Βαθμολογία

Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις

Το απόγευμα της Κυριακής διεξήχθη στον Σταυρό η αναμέτρηση του τοπικού Σταυραετού με την Ζωοδόχη Πηγή με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες με σκορ 1-1.

Το παιχνίδι είχε λίγες φάσεις, ήταν περισσότερο παιχνίδι κέντρου και είχε από ένα γκολ για τις δύο ομάδες. Στο 5’ ο Δημητρόπουλος δεν πρόλαβε την πολύ καλή σέντρα που έκανε. Στο 15’ ο Αγγελουσόπουλος δεν πρόλαβε να πλασάρει μετά από κάθετη πάσα που δέχθηκε.

Στο 63’ καλό σουτ του Γ. Γκέβρου η μπάλα έφυγε πάνω από το δοκάρι. Δύο λεπτά μετά από σέντρα του Γ. Γκέβρου ο Κανατούλας με κεφαλιά έκανε το 1-0.

Στο 70’ ωραίο σουτ του Νταβέλη από δεξιά, έβγαλε σε κόρνερ ο Τσιάρας. Στο 75’ ο Αγγέλης ανέτρεψε τον Δημητρόπουλο, δόθηκε πέναλτι το εκτέλεσε ο ίδιος και έκανε το 1-1.

Στο 80’ σε μια αντεπίθεση ο Καλούτσας αντί να σπάσει τη μπάλα προτίμησε να σουτάρει μόνος του, έβγαλε σε κόρνερ ο Τσιάρας.

Σταυραετός: Γιαννούχος, Αγγέλης, Ρουμελιώτης, Γκέβρος Γ., Μάλος, Μαγνήσαλης, Νταρανάς (46’ Κλημενώφ), Καρατοσίδης (46’ Κρανιώτης), Νταβέλης, Κανατούλας, Καναβός (80’ Καλούτσας).

Ζωοδόχος Πηγή: Τσιάρας, Λιασόπουλος, Χριστοδουλόπουλος (50’ Τσιάμπας), Καρατόλιας, Φαρασαλής, Αποστολίδης, Μπανιάς, Μελανός (75’ Τσιάρας), Κανατούλας, Αγγελουσόπουλος Χ., Δημητρόπουλος.

Διαιτητική τριπλέτα: Τσιτρούλης Θ., Τσιούμας Δ., Χασιώτης Α.

Βάσω Γκατζούλη