Βαθμολογία

«Βασίλεψε» και τίμησε ο Αστέρας Μελισσοχωρίου

Την Πέμπτη το βράδυ ο Αστέρας Μελισσοχωρίου έκοψε την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτική πίτα του και βράβευσε ένα στέλεχος του σωματείου για την προσφορά του.

Της Βάσως Γκατζούλη

Η όμορφη βραδιά έλαβε χώρα στην ταβέρνα του Λευτέρη στην πλατεία του χωριού και περιελάμβανε κατσικάκι που ήταν προσφορά του κ. Μπαντρακούλη και νόστιμα εδέσματα. Το φλουρί κέρδισε ο κ. Μανώλης Γαραζανάκης και το αντίτιμο ήταν αθλητικό υλικό που προσέφερε ο κ. Ζήσαρος.

Μετά την κοπή της πίτας η διοίκηση βράβευσε τον κ. Νίκο Ζουμπελούλη που είναι φροντιστής της ομάδας και τον τίμησαν για την μεγάλη του προσφορά. Εκεί βρέθηκε πλήθος κόσμου, σύσσωμη η διοίκηση, ο προπονητής καθώς και η ομάδα.

Ο πρόεδρος κ. Γιώργος Αγγελούλης, ο αντιπρόεδρος κ. Ανδρέας Καρακάσης, ο γενικός αρχηγός κ. Γιώργος Ζαφειρούλης και ο γενικός γραμματέας κ. Δημήτρης Βαλόζος. Ο τεχνικός της ομάδας κ. Ηλίας Αράπης καθώς και ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ. Αχιλλέας Βαρδακούλης και ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου κ. Δημήτρης Ροϊδούλης.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν ο αντιδήμαρχος αθλητισμού – πολιτισμού κ. Αχιλλέας Χατζούλης, ο αντιδήμαρχος Πλατυκάμπου κ. Χρήστος Χατζούλης, ο αντιδήμαρχος Κρανώνος κ. Σπύρος Καλέτσιος καθώς επίσης την βραδιά τίμησε ο πρόεδρος του ΣΕΠ Λάρισας κ. Μανώλης Γαραζανάκης, ο εκπρόσωπος της ΕΠΣΛ κ. Ηλίας Σελιώνης και ο πρώην υπάλληλος της ΕΠΣΛ κ. Κώστας Χαλκιάς. Αξίζει να αναφέρουμε πως ο χορός του ΣΕΠ θα γίνει στις 13/2 στο Λιμανάκι και είναι όλοι καλεσμένοι.

Αξιοσημείωτο είναι πως στην εκδήλωση παρευρέθησαν δύο σύλλογοι, ο πολιτιστικός σύλλογος γυναικών Μελισσοχωρίου (Μελίνα) που πρόεδρος είναι η κ. Μαρία Κλιματσίδα και αντιπρόεδρος η κ. Βίκυ Βαλόζου. Ο σύλλογος ιδρύθηκε το 1996 αριθμεί 55 μέλη, ο σκοπός του είναι κοινωνικός – πολιτιστικός και θρησκευτικός. Οργανώνει γιορτές και συγκεντρώσεις για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Η επί πολλά έτη πρόεδρος του συλλόγου ήταν η κ. Βαϊτσα Ανδρίτσου.

Ο δεύτερος πολιτιστικός σύλλογος Μελισσοχωρίου Αγίου Δημητρίου ιδρύθηκε το 2013 έχει 65 μέλη, άντρες και γυναίκες έχουνε βρεθεί παλιοί συμμαθητές και αναβιώνουν ξανά τα έθιμα του χωριού. Τα έθιμα αυτά είναι σε όλα τα επίπεδα των παλιών θεσμών όπως χορός, ζωγραφική, ποδήλατο. Ο σύλλογος έχει καταφέρει να αναβιώσει ξανά το όμορφο πανηγύρι που γίνονταν στο χωρίο μετά το Πάσχα την Παρασκευή στο εκκλησάκι της Ζωοδόχου Πηγής. Το μοναδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν είναι ότι δεν έχουν σταθερή έδρα. Μαζεύονται στην Κοινότητα του χωριού και πραγματικά περιμένουν από την δημοτική να τους βοηθήσει σε αυτή την πολιτιστική τους προσπάθεια.

Το athleticlarissa.gr βρέθηκε στην εκδήλωση και ευχαριστεί πολύ και εύχεται στην ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της και ιδιαιτέρως στον πρόεδρο και την διοίκηση να είναι υγιείς και να διοργανώνουν πάντα τόσο όμορφες βραδιές.