Βαθμολογία

Γ’ ΕΠΣΛ (3ος Όμιλος): Σε ανοδική τροχιά το Μαυροβούνι

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Βάσω Γκατζούλη

Ανεβαίνει το Μαυροβούνι

Το ντέρμπι ανάμεσα στο Μαυροβούνι και τον Άρη Διλόφου έδειξε νικητές τους γηπεδούχους με σκορ 3-1. Το Μαυροβούνι παρουσιάστηκε πολύ καλό, αφού οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν σε κακή ημέρα και το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν το σκορ.

Στο 5’ ο Βαγιούλης πήρε μια ωραία κεφαλιά, έστειλε την μπάλα λίγο άουτ. Την ίδια κατάληξη στο 10’ είχε το σουτ του Μπάγκα Αρσένη. Ο ίδιος παίκτης πέτυχε δύο τέρματα στο 15’ όταν με ατομική ενέργεια από αριστερά πέρασε τον αμυντικό και πλάσαρε τον τερματοφύλακα (1-0).

Το δεύτερο τέρμα το πέτυχε στο 55’ με γυριστό σουτ μέσα στην περιοχή (3-1). Στο 20’ έγινε για το Μαυροβούνι το 2-0 με σουτ ο Γουγουλούλης από δεξιά. Στο 40’ μείωσε ο Άρης Διλόφου όταν ύστερα από εκτέλεση φάουλ η μπάλα στρώθηκε στον Σουλιώτη και έκανε το 2-1.

Μαυροβούνι: Ριζόπουλος, Νότας (82’ Παπαβασιλείου), Ευαγγέλου, Μπάγκας Αχ., Μαντζαφούλης Χ., Μπαντζέλας, Μπάγκας Αρ., Τατσέλος, Βαγιούλης (85’ Ρίζος), Πάτας, Γουγουλούλης (75’ Νούλας).

Άρης Διλόφου Φαρσάλων: Φουστάνας Χ., Σουλιώτης, Χαρδαλιάς (32’ Λεβέντης), Συργκάνης, Χαμουρούσιος, Τσιαμπαλής, Ανυφαντής, Καραγιώργος, Ιορδανίδης (80’ Μπανιάς), Ρεντινόπουλος, Μπακόλας (71’ Τορμούσογλου).

Διαιτητική τριπλέτα: Κουμάρογλου Δ., Ντελέζος Θ., Παπαχατζής Α.

Εύκολα η Χαραυγή

Εύκολο ήταν το απόγευμα για την Χαραυγή κόντρα στην Ακαδημία Πλίτση αφού κέρδισε με σκορ 4-1. Δύο καλές στιγμές για την Ακαδημία και ένα γκολ. Στο 25’ και στο 30’ ο Κακάμης έκανε ένα ωραίο γύρισμα ο Κωστομητσόπουλος δεν πρόλαβε και έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ. Και στο 30’ διπλό δοκάρι ο Δανιλούλης σούταρε η μπάλα βρήκε στο δοκάρι, το ριμπάουντ ο Κωστομητσόπουλος, δοκάρι και έξω.

Το γκολ στο 55’ για την Ακαδημία όταν ο αμυντικός από την Χαραυγή έχασε τη μπάλα, πήρε ο Γκαραγκούνης και με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

Για την Χαραυγή τα γκολ πέτυχαν στο 15’ ο Πετράκης Μ. με σουτ, στο 20’ με πλασέ ο ίδιος έκανε το 2-0, στο 25’ ο Πάνος με φοβερό σουτ πάνω στην κίνηση έκανε το 3-0 και στο 30’ το χατ τρικ για τον Πετρακη Μ. το 4-0.

Χαραυγή: Ράϊδος, Ζυγούρης Μακρής, Τσανάς (70’ Κεραμιδάς), Πετράκης Χ., Βιντσάνι (46’ Γκουτζαμπασούλης), Χασιώτης, Λάτα, Πάνος (46’ Βαρσάμης), Πετράκης Μ., Παππάς.

Ακαδημία Πλίτση: Λιάκος, Σελήνης, Τανός, Γεράκης, Μπομπότης (46΄Γκρέτσης), Πλίτσης, Κακάμης, Κωστομητσόπουλος (46’ Πατέτσιος), Γκαραγκούνης, Κατσαβός (70’ Λόϊς), Δανιλούλης.

Διαιτητική τριπλέτα: Τσιαπλές Σ., Ευαγγέλου Β., Τσιούμας Δ.

Σαρωτικός ο Άγιος Γεώργιος!

Εφτά τα γκολ για τον Άγιο Γεώργιο και καμία αντίδραση από τον Σταυραετό. Όλα τα γκολ σημειώθηκαν με πλασέ μέσα από την περιοχή. Ο Σταυραετός εκτέλεσε στο 85’ πέναλτι αλλά το απέκρουσε ο Τρίγκας.

Στο 10’ ο Καραχάλιος το 1-0, στο 15’ ο Παπαδημητρίου το 2-0, στο 25’ ο Τσιτσικλής το 3-0, στο 35’ έχασε πέναλτι ο Κουκουτής, στο 40’ ο Ιακωβάκης το 4-0, στο 50’ ο Μακρυγιάννης το 5-0, στο 60’ ο Ιακωβάκης το 6-0 και στο 65’ ο Καραχάλιος το 7-0.

Άγιος Γεώργιος Φαρσάλων: Τρίγκας, Καραλόπουλος Κ., Τζιλήρας (46’ Καραλόπουλος Σ.), Παπαδημητρίου, Μαμαλούδης, Μακρυγιάννης (65’ Γρίβας), Κουκουτής, (60’ λ.τ. Δημακόπουλος), Τσάτσος, Τσιτσικλής, Καραχάλιος, Ιακωβάκης.

Σταυραετός: Γιαννούχος, Γκέβρος Γ., Μαγνήσαλης, Αγγέλης, Καλούτσας, Κανατούλας, Αρσενόπουλος, Νταβέλης, Κλημενώφ, Καρατοσίδης, Ψαλίδας.

Διαιτητική τριπλέτα: Ρουπέλας Ι., Ντανταλής Α., Μπουρουτζίκας Θ.