Βαθμολογία

Ο Κύρος Βασσάρας στον χορό της Υπέρειας

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο χορός της Δοξας Υπέρειας. Η αίθουσα γέμισε από  φίλους της ομάδας που στηρίζουν την προσπάθεια της νέας διοίκησης. Αίσθηση προκάλεσε η παρουσία του Κύρου Βασσάρα. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος της ΕΠΣ Λάρισας κος Ζήσης Γρηγορίου καθώς και ο πρόεδρος της επιτροπής διαιτησίας Στέλιος Νίτσας.

Αναμνηστικές πλακέτες παρέλαβαν ο πρώην πρόεδρος της ομάδας Ηλίας Γκατζόγιας από τον πρόεδρο της Ένωσης ο οποίος εξήρε το ήθος και την προσφορά του πρώην προέδρου στο τοπικό ποδόσφαιρο.

Επίσης πλακέτα παρέλαβε ο Βασίλης Παντόπουλος ο οποίος είναι και ο βασικός χορηγός της ομάδας. Την πλακέτα παρέδωσε ο Κύρος Βασσάρας ο οποίος σε μια σύντομη ομιλία του τόνισε την σημασία του τοπικού ερασιτεχνικού στον αθλητισμό.

Ο πρόεδρος της ομάδας και πρώην διαιτητής Θανάσης Ανδρεόπουλος και η διοίκηση ευχαριστούν όλους όσους βοήθησαν να πετύχει η εκδήλωση και ιδιαίτερα τον φίλο Κυρο Βασσάρα για την παρουσία του. Επίσης εύχονται στον κο Ζήση Γρηγορίου καλή επιτυχία στην προσπάθειά του στον πολιτικό στίβο.