Βαθμολογία

(Χ)άρη στον Παυλίδη

Χάρη σε ένα τέρμα του Παυλίδη δεκαπέντε λεπτά πριν το φινάλε, ο ΑΟ Ανθούπολης κατάφερε να γλιτώσει την εντός έδρας ήττα, αφού αναδείχθηκε ισόπαλος με τους Ατρόμητους/Θύελλα Λάρισας με σκορ 1-1.

Η πρώτη πολύ μεγάλη φάση στον αγώνα καταγράφηκε στο 33' για τους Ατρόμητους, όταν ο Νταφόπουλος δοκίμασε το πόδι του από το ύψος της περιοχής, με την μπάλα να περνά δίπλα από το δοκάρι.

Νέα μεγάλη στιγμή για τους φιλοξενούμενους στο 37', με τον Βουτυρίτσα να εκτελεί ένα φάουλ από πολύ μακριά, την μπάλα να παίρνει μια περίεργη τροχιά, και να σταματά στο κάθετο δοκάρι του εξουδετερωμένου Χάμου.

Η ομάδα του Θοδωρή Βουτυρίτσα πήρε το προβάδισμα στο 43'. Ο Τόπης έκανε ωραία σέντρα από δεξιά και ο Σκωτεινιώτης με ιδανική κεφαλιά από το δεύτερο δοκάρι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Η Ανθούπολη προσπάθησε να αντιδράσει στο γκολ, όμως το γυριστό του Σκορδίλη λίγο πριν το ημίχρονο εξουδετερώθηκε εύκολα από τον Στεφούδη.

Στο δεύτερο μέρος η Ανθούπολη βγήκε μπροστά προκειμένου να κυνηγήσει το γκολ της ισοφάρισης. Στο 62' χάθηκε μεγάλη ευκαιρία, όταν από μπαλιά του Σαπουνά, ο Σκορδίλης βρέθηκε με τα πόδια, ο Στεφούδης που έκανε έξοδο έδιωξε ασθενώς και ο Ζάχος στην επαναφορά σούταρε άουτ σε κενή ουσιαστικά εστία.

Οι γηπεδούχοι δικαιώθηκαν τελικά για την πίεση τους, καθώς στο 75' ο Παυλίδης με συρτό σουτ από το ύψος της περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1, που ήταν και το τελικό σκορ.

Αξίζει να σημειώσουμε, ότι στο 88' οι Ατρόμητοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να κλέψουν την νίκη, όταν ο Νταφόπουλος νικήθηκε σε τετ-α-τετ από τον Χάμο.

ΑΟ Ανθούπολης (Θανάσης Αθανασόπουλος): Χάμος, Τσιάτας Κ. Παπαδημητρίου, Νίκου, Σαπουνάς, Παυλίδης, Μακρυνίκας (46' Κόντης), Χατζής, Σκορδίλης, Ζάχος (84' Παπαγιαννούλης), Χατζηρούφας (30' λ.τ. Τσιάτας).

Ατρόμητοι/Θύελλα Λάρισας (Θοδωρής Βουτυρίτσας): Στεφούδης, Νταφόπουλος, Τσάκουλης (57' λ.τ. Τσανάκας), Νάρης, Κοντομάνος, Τόπης, Βουτυρίτσας, Κόκκινος, Σκωτεινιώτης (88' λ.τ. Καραδούκας), Ζιάκας, Γερακίνης (84' Ιωαννίδης).

Διαιτητές: Κουκούλης Α., Ντελέζος Θ., Τσακνάκη Δ.