Βαθμολογία

Καθάρισε ο Τσιάμπας για την Δήμητρα

Νίκη με σκορ 2-0 πήρε στην έδρα της η Δήμητρα Αγιάς, που κέρδισε με αυτό το σκορ τον Αστέρα Μελισσοχωρίου, για την 13η αγωνιστική του 1ου Ομίλου της Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας, σε ένα παιχνίδι που διεξήχθη το πρωί της Κυριακής.

Οι γηπεδούχοι, άνοιξαν το σκορ στο 15ο λεπτό της αναμέτρησης, όταν ο Φλώρος έβγαλε τον Τσιάμπα σε θέση βολής και αυτός έκανε το 1-0. Στην συνέχεια, οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να απειλήσουν και είχαν μια καλή στιγμή με τον Κουτσογιάννη. Παρ’ όλα αυτά, η Δήμητρα κατάφερε να πετύχει και δεύτερο τέρμα, όταν στο 37ο λεπτό, ο Τσιάμπας με ατομική ενέργεια, έκανε το 2-0 και καθάρισε την νίκη για την ομάδα του.

Από εκεί και πέρα, στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι είχαν κάποιες καλές φάσεις, με τον Αντωνίου και τον Φλώρο, που έχασε μοναδική ευκαιρία να πετύχει γκολ στο τέλος του παιχνιδιού, ενώ το Μελισσοχώρι, είχε δοκάρι στο 60ο λεπτό με τον Ευαγγέλου.

Δήμητρα Αγιάς(Δημήτρης Στάθης): Στάμος, Χαϊδούσης, Πότσης, Βασιλόπουλος, Χριστοδούλου(90’ Μουσμούλης), Αντωνίου, Τσαγκαλάς, Φλώρος(80’ Καραμάνος), Τσιάμπας, Γιουρέλης(75’ Γιαννάκης), Μυλωνάς.

Αστέρας Μελισσοχωρίου(Ηλίας Αράπης): Ζούμπος, Παπαϊωάννου(65’ Σαμαράς), Τζεμολάρι, Καραπέτσας, Αγγελούλης, Γουρνάρης, Βαλώζος Β., Σάββα(55’ Λιάγκας), Ευαγγέλου, Κουτσογιάννης, Κουρούπης(46’ Μπουτίνας).

Γιώργος Μητσιούλης