Βαθμολογία

Χ εξ' αναβολής...

Σε εξ' αναβολής παιχνίδι για την Α'1 ΕΠΣ Λάρισας, Προοδευτική Βερδικούσιας και Λάρισα 2012 αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 1-1 στην έδρα της πρώτης.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά και στο 5' είχαν δοκάρι σε σουτ του Οικονόμου, ενώ η λαρισινή ομάδα ευτύχισε να προηγηθεί στο 25' με πλασέ του Μάντζα μέσα από την περιοχή, έπειτα από σέντρα του Κίτσιου.

Η Προοδευτική είχε νέο δοκάρι στο 30' και πάλι με τον Οικονόμου. Ο ποδοσφαιριστής των "βυσσινί" στάθηκε και πάλι άτυχος, καθώς αυτή τη φορά είδε το απευθείας φάουλ του να σταματά στο δοκάρι.

Στο 35' ο Θωμάς Θάνος δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα από θέση τετ-α-τετ, ενώ η Βερδικούσια είχε και τρίτο δοκάρι αυτή τη φορά σε κεφαλιά του Ζεβδαλή.

Η πίεση των παικτών του Κώστα Μπακλαβά απέδωσε καρπούς στο 63', όταν ο Μιχαλές με ιδανικό τελείωμα, μετά από διαγώνια πάσα του Οικονόμου ισοφάρισε διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.

Προοδευτική Βερδικούσιας (Κώστας Μπακλαβάς): Βάγιος, Κατίνας (55' Καρκατσέλας Σ.), Στατήρης, Μούμος, Ζεβδαλής, Θάνος Θωμ. (70' Μάνης), Δαούλας, Σινάπαλος, οικονόμου Ν.Γ. (75' Θάνος Ι.), Δήμκος, Μιχαλές.

Λάρισα 2012 (Θοδωρής Στεργιάδης): Μπρούσας, Γκόλτσιος, Φλώρος Παναγ., Σκέντζας, Βασιλείου, Φλώρος Αντ., Σάββας, Μάντζας, Κίτσιος, Βάσσος (70' Γεωργίου), Γαρυφαλλόπουλος (35' λ.τ. Δαλαμπύρας).

Διαιτητές: Γεργίου Α., Κεραμίδας Ν., Λάκης Μ.