Βαθμολογία

Γ’ ΕΠΣΛ (3ος όμιλος): Έδειξε τα… «δόντια» του ο Ατρόμητος Βαμβακούς!

Αναλυτικά όλα τα Σαββατιάτικα παιχνίδια του 3ου ομίλου της Γ’ ΕΠΣΛ με την υπογραφή του athleticlarissa.gr

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Βάσω Γκατζούλη

Το τρίποντο ήταν για το Νέο Περιβόλι

Ένα καλό παιχνίδι έγινε το Σάββατο ανάμεσα στο Νέο Περιβόλι και τον Άγιο Γεώργιο Φαρσάλων (2-1), με το Νέο Περιβόλι να κερδίζει έχοντας σύμμαχό του την τύχη. Το παιχνίδι είχε ρυθμό και αρκετές φάσεις. Στο 1’ κέρδισε τη μπάλα ο Τζέκας από λάθος του στόπερ, πλάσαρε και έβγαλε ο Γούσιας σε κόρνερ. Στο 33’ εκτέλεσε φάουλ για τον Άγιο Γεώργιο ο Κουκουτής, και με προβολή ο Παπαδημητρίου έκανε το 0-1.

Στο 55’ μετά από σέντρα του Λιντέρη, πήρε την κεφαλιά ο Τζέκας στα πλάγια και αυτός με τη σειρά του την επέστρεψε στον Δημακόπουλο στο ύψος της μικρής περιοχής και αυτός με νέα κεφαλιά έκανε το 1-1. Ένα τετ α τετ στο 70’ του Ιακωβάκη απέκρουσε ο Μαξακούλης, στο 70’ ο Τζέκας από πλάγια θέση μπήκε στην περιοχή, πλάσαρε απέκρουσαν πάνω στην γραμμή οι αμυντικοί. Στο 74’ ένα καλό σουτ του Τζέκα σε πλεονεκτική θέση, η μπάλα άουτ, στο 76’ ο Μακρυγιάννης έκανε ένα σουτ πέρασε η μπάλα λίγο άουτ. Δέκα λεπτά πριν το τέλος ο Τζέκας σέντραρε από πλάγια θέση, κατέβασε με ωραίο τρόπο τη μπάλα ο Δηκακόπουλος στο ύψος του πέναλτι, πλάσαρε και έκανε το 2-1. Τελευταία φάση στο 85’ ο Καραχάλιος βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση για τους φιλοξενούμενους, έσωσε όμως ο Μαξακούλης.

Αστέρας Νέου Περιβολίου: Μαξακούλης, Χασιώτης, Μπαλαντζάρας, Μάλτζαρης, Χρόνης (75’ Μαγαλιός), Δημακόπουλος, Λίντερης, Σκλαβενίτης, Τζέκας, Αλεξόπουλος (70’ Μπανταβάνος), Αργύρης (46’ Μπατζιανούλης).

Άγιος Γεώργιος Φαρσάλων: Γούσιας, Καραλόπουλος Κ., Τζιλήρας, Παπαδημητρίου, Κίτσιος, Κουκουτής, Τσιτσικλής, Μαμαλούδης (60’ Καραλόπουλος Σ.), Ιακωβάκης, Καραχάλιος, Μακρυγιάννης Γ. (75’ Τρίγκας).

Διαιτητική τριπλέτα: Καραγιάννης Χ., Μπάρκας Θ., Ντούρμα Σ.

Το ντέρμπι το πήρε η Βαμβακού!

Ένα σπουδαίο παιχνίδι διεξήχθη στην Βαμβακού ανάμεσα στον Ατρόμητο και το ανανεωμένο Μαυροβούνι. Οι γηπεδούχοι επικράτησαν με σκορ 3-1 και πραγματικά έκαναν μια μεγάλη εμφάνιση. Από πολύ νωρίς στο 10’ άνοιξε το σκορ η Βαμβακού, στο 48’ ισοφάρισε με πέναλτι το Μαυροβούνι, το οποίο αμφισβητεί έντονα η γηπεδούχος ομάδα. Στο 70’ και στο τέλος του ματς (90’) η Βαμβακού σημείωσε δύο γκολ.

Στο 10’ κόρνερ του Λούκουτου, πήρε την κεφαλιά ο Γκόβαρης και ο Καραγκούνης με προβολή έκανε το 1-0. Στο 16’ ο Φλώρος βρέθηκε τετ α τετ αλλά δεν πρόλαβε και έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 25’ ο Μακρής πέρασε δύο παίκτες έδωσε την μπάλα στον Καραγιάννη και αυτός έστειλε την μπάλα άουτ.

Στο 30’ ωραίο σουτ του Λούκουτου η μπάλα άουτ. Στο 40’ ο Γκόβαρης πέρασε δύο παίκτες πλάσαρε όμως άουτ, στο 48’ πέναλτι για το Μαυροβούνι που το κέρδισε ο Ευαγγέλου και έγινε το 1-1. Στο 55’ ο Μακρής από πλάγια θέση έστειλε την μπάλα άουτ και στο 60’ δοκάρι για το Μαυροβούνι με τον Μπάγκα Αρσένη.

Πέντε λεπτά μετά φάουλ του Λούκουτου, πήρε την κεφαλιά ο Καραγιάννης και έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 70’ φάουλ του Ανδρεόπουλου ο Ράϊος με κεφαλιά – ψαράκι έκανε το 2-1 και στο 90’ φάουλ από πλάγια του Ράϊου απευθείας και έξυπνα έστειλε τη μπάλα στην απέναντι γωνία κάνοντας το 3-1.

Ατρόμητος Βαμβακούς: Ζέας, Γκούνης, Γκόβαρης, Φλώρος (88’ Αρσενόπουλος Βαγγ.), Αρσενόπουλος Βασιλ., Λούκουτος, Αζάς (65’ Ράϊος), Καραγιάννης (85’ Λάμπρου), Ανδρεόπουλος, Μακρής, Μορφογιάννης.

Μαυροβούνι: Ριζόπουλος, Νότας, Μπάγκας Αρσένης, Μπάγκας Αχιλλέας, Ευαγγέλου, Μαντζαφούλης, Μπατζέλας, Τατσέλος, Βαγιούλης (83’ Νούλας), Πάτας, Γουγουλούλης.

Διαιτητική τριπλέτα: Βασιλός Α., Γοργοτσιάς Α., Τσιρογιάννης Ι.

Με ανατροπή νίκησε η Ζωοδόχος Πηγή την Κρήνη!

Αν και προηγήθηκε η Νίκη Κρήνης στο 28’ με πέναλτι, δεν μπόρεσε να κερδίσει την Ζωοδόχο Πηγή, αφού στο 55’ ισοφαρίστηκε και στο 70’ έγινε η ολική ανατροπή για τους φιλοξενούμενους (1-2).

Στο 5’ ωραίο σουτ του Ζιάρκα η μπάλα πέρασε άουτ, στο 28’ κέρδισε πέναλτι ο Τσαρδάκας σε ανατροπή, εκτέλεσε ο Συργκάνης και έκανε το 1-0. Στο 30’ σουτ του Αγγελουσόπουλου Β. η μπάλα άουτ, στο 55’ ο Αγγελουσόπουλος Β. μετά από πάσα του Ζιάρκα έκανε το 1-1.

Στο 60’ φάουλ του Ζιάρκα απέκρουσε ο Σακελλαρίου, στο 64’ φάουλ του Καραστέργιου η μπάλα λίγο άουτ. Στο 70’ ο Μακρυγιάννης μετά από πάσα του Μαργαριτόπουλου έκανε το 1-2, στο 88’ σουτ του Μπούρα για την Κρήνη ελάχιστα άουτ. Και στο 92’ ύστερα από κόρνερ του Νταφόπουλου Θ.Θ. πήρε την πρώτη κεφαλιά ο Συργκάνης, έδιωξαν πάνω στην γραμμή οι αμυντικοί, ο ίδιος παίκτης στην απέλπιδα προσπάθεια εκτέλεσε κόρνερ ξανά, πήρε την μπάλα ο Ζησόπουλος και την έστειλε άουτ. Και έτσι δεν κατάφερε να φέρει την ισοπαλία για την συμπαθέστατη Κρήνη (και εκεί που η Κρήνη είχε προηγηθεί και κρατούσε το τρίποντο το έχασε με δύο γκολ στην επανάληψη).

Νίκη Κρήνης: Σακελλαρίου, Καραστέργιος, Γακόπουλος, Ζησόπουλος, Νταφόπουλος Θ.Κ., Καρνάβας, Λεμονής (48’ λ.τ. Μακρυγιάννης), Συργκάνης, Τσαρδάκας (60’ Μπούρας), Ηλιάδης, Μαργαριτόπουλος (70’ Νταφόπουλος Θ.Θ.).

Ζωοδόχος Πηγή: Τσιάρας, Ντιβανίδης, Κανατούλας, Αποστολίδης, Φαρασαλής, Καρατόλιας, Μαργαριτόπουλος, Ζιάρκας, Μπανιάς (70’ Μαμπλέκος), Αγγελουσόπουλος Χ.(48’ Μακρυγιάννης), Αγγελουσόπουλος Β. (85’ Χριστοδουλόπουλος)

Διαιτητική τριπλέτα: Ρουπέλας Ι., Κουκούλης Α., Παστάκας Β.

«Πάρτι» για την Υπέρεια

Η Δόξα Υπέρειας πήρε το ματς κόντρα στην Ακαδημία Πλίτση χωρίς να ιδρώσει με σκορ 0-7! Στο 5’ ο Τασιόπουλος με ψηλοκρεμαστό σουτ έκανε το 0-1. Στο 12’ ο Γκατζόγιας Δ. με κοντινό πλασέ έκανε το 0-2, στο 20’ ο Τέμα με κεφαλιά μετά από σέντρα του Παπαδόπουλου έκανε το 0-3.

Στο 30’ ο Κερμελίδης με ψηλοκρεμαστό σουτ από πλάγια έκανε το 0-4, ο Μανταλιάς με απευθείας φάουλ έκανε το 0-5. Στο 52’ ο Τσιούρης Γ. με το στήθος μετά από λάθος απόκρουση των αμυντικών έκανε το 0-6 και στο 89’ ο Τασιόπουλος με κεφαλιά μετά από σέντρα του Γκατζόγια Δ. έκανε το τελικό 0-7. 

Ακαδημία Πλίτση: Σκούρας (80’ Λιάκος), Μπατζάνας, Τανός, Μπομπότης (46’ Γκρέτσης), Γεράκης, Σελήνης (80’ Λόης), Κακάμης, Πλίτσης, Δανιλούλης, Γκαραγκούνης, Πατέτσος.

Δόξα Υπέρειας: Σκαντζούρης, Μαλέσκα (40’ Περιτογιάννης), Ζαχόπουλος, Παπαδόπουλος Α., Τσιούρης Γ. (70’ Καλφόγλου), Μανταλιάς, Γκατζόγιας Δ., Τέμα (46’ Γκατζόγιας Α.), Κερμελίδης, Γούναρης, Τασιόπουλος.

Διαιτητική τριπλέτα: Ζαχαρός Β., Καλέμι Ο., Τζιόλας Θ.

Ισοπαλία με ένταση και επεισόδια στο Δίλοφο

Ένα παιχνίδι επεισοδιακό έγινε ανάμεσα στον Άρη Διλόφου και την Χαραυγή με τελικό σκορ 2-2. Το παιχνίδι είχε τέσσερα γκολ, πολύ μεγάλη ένταση και αξίζει να αναφέρουμε πως στο τέλος του ματς αν και είναι λυπηρό έγιναν σοβαρά επεισόδια με αποτέλεσμα να περάσουν τρεις ώρες για να συμπληρωθεί το φύλο αγώνα.

Στο 8’ από πάσα του Τσούλη, βγήκε ο Ρεντινόπουλος τετ α τετ και έκανε το 1-0. Στο 15’ κόρνερ του Τσούλη στο δεύτερο δοκάρι, πήρε ο Χαμορούσιος και πλάσαρε λίγο άουτ. Στο 15’ φάουλ του Λάτα, η μπάλα από 40 μέτρα πήγε στο κάθετο δοκάρι. Στο 10’ ο Μπακόλας από κόρνερ του Φουστάνα βρέθηκε μόνος του πήρε την κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο δεύτερο δοκάρι και άουτ.

Στο 16’ κέρδισε πέναλτι ο Πετρακης Ε., το εκτέλεσε ο Λάτα και έκανε το 1-1. Στο 30’ σουτ του Σουλιώτη πολύ καλή απόκρουση του Ράϊδου και στο 40’ σουτ του Τσούλη Δ. πάλι απέκρουσε ο τερματοφύλακας της Χαραυγής.

Στο 47’ ο Παππάς έχασε μοναδική ευκαιρία ύστερα από γύρισμα του Λάτα για να σκοράρει. Στο 60’ με εκπληκτική ενέργεια και σουτ ο Λάτα έκανε το 1-2. Πέντε λεπτά μετά ύστερα από κάθετη πάσα του Φουστάνα Γ., πήρε την μπάλα ο Ιορδανίδης και έκανε το 2-2.

Στο 75’ σουτ του Τσούλη «έγλυψε» το κάθετο δοκάρι. Στο 80’ σουτ του Πετράκη Χ. η μπάλα άουτ, στο 80’ σουτ του Μπακόλα η μπάλα άουτ και η τελευταία καλή φάση για το Δίλοφο, κεφαλιά του Ιορδανίδη ύστερα από σέντρα του Σουλιώτη, με την μπάλα να πηγαίνει στο κάθετο δοκάρι και να περνάει άουτ.

Άρης Διλόφου Φαρσάλων: Φουστάνας Χ., Σουλιώτης, Ανυφαντής (46’ Ιορδανίδης), Συργκάνης, Χαμορούσιος, Τσιαμπαλής, Μπακόλας, Καραγιώργος, Φουστάνας Γ., Τσούλης, Ρεντινόπουλος.

Χαραυγή: Ράϊδος, Ζυγούρης, Περιτογιάννης, Μακρής, Λιάπης, Βιντσάνι, Χασιώτης, Βαρσάμης (75’ Πετράκης Χ.), Παππάς, Πετράκης Ε., Λάτα.

Διαιτητική τριπλέτα: Τσιτσιρίκας Α., Τέγος Α., Καλισόπουλος Γ.