Βαθμολογία

Εννέα γκολ με νικητή τον Κεραυνό Δρυμού!

Στον Δρυμό ο τοπικός Κεραυνός επικράτησε με το εντυπωσιακό σκορ 5-4 του Προμηθέα στο μοναδικό παιχνίδι για τον 2ο όμιλο της Γ’ ΕΠΣΛ που διεξήχθη το Σάββατο.

Αξίζει να αναφέρουμε πως οι γηπεδούχοι που είναι στην μέση της βαθμολογίας σημείωσαν πέντε γκολ μέχρι το 65’ και από το 75’ μέχρι και το 85’ οι φιλοξενούμενοι που είναι στην τελευταία θέση του ομίλου σημείωσαν τέσσερα γκολ και παραλίγο να πάρουν βαθμό!

Στο 20’ ο Γκαντούνας Θεόδωρος άνοιξε το σκορ, στο 25’ ο Ζιώγας Δημήτρης διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του, στο 50’ από φάουλ ο Γκαντούνας Γιώργος έκανε το 3-0, με τον ίδιο παίκτη στο 60’ με σουτ έξω από την περιοχή να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ και στο 65’ ξανά ο Γκαντούνας Γιώργος με σουτ να διαμορφώνει το 5-0 για την ομάδα του.

Και εκεί που όλα έδειχναν πως τα επόμενα λεπτά θα έχουν διαδικαστικό χαρακτήρα, ο Οσμάνι για τον Προμηθέα είχε μάλλον διαφορετική άποψη αφού σημείωσε σε δέκα λεπτά τέσσερα γκολ!

Στο 75’ με σουτ μέσα από την περιοχή μετά από πάσα Δολμέ έγινε το 5-1, στο 78’ με απευθείας φάουλ του Οσμάνι που κέρδισε ο Ιωαννίδης πέρασε η μπάλα κάτω από το τείχος και έγινε το 5-2, στο 82’ με γυριστό βολ πλανέ από το ύψος της μεγάλης περιοχής μετά από πάσα του Δολμέ, ο Οσμάνι «χτύπησε» ξανά (5-3) και στο 85’ έκανε το σουτ ο Καρκατζίας, απέκρουσε αρχικά ο τερματοφύλακας και στην επαναφορά με προβολή ο Οσμάνι πέτυχε το 5-4 που ήταν και το τελικό σκορ, σε ένα ματς που στο δεύτερο μέρος ήταν πραγματικά υπέροχο.

Κεραυνός Δρυμού: Αρσένης Δ., Γκαντούνας Α., Γκαντούνας Β., Ζιάρας Β., Ζιώγας Β., Ζιώγας Δ. (30’ Γκαντούνας Κ.), Ζιώγας Θέμης, Κουσιώρας Π., Γκαντούνας Γ., Γκαντούνας Θ., Τσιόγκας Γ.

Προμηθέας: Ανδρέου, Αθανασίου, Καραχάλιος, Οσμάνι, Καρκατζίας, Κατσής, Δολμές, Χατζηκαμαγιάννης, Ιωαννίδης (78’ Καψιώχας), Ψύρας, Γιαννιός.

Διαιτητική τριπλέτα: Κεραμίδας Ν., Πρακατές Σ., Τάνας Ι.

Χρήστος Γκατζούλης