Βαθμολογία

Γ' ΕΠΣΛ (2ος όμιλος): Στο Μεσοχώρι το ντέρμπι, ακλόνητα τα Δελέρια

Η Ελπίς Μεσοχωρίου ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι της αγωνιστικής στον 2ο όμιλο, καθώς υποδέχθηκε στην έδρα της την Πελασγιώτιδα, της οποίας και επικράτησε με σκορ 3-2. Νίκη η οποία όμως δεν πέρασε ανώδυνα, καθώς το Μεσοχώρι θα χάσει για μεγάλο χρονικό διάστημα έναν από τους καλύτερους παίκτες του, τον Φίλιππα Μούσσιο, ο οποίος έσπασε την κλείδα του και αντικαταστάθηκε με την συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα. Ξεχώρισαν για τους γηπεδούχους οι Λιούρας και Γκαραβέλης, που αφιέρωσαν την νίκη στον μεγάλο άτυχο, Φίλιππα Μούσσιο.

H Πελασγιώτιδα ήταν αυτή που "πάγωσε" το γήπεδο του Ευαγγελισμού μόλις στο 5ο λεπτό, όταν ο Κιός με απευθείας εκτέλεση φάουλ άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους.

Η απάντηση της Ελπίς όμως ήταν άμεση, καθώς στο 10' ο Λιούρας με πλασέ στην κίνηση έπειτα από σέντρα του Γκαραβέλη έφερε το ματς στα ίσια. Μάλιστα στο 17' και πάλι ο Λιούρας αυτή τη φορά με πανέμορφο μακρινό σουτ, πέτυχε την ανατροπή για το Μεσοχώρι. και το 2-1.

Οι γηπεδούχοι ανέβασαν τον δείκτη του σκορ σε 3-1 στο 35', όταν ο Γκαραβέλης με τεχνικό πλασέ νίκησε τον Παπαγιαννόπουλο.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Μεσοχωρίου ήλεγχε τον αγώνα μέχρι και το 70', όταν ο Μαρκούγιας αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα αφήνοντας την ομάδα του με δέκα παίκτες.

Οι "πετεινοί" προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν το αριθμητικό μειονέκτημα, όμως το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν στο 90'+2' στο τελικό 3-2 με εκτέλεση πέναλτι του Κιού, που είχε κερδίσει ο ίδιος.

Ελπίς Μεσοχωρίου: Πατσιτός, Χαράλαμπος, Μούτσιος Φ. (30′ λ.τ. Καρέλλας), Μούτσιος Ζ., Γκαμπέτος, Μαρκούγιας, Τσιάρας, Γκαραβέλης, Νεράτζης, Φακίτσας Β. (80′ Αλιπρασίτης), Λιούρας (60′ Φακίτσας Σ.).

Πελασγιώτιδα: Παπαγιαννόπουλος, Κουτίνας, Τέλλιος, Θύμιος, Γρηγοριάδης, Δόλγυρας, Μότσι, Γελαλής, Αναστασίου (10′ λ.τ. Τοπαλίδης), Κιός, Τεκέδης (46′ Τσαβαλιάς).

 

Εθνικός Ολύμπου-Αστραπή Δελερίων: 1-4

Ακλόνητη στην κορυφή παρέμεινε η Αστραπή Δελερίων, η οποία πέρασε από την έδρα του Εθνικού Ολύμπου με σκορ 4-1 και διατηρήθηκε στο +4 από το Μεσοχώρι.

Οι γηπεδούχοι αιφνιδίασαν πάντως τους πρωτοπόρους της βαθμολογίας, αφού προηγήθηκαν μόλις στο 4', όταν ο Καράνης με σουτ μέσα από την περιοχή νίκησε τον Κοκαλάρα για το 1-0.

Επιπλέον, ο Εθνικός έχασε και κάποιες ευκαιρίες για να πετύχει και δεύτερο γκολ. Αυτό όμως δεν έγινε και η Αστραπή αποκατέστησε την τάξη. Αρχικά ισοφάρισε στο 28', όταν ο Πετρίκης με πλασέ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1 και πέτυχε την ολική ανατροπή στο 33', όταν ο Γκιόζι έκανε το 1-2.

Στο 44' ο Μπακόλας έπειτα από μπαλιά του Ραψανιώτη ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 1-3, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 60' ο Βασιλειάδης μετά από ωραία συνεργασία με τον Μπακόλα διαμόρφωσε το τελικό 1-4.

Να σημειώσουμε ότι ο Εθνικός Ολύμπου ολοκλήρωσε τον αγώνα με δέκα, καθώς στο 85' αποβλήθηκε ο Συμεωνίδης με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Εθνικός Ολύμπου: Νίκου, Παντιώτης Π., Πεχλιβανίδης Β., Πουρουτίδης Β., Τσανουσίδης Ν., Κοντός, Τερζίου (75' Κανελάκος), Γαλανός (46' Συμεωνίδης), Φλώρος (75' Γκουτζουρέλας), Μπουμπουνάρας, Καράνης.

Αστραπή Δελερίων: Κοκαλάρας, Κουφοδήμος (58' Μπαρμπής), Γκατζούλης, Ντιντόκας Χρ., Μπουλαμάτσης, Πετρίκης, Ραψανιώτης, Γκιόζι, Μπακόλας, Βασιλειάδης, Ντιντόκας Γ. (80' Παπαδημητρίου).

 

Προμηθέας-Κοιλάδα: 0-4

Χωρίς προβλήματα πέρασε η Κοιλάδα από την έδρα του Προμηθέα Λάρισας, του οποίου και επικράτησε με σκορ 4-0. Έτσι, εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την ήττα της Πελασγιώτιδας, πέρασε στην τρίτη θέση και βρίσκεται και πάλι σε τροχιά ανόδου.

Το σκορ για την ομάδα του Θοδωρή Εμμανουήλ άνοιξε στο 20' ο Καζάνι με σουτ μέσα από την περιοχή, ενώ στο 25' ο Γονατάς με σουτ από πλάγια θέση πέτυχε το 0-2.

Το 0-3 πέτυχε στο 83ο λεπτό ο εορτάζοντας, Θανάσης Αβραμούλης με κεφαλιά μετά από σέντρα του Χατζημπύρου, ενώ λίγο αργότερα ο Μπαρμπούτης με σουτ από πλάγια θέση διαμόρφωσε το τελικό 0-4.

ΑΕΛ Προμηθέας: Ιωαννίδης, Δημεράς, Καραχάλιος, Οσμάνης, Αθανασίου, Κατσής (26' λ.τ. Παπαδόντας), Ψύρρας (80' Πατσούρας Γ.), Μάλλιος, Χατζηκαμαγιάννης, Γιαννιός (75' Πατσιούρας Δ.), Δολμές.

Κοιλάδα: Τσιτουρτζής (70' Τερζής), Μπαρμπούτης, Γονατάς, Τσιαδήμος, Ανδρεάκης Ι. (46' Πιτσαρής), Αβραμούλης, Μπιλιάλης, Μπούρης, Ζησόπουλος, Καζάνι, Χατζημπύρος.

 

Μύτικας Καλυβίων-Κεραυνός Δρυμού: 0-3

"Αέρας" πέρασε ο Κεραυνός Δρυμού από τα Καλύβια, επικρατώντας του τοπικού Μύτικα με σκορ 3-0. Έλαμψε ο 15χρονος Θέμης Ζιώγας που πέτυχε δύο γκολ.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στα πρώτα λεπτά και έχασαν ευκαιρίες για να προηγηθούν με τους Καϊμακάμη, Ζαρώτη και Φουρκιώτη, ωστόσο ήρθε στο 35' ο 15χρονος Ζιώγας Θέμης με σουτ μέσα από την περιοχή να στείλει την μπάλα στα δίχτυα και να δώσει το προβάδισμα στον Κεραυνό.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους οι γηπεδούχοι έχασαν δύο ακόμη ευκαιρίες με τους Καϊμακάμη και Ζαρώτη για να ισοφαρίσουν, αλλά δεν τα κατάφεραν. Έτσι ήρθε στο 75' και πάλι ο ταλαντούχος Θέμης Ζιώγας με νέο σουτ να δώσει προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του.

Το τελικό 0-3 για την ομάδα του Δρυμού πέτυχε ο Αποστόλης Αρσένης με σουτ μέσα από την περιοχή στο 83ο λεπτό.

Μύτικας Καλυβίων: Τσουρέκας, Χαλκίδης, Γκαβαλιάγκας, Γκόλτσος, Ζιακούλης, Κατσίμπουρας, Μπαλούκας, Νταμπώσης Χ., Φουρκιώτης (46' Νάνος), Καϊμακάμης, Ζαρώτης.

Κεραυνός Δρυμού: Αρσένης Δυον., Γκατζούνας Βασ., Γκαντούνας Κ., Ζιάρρας Βασ., Ζιώγας Βαγγ., Ζιώγας Κ. (25' λ.τ. Τσόγκας Ι.), Ζιώγας Θεμ., Γκαντούνας Θεοδ., Αρσένης Απ., Γκαντούνας Γ., Αρσένης Δημ.

 

Νίκη Μιχαήλ-Γεωργάκης Ολύμπιος Λιβαδίου: 1-1

Νίκη Μιχαήλ και Γεωργάκης Ολύμπιος Λιβαδίου αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1 στην έδρα της πρώτης και έχασαν έδαφος στην προσπάθεια που κάνουν για άνοδο στην Β' ΕΠΣΛ.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που προηγήθηκαν μόλις στο 10'. Ο Καπέτης ανέτρεψε τον Κωφό εντός περιοχής με τον διαιτητή να δείχνει το πέναλτι.  Την εκτέλεση ανέλαβε ο Λαζάρου, ο οποίος ευστόχησε για το 1-0.

Το τελικό 1-1 διαμορφώθηκε στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 55', όταν ο Μεταξιώτης με ατομική προσπάθεια έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό σκορ.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το Λιβάδι έχασε δύο τετ-α-τετ με τους Καψάλη και Μεταξιώτη στο δεύτερο μέρος, αλλά δεν μπόρεσε να πάρει κάτι παραπάνω από τον βαθμό της ισοπαλίας.

Νίκη Μιχαήλ: Παπαπολυμέρου, Παπακωνσταντίνου, Μπατζογιάννης, Σαπουνάς, Σβήλιας, Φάκας, Κωστούλης, Κωφός (60′ Τσαλίκης), Κωνστανταρίδης, Λαζάρου, Μάρκιν.

Γεωργάκης Ολύμπιος Λιβαδίου: Γεωργούλης, Καπέτης, Καψάλης, Γκούμας, Γκρίζος, Φτεριώτης, Μεταξιώτης, Καρράς (75' Κάλφας), Αντωνίου, Μπατζάκης, Βαρβαρέζος (50' Μπατζογιάννης).