Βαθμολογία

Από έναν βαθμό Χαραυγή και Μαυροβούνι

Ένα δυνατό παιχνίδι διεξήχθη το πρωί της Κυριακής στο γήπεδο του Θεσσαλικού για τον 3ο όμιλο της Γ’ ΕΠΣΛ. Χαραυγή και Μαυροβούνι μέτρησαν τις δυνάμεις τους και τελικά στο φινάλε τα δύο σωματεία απέσπασαν από έναν βαθμό στο τελικό 1-1.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Αξίζει να αναφέρουμε πως οι γηπεδούχοι αγωνίστηκαν από το 41’ με παίκτη λιγότερο αφού ο Λιάπης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη. Επίσης οι γηπεδούχοι ήταν αρκετά άτυχοι αφού ο επιθετικός Λάτα τραυματίστηκε και αναγκάστηκε να αντικατασταθεί στο φινάλε του πρώτου μέρους.

Δύο δοκάρια είχε το Μαυροβούνι που παρουσιάστηκε ανταγωνιστικό και ανανεωμένο αφού ενισχύθηκε σημαντικά την περίοδο του Ιανουαρίου. Το ματς διεξήχθη κάτω από ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες, σε ένα γήπεδο που είχε πολύ λάσπη και αυτό δυσκόλεψε και τις δύο ομάδες.

Η Χαραυγή μπήκε κάπως μουδιασμένα στο ματς, ενώ από την άλλη το Μαυροβούνι πατούσε καλύτερα στα πρώτα λεπτά. Πολλές δυνατές μονομαχίες, νεύρα, διακοπές και γενικά ένα πρώτο 45λεπτο που δεν βρέθηκε επί της ουσίας ρυθμός!

Στην επανάληψη το Μαυροβούνι μπήκε από τα αποδυτήρια με γκολ, αλλά η Χαραυγή αν και με παίκτη λιγότερο έδειξε τα… δόντια της. Το ματς στο τελευταίο κομμάτι του ήταν ενδιαφέρον με την Χαραυγή να θέλει να κρατήσει το σκορ και να χτυπήσεις στις αντεπιθέσεις και το Μαυροβούνι να τα παίζει όλα για όλα. Τελικά το 1-1 έμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του κ. Κορέστη και όπως φάνηκε και οι δύο έχουν πραγματικά δημιουργήσει καλά σύνολα με έμπειρους αλλά και πολλούς νεαρούς παίκτες.

Στο 11’ ο Τατσέλος από πλάγια δεξιά βρέθηκε τετ α τετ αλλά ο Ράϊδος αποσόβησε το γκολ. Πέντε λεπτά αργότερα γυριστό σουτ του Παππά η μπάλα λίγο άουτ. Στο 19’ ο Μπάγκας Αρ. πέρασε και τον τερματοφύλακα έκανε το σουτ, την τελευταία στιγμή ο Ζυγούρης κράτησε το μηδέν, αφού ο Ράϊδος ήταν εκτός εστίας.

Στο 20’ ο Μπάγκας Αρ. ζήτησε πέναλτι σε ανατροπή από τον Ράϊδο με τον διαιτητή να δείχνει την κίτρινη κάρτα στον παίκτη από το Μαυροβούνι (παράπονα από τους φιλοξενούμενους για τον μη καταλογισμό του πέναλτι). Στο 47’ ο Πάτας έκανε το σουτ, η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Βαγιούλης με ωραίο σουτ άνοιξε το σκορ (0-1).

Στο 55’ ο Μαντζαφούλης  Χρ. έχασε μεγάλη ευκαιρία μετά από ασταθή απόκρουση του τερματοφύλακα της Χαραυγής. Στο 56’ ασίστ του Παππά στον Πετράκη Ε. ο τελευταίος ιδανικό τελείωμα και 1-1.

Δύο λεπτά μετά ο Τατσέλος τσίμπησε τη μπάλα δεν μπόρεσε όμως να κάνει το σουτ από πλεονεκτική θέση. Στο 66’ ο Μπάγκας Αρ. έκανε το σουτ η μπάλα στο δοκάρι και στην επαναφορά δεν πρόλαβε να σημειώσει το γκολ.

Στο 77’ σουτ του Κεραμιδά πολύ καλό μπλόκαρε ο κίπερ. Στο 80’ και στο 88’ ο Πετράκης Ε. έκανε δύο καλά σουτ, το πρώτο πέρασε λίγο άουτ και το δεύτερο μπλόκαρε δύσκολα ο Ριζόπουλος.

Χαραυγή: Ράϊδος, Ζυγούρης, Λιάπης, Τσανάς, Μακρής, Βιντσάνι, Λάτα (45’ λ.τ. Κεραμιδάς), Παππάς, Βαρσάμης (48’ Ντριβαλάς), Πετράκης Ε., Γκουτζαμπασούλης (52’ Πετράκης Χ.).

Μαυροβούνι: Ριζόπουλος, Τατσέλος, Νότας, Μπάγκας Αχ., Νούλας, Μαντζαφούλης Χρ., Μπάγκας Αρ., Μπατζέλας Νικ., Βαγιούλης (75’ Μανίκας), Πάτας (86’ Παπαβασιλείου), Γουγουλούλης.

Διαιτητική τριπλέτα: Κορέστης Α., Τζιμούρτος Β., Χατζάκης Ε.