Βαθμολογία

Δύσκολα πήρε τη νίκη ο Δίλοφος

Ένα δυνατό παιχνίδι διεξήχθη το Σάββατο στο Δίλοφο για την Γ’ ΕΠΣΛ (3ος όμιλος) ανάμεσα στον τοπικό Άρη και τη Νίκη Κρήνης. Τελικό αποτέλεσμα 2-1 και νίκη για τους γηπεδούχους.

Της Βάσως Γκατζούλη

Το ματς είχε φάσεις, αλλά και τεταμένα νεύρα και από τις δύο ομάδες. Η Κρήνη είχε δώσει το πρώτο της φιλικό το καλοκαίρι με τον Δίλοφο όπου είχε χάσει με σκορ 10-0! Το Σαββατιάτικο αποτέλεσμα δικαιώνει την προσπάθεια της ομάδας της Κρήνης απέναντι στον φορμαρισμένο Άρη.

Στο 2’ για τους γηπεδούχους, ο Ρεντινόπουλος, ύστερα από πάσα του Ιορδανίδη έκανε το 1-0. Στο 22’ σουτ του Μαργαριτόπουλου η μπάλα λίγο άουτ.

Στο 50’ φάουλ του Καραλευθέρη από το κέντρο, κεφαλιά – πάσα του Ζησόπουλου στον Μακρυγιάννη και αυτός με νέα κεφαλιά κάνει το 1-1. Αξίζει να αναφέρουμε πως το γκολ το πανηγύρισε πολύ ο εν λόγω παίκτης μιας και μετακομίζει στον Άγιο Γεώργιο.

Στο 70’ ο Ιορδανίδης κέρδισε και εκτέλεσε πέναλτι το οποίο έχασε αφού έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 88’ ο Νταφόπουλος σε αντεπίθεση, έδωσε στον Γακόπουλο και το σουτ που έκανε κόντραρε σε αμυντικό και βγήκε έξω. Στο επόμενο λεπτό δέχθηκε την μπάλα ο Ρεντινόπουλος μέσα στην περιοχή έκανε το σουτ, στρώθηκε η μπάλα στον Σουλιώτη και αυτός με πλασέ έκανε το 2-1. Για την Κρήνη ύστερα από 11 χρόνια έπαιξαν μαζί πατέρας (Νταφόπουλος Κ.) μαζί με τον Γιο (Νταφόπουλο Α.).

Άρης Διλόφου: Φουστάνας Χ., Σουλιώτης, Χαρσαλιάς (46’ Ανυφαντής), Συργκάνης, Χαμουρούσιος, Τσιαμπαλής (46’ Μπακόλας), Καραγιώργος, Ιορδανίδης, Φουστάνας Γ., Τσούλης, Ρεντινόπουλος.

Νίκη Κρήνης: Νταφόπουλος Απ., Καραστέργιος, Γακόπουλος, Καραλευθέρης (71’ Καραγιάννης), Νταφόπουλος Αθ., Ζησόπουλος, Μακρυγιάννης, Συργκάνης (62’ Κατμέρος), Τσαρδάκας, Θεοχαρόπουλος (67’ Νταφόπουλος Κ.), Μαργαριτόπουλος.

Διαιτητική τριπλέτα: Τέγος Δ., Δεληγιάννη Ε., Σπανούλης Β.