Βαθμολογία

Πέρασε από την Κρήνη η Βαμβακού

Όπως και στα άλλα παιχνίδια, αντίπαλος των ομάδων ήταν ο σφοδρός αέρας. Στο ματς της Κυριακής στην Κρήνη η τοπική Νίκη υποδέχθηκε τον Ατρόμητο Βαμβακούς με τους φιλοξενούμενους να κερδίζουν με σκορ 0-1 και να χάνουν και πέναλτι στα πρώτα λεπτά.

Της Βάσως Γκατζούλη

Η γηπεδούχος ομάδα, είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει στην εκπνοή του παιχνιδιού αλλά τελικά δεν τα κατάφερε. Στο 5’ ο Φλώρος κέρδισε πέναλτι, όταν τον ανέτρεψε ο τερματοφύλακας, εκτέλεσε ο Μακρής, απέκρουσε ο Σακελλαρίου Γ. Στο 10’ ωραίο σουτ του Καραγιάννη απευθείας η μπάλα πήγε άουτ.

Στο 20’ μετά από σέντρα έξω δεξιά του Φλώρου, πήρε το ριμπάουντ ο Μορφογιάννης μέσα από την περιοχή και από κοντά με πλασέ έκανε το 0-1. Στο 35’ μετά από κόρνερ του Μακρή, πήρε την κεφαλιά ο Γκόβαρης, η μπάλα πέρασε λίγο έξω από το δοκάρι.

Στο 87’ για την Κρήνη, ωραία εκτέλεση φάουλ του Συργκάνη, δύσκολα έβγαλε ο Ζέας και στο 88’ πάλι η Κρήνη βγήκε ωραία με τον Μακρυγιάννη, ύστερα από πάσα του Συργκάνη, από τον χώρο του κέντρου έφτασε στο τέρμα, έπεσε ο Ζέας να μπλοκάρει, όμως ξανά πήρε ο ίδιος παίκτης αλλά έστειλε την μπάλα λίγο άουτ.  

Μεταγραφές για την Κρήνη

Απέκτησε τους: Συργκάνη Παντελή από Άρη Διλόφου, Σακελλαρίου Γιώργο από Άρη Διλόφου, Πετρόπουλο Δημήτρη από Ακαδημία Φαρσάλων, Μακρυγιάννη Νίκο από Άρη Διλόφου, Αγγελακόπουλο Δημήτρη από Αναγέννηση Φαρσάλων, Γακόπουλο Σάκη από Άγιο Γεώργιο, Γιαχνή Βαλάντη από Βαμβακού, Κλιάφα Γιάννη από Δόξα Υπέρειας, Μαγαλιός Βάγιος από Μέγα Αλέξανδρο Χαλκιάδων και Ηλιάδη Πασχάλη που έκανε πρώτο δελτίο.

Νίκη Κρήνης: Σακελλαρίου Γ., Πετρόπουλος, Γακόπουλος, Καραλευθέρης, Νταφόπουλος Α., Ζησόπουλος, Λεμονής (70’ Καραστέργιος), Συργκάνης, Τσαρδάκας, Αγγελακόπουλος Δ., Θεοχαρόπουλος (60’ Μπούρας).

Ατρόμητος Βαμβακούς: Ζέας, Μορφογιάννης, Αρσενόπουλος Β., Γκούνης, Γκόβαρης, Λούκουτος, Φλώρος (88’ Αρσενόπουλος), Παπαγεωργίου, Καραγιάννης (73’ Λάμπρου), Αζάς (65’ Ράϊος), Μακρής.

Διαιτητική τριπλέτα: Παλαμίδας Ν., Κοντοβασίλης Ν., Μπακαγιάννης Χ.

Έκοψε πίτα η Βαμβακού

Μετά το τέλος του παιχνιδιού η διοίκηση και το ποδοσφαιρικό τμήμα της Βαμβακούς έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα μέσα σε ωραίο κλίμα.