαν πολύ τα Δελέρια, έχασαν μοναδικές κλασσικές ευκαιρίες και το κερασάκι στην τούρτα ήρθε στο 85’ όταν η Νίκη Μιχαήλ τριπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα της, σε ένα αποτέλεσμα που χαρακτηρίζεται έκπληξη. Ίσως όμως το… πρωινό ξύπνημα να επηρέασε αρνητικά την ομάδα των Δελερίων.

Όλο το συγκρότημα της Ακαδημίας, παρουσιάστηκε πολύ καλό και ξεχώρισε ο Κωφός Χρήστος (15 ετών) που έκανε τα πάντα μέσα στο γήπεδο! Στο 7’ κάθετη πάσα του Κωφού Α. στον Γραβάνη, αυτός με τη μία το σουτ και έγινε το 0-1. Στο 19’ σέντραρε ο Ντιντόκας Γ. στο δεύτερο δοκάρι, πήρε ο Μπακόλας, «έσπασε» στον Πετρίκη, αυτός έκανε το σουτ, απέκρουσε ασταθώς ο Παπαπολυμέρου, ξανά πήρε το ριμπάουντ ο Μπακόλας και έβγαλε σε κόρνερ ο κίπερ.

Στο 21’ κόρνερ καταχτυπημένο του Μπακόλα, πήρε ο Μέγας και από το χώρο του πέναλτι έκανε την κεφαλιά – ψαράκι και η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 30’ έξοχη ατομική προσπάθεια του Κωνστανταρίδη, ο οποίος έδωσε κάθετη πάσα στον Λαζάρου, αυτός βγήκε τετ α τετ και έκανε το 0-2. Στο 35’ μοναδική ευκαιρία για τα Δελέρια έχασε ο Μέγας, που βρέθηκε μόνος του απέναντι από το τέρμα και έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 42’ ο Βασιλειάδης γέμισε ωραία για τον Πετρίκη, αυτός έκανε το σουτ η μπάλα κάπου βρήκε και πέρασε κόρνερ.

Στο 60’ ξέφυγε από πλάγια δεξιά ο Κωφός Χ. έδωσε κάθετη πάσα στον Λαζάρου και αυτός έστειλε από πολύ κοντά την μπάλα σε κόρνερ. Τρία λεπτά αργότερα ο Κωφός Χ. πέρασε στον Κούκο έκανε το σουτ βγήκε ο τερματοφύλακας η μπάλα άουτ.

Στο 80’ πολύ ενέργεια του Αγγελακόπουλου, με υπερένταση έβγαλε ο Κοκκαλάρας. Στο 85’ ξέφυγε από δεξιά ο Κωφός Α. έσπασε τη μπάλα στον Σαπουνά και αυτός με έξοχο σουτ έκανε το τελικό 0-3 μέσα σε αποθέωση.

Αστραπή Δελερίων (Τοκμάκης Αλέξανδρος): Κοκκαλάρας, Κοφοδήμος (46’ Γκιόζι), Γκατζούλης Π., Ντιντόκας Χ., Μπουλαμάτσης, Πετρίκης, Ντιντόκας Γ., Καρράς, Μπακόλας, Βασιλειάδης (79’ Γκαμέτας Ν.), Μέγας (56’ Τσιλοφίτης).

Νίκη Μιχαήλ (Γεωργαντάς Α. – Κατσαφλάκας Δ.): Παπαπολυμέρου, Κωφός Α., Σαπουνάς Γ. (24’ Παπακωνσταντίνου), Μπατζογιάννης, Αγγελακόπουλος, Κωφός Χ., Κωνστανταρίδης (56’ Κούκος), Γραβάνης, Καραφύλλης (82’ Σαπουνάς), Λαζάρου, Ραπτόπουλος.

Διαιτητική τριπλέτα: Λυτροσυγκούνης Θ., Τέγος Α., Κοτρώτσιος Δ.