Βαθμολογία

Ανατροπή ο Άγιος Θωμάς και παράπονα από Χαλκιάδες

Νίκη με ανατροπή πήρε ο Άγιος Θωμάς, που κέρδισε τον Μέγα Αλέξανδρο Χαλκιάδων, με σκορ 2-1 σε μια αναμέτρηση, που έγινε το απόγευμα της Κυριακής, για την 13η αγωνιστική του 2ου Ομίλου της Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας. Οι φιλοξενούμενοι, αν και κατάφεραν να προηγηθούν δεν κατάφεραν να κρατήσουν το υπέρ τους σκορ, ενώ έχουν και αρκετά παράπονα από τον διαιτητή του παιχνιδιού.

Ο Μέγας Αλέξανδρος, κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 15ο λεπτό, όταν ο Νασιούλας, βρήκε με σέντρα τον Γκένι Μαματάι και αυτός με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. Το σκορ αυτό παρέμεινε μέχρι και την λήξη του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα της Λάρισας, κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Σαλοκανά, που έκανε το 1-1, μετά από πάσα του Συρούκη στο 59ο λεπτό. Στο 70’ οι γηπεδούχοι, κέρδισαν πέναλτι για χέρι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Συρούκης, αλλά ο Τσικούρας κατάφερε να αποκρούσει, κρατώντας το σκορ ισόπαλο. Πέντε λεπτά αργότερα, ο Άγιος Θωμάς έμεινε με δέκα παίκτες, καθώς αποβλήθηκε ο Σαλοκανάς, για αντικανονικό χτύπημα σε αντίπαλο του.

Παρ’ όλα αυτά, οι παίκτες του Βασίλη Κυριάκου, δεν το έβαλαν κάτω και συνέχισαν να απειλούν με τους Ευαγγέλου και Συρούκη. Τελικά, στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Πανέτσος κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα και να διαμορφώσει το τελικό 2-1, χαρίζοντας το τρίποντο της νίκης στην ομάδα του.

Άγιος Θωμάς(Βασίλης Κυριάκος): Λιούτας, Τσιάρας, Πανέτσος, Τζήκας, Αντωνόπουλος, Ευαγγέλου(90’+2’ Αγγελόπουλος), Καραγιάννης, Καραούλας(46’ Καραγεωργίου), Σαλοκανάς, Καλούσης, Συρούκης.

Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων(Γιώργος Αλεξίου): Τσικούρας, Δημουλάς, Κουτσόπουλος, Λαβδάρης, Παπαϊωάννου, Ρουμάνης Αντ., Μητσόπουλος(70’ Κυριακού), Μαρματάι Γκ.(46’ Ρουμάνης Αν., 80’ Μπόγκας, λ.τ.), Μαρματάι Τζ., Νασιούλας, Κονατσιώτης.

Γιώργος Μητσιούλης