Βαθμολογία

Γ’ ΕΠΣΛ(1ος Όμιλος): Ο Θερμαϊκός μεγάλος κερδισμένος

Δεύτερη θέση για την Λάρισα ’88 

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΗΤΣΙΟΥΛΗΣ

Πήρε το ντέρμπι και επανήλθε στις νίκες

Με σκορ 1-3 πέρασε μέσα από την έδρα της Δόξας Αμυγδαλής, ο Θερμαϊκός Στομίου, που επανήλθε στις νίκες, μετά το ισόπαλο 0-0 της προηγούμενης αγωνιστικής, κόντρα στον Ευαγγελισμό. Οι φιλοξενούμενοι, είχαν σε μεγάλη μέρα τον Κώστα Αλβανό, ο οποίος πέτυχε χατ-τρικ, χαρίζοντας το τρίποντο στην ομάδα του.

Στο πρώτο μέρος, δεν είχαμε κάτι το αξιοσημείωτο, πέρα από ένα σουτ του Παπαναστασίου για τους γηπεδούχους, στο 40ο λεπτό, το οποίο όμως απέκρουσε ο Φωτίου. Έτσι, το πρώτο ημίχρονο τελείωσε με το ισόπαλο 0-0, με τις δύο ομάδες να αφήνουν ανοιχτούς λογαριασμούς για το δεύτερο.

Στο 54ο λεπτό, ο Μάριος Τοπάλης, βρήκε ωραία τον Κώστα Αλβανό και αυτός τελείωσε υποδειγματικά την φάση, κάνοντας το 0-1 για τον Θερμαϊκό. Στην συνέχεια ο ίδιος παίκτης πέτυχε και το 0-2, μετά από μπαλιά του Οδυσσέα Πολύζου. Οι γηπεδούχοι, κατάφεραν να μειώσουν στο 64ο λεπτό με τον Χατζησάββα, που έκανε το 1-2 και έβαλε την ομάδα του και πάλι στο παιχνίδι. Ωστόσο ο Κώστας Αλβανός είχε άλλα σχέδια, αφού έκανε το 1-3, όταν έγινε κάτοχος της μπάλας στην επαναφορά της από σουτ του Ζιώγα, το οποίο απέκρουσε ο Δημότσιος.

Δόξα Αμυγδαλής: Δημότσιος, Νάκας, Χατζησάββας, Μπραχελίκα, Ανδρέου Αγγ.(65’ Ντάφος Ι.), Στεφανούλης, Κερμελιώτης, Ντάφος Παν.(46’ Ντίνας), Καματέρης, Τσικούρας, Παπαναστασίου(75’ Αγγελούλης).

Θερμαϊκός Στομίου: Φωτίου, Θεοδώρου Γ., Τοπάλης Μ., Καρέτζος, Οικονόμου Δ., Πολύζος(75’ Αλβανός Σ.), Ταπατάς Γ.(60’ Τοπάλης Α.), Ταπατάς Κ., Τσιάρας Δ., Ζιώγας, Αλβανός Κ.(78’ Θεοδώρου).

Πεντάρα και δεύτερη θέση για την Λάρισα ’88

Νίκη με το ευρύ σκορ 1-5 πήρε η Λάρισα ’88, μέσα στην έδρα του Ορφέα και πλέον βρίσκεται στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα στον 1ο Όμιλο της Γ’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας, όπου και ισοβαθμεί με την Δόξα Αμυγδαλής, έχοντας συγκεντρώσει μέχρι στιγμής 18 βαθμούς.

Οι φιλοξενούμενοι, κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 30ο λεπτό, όταν ο Βασίλης Κωνσταντίνου έκανε το 0-1, με το σκορ αυτό να παραμένει μέχρι και την λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Στο αρχές τους δευτέρου μέρους, στο 55ο λεπτό ο Βασίλης Κωνσταντίνου, διπλασίασε τα προσωπικά του τέρματα, κάνοντας το 0-2 για την Λάρισα ’88. Στην συνέχεια, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να μειώσουν με τον Νεχαλιώτη σε 1-2. Παρ’ όλα αυτά, η Λάρισα ’88 έκανε το 1-3 στο 64’ με τον Τατσόπουλο. Στο 70’ ο ίδιος παίκτης ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 1-4, ενώ το τελικό 1-5 διαμόρφωσε στο 75ο λεπτό ο Ζάχος.

Ορφέας: Βραχοσάι, Παπαδημητρίου Στ., Παπαδημητρίου Δ., Καρβουνάρης, Καϊάρας(60’ Πνευματικός), Αγγέλης(75’ Καραβάκας), Μπουντής, Κανελλίδης, Φαρμάκης(46’ Μπουρίτας), Νότας, Νεχαλιώτης.

Λάρισα ’88: Γαρυφαλλόπουλος, Διαμαντής(70’ Μακρής), Σελήνης, Ναστούδης, Ντάμαλης, Κωνσταντίνου Γ.(60’ Παπαδόπουλος), Αδαμούλης, Μπουφίκος, Κωνσταντίνου Β., Τατσόπουλος, Ζάχος.

Δεν σταματούσε με τίποτα ο Μελιβοιακός

Εντυπωσιακή νίκη πήρε στην έδρα του ο Μελιβοιακός, που κέρδισε με σκορ 4-0 την Ακαδημία Ολύμπικ και έφτασε έτσι τους 17 βαθμούς, όντας τέταρτος στον βαθμολογικό πίνακα του 1ου Ομίλου της Γ’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας.

Οι γηπεδούχοι, μπήκαν από νωρίς με όρεξη στο παιχνίδι και μόλις στο 10ο λεπτό άνοιξαν το σκορ με τον Γραμμένο, που σημείωσε το 1-0. Δέκα λεπτά αργότερα, ο Ζέστος, έκανε το 2-0 για την ομάδα της Μελιβοίας, ενώ λίγο πριν την λήξη του πρώτου μέρους, ο Λαδάς έκανε το 3-0 με κεφαλιά, έπειτα από σέντρα του Παπαρίζου, κλειδώνοντας ουσιαστικά την νίκη για την ομάδα του.

Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι συνέχισαν να έχουν την υπεροχή και κατάφεραν να φτάσουν και σε τέταρτο γκολ, όταν στο 75’ μετά από σέντρα του Γραμμένου, ο Γκαλιάκης με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Μελιβοιακός: Ζιούρκας, Ρέντζας, Δημητρούλης, Μπάτσικας, Πλατσάς, Γκουντάρας, Ζέστος(46’ Γκαλιάκης), Παπαρίζος(70’ Βούρτουρας), Γραμμένος, Λαδάς, Γουργιώτης(60’ Κανδηλάρης Β.).

Με ένα γκολ πέταξε στην νίκη ο Αετός

Νίκη με σκορ 1-0 πήρε ο Αετός Αετολόφου επί του Χειμάρρου Μαρμαρίνης, για τον 1ο Όμιλο της Γ’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας. Οι φιλοξενούμενοι, είχαν πληθώρα ευκαιριών, ωστόσο ένα γκολ από μια στημένη φάση του Γεωργοβίτσα, ήταν αυτό που έκρινε το παιχνίδι. Επιπλέον, οι γηπεδούχοι, έχουν παράπονα από την διαιτησία του παιχνιδιού για ακόμα μια φορά.

Το μοναδικό γκολ, που έκρινε την αναμέτρηση, σημειώθηκε στο 27ο λεπτό, όταν ο Γεωργοβίτσας εκτέλεσε απευθείας ένα φάουλ και έγραψε το 1-0. Από εκεί και πέρα, οι γηπεδούχοι έχασαν κάποιες ευκαιρίες με τους Αργυρούλη και Σπύρο Ντελλή.

Από την άλλη πλευρά, η Μαρμαρίνη, έχασε σημαντικές ευκαιρίες, με τον τερματοφύλακα του Αετού, Τζιάτζιο, να κρατάει το μηδέν στην εστία του σε πολλές περιπτώσεις. Στο 48’ ο Τζιάτζιος απέκρουσε ένα σουτ του Σκιά, ενώ το ίδιο έγινε και στο 70’ σε σουτ του Αλέξη Κουκούμη. Επιπλέον, ο Χείμαρρος έχασε σημαντικές ευκαιρίες και με τους Καλογιάννη και Ακρίβο.

Αετός Αετολόφου: Τζιάτζιος, Τζουβάρας Η., Μπρουγαζάς, Παντελιάδης, Γεωργοβίτσας, Ηλιάδης Στ.(60’ Ντελλής Αθ.), Μπαρούτζας, Ηλιάδης Ευ., Ντελλής Αντ.(85’ Τζουβάρας Ι.), Αργυρούλης(80’ Τζουβάρας Χρ.), Ντελλής Σπ.

Χείμαρρος Μαρμαρίνης: Τριανταφύλλου, Αγγέλης, Καλογιάννης, Ακρίβος, Κουκούμης Β., Σκιάς, Μπάτσικας, Μάρκου, Τζιούρας(46’ Μπούζι), Κουκούμης Αλ.(70’ Μπικάκης), Μπατζογιάννης.

Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις στον Πυργετό

Ισόπαλη και με σκορ 1-1 τελείωσε η αναμέτρηση ανάμεσα σε Όλυμπο Αιγάνης και Φλόγα Ευαγγελισμού, που διεξήχθη στο γήπεδο του Πυργετού. Το παιχνίδι, δεν είχε κάτι το ιδιαίτερο από πλευράς ευκαιριών, με λιγοστές φάσεις να σημειώνονται μπροστά από τις δύο εστίες.

Στο 50’ οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ, μετά από μια ασυνεννοησία στην άμυνα του Ευαγγελισμού. Παρ’ όλα αυτά, η Φλόγα κατάφερε να ανασυνταχτεί και να ισοφαρίσει σε 1-1 με τον Κίκε στο 70ο λεπτό του αγώνα.

Από εκεί και πέρα, είχαμε και δύο δοκάρια στο παιχνίδι, ένα για την Αιγάνη και ένα για τον Ευαγγελισμό, στο 63ο λεπτό με τον Διαμαντάκη.

Φλόγα Ευαγγελισμού: Τσόγιας, Κόκκινος, Κίκε, Μαντής Κ., Γεροκώστας, Γιακουβής Κ., Κορδέλας, Μπότσαρης(60’ Μαντής Παν.), Διαμαντάκης, Μαντής Τρ., Γιακουβής Αθ.

Το σκορ της αγωνιστικής στην Έλαφο

Νίκη με το εντυπωσιακό σκορ 7-3 πήρε η Έλαφος, απέναντι στον Ποσειδώνα Λάρισας, για τον 1ο Όμιλο της Γ’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας. Το παιχνίδια ανάμεσα στις δύο ομάδες, ήταν χορταστικό, με πολλές χαμένες ευκαιρίες εκατέρωθεν, ενώ το σκορ ικανοποίησε και τον πλέον απαιτητικό φίλαθλο, μιας και σημειώθηκαν συνολικά δέκα γκολ. Για την Έλαφο, ο Καρανικόλας και ο Νταμήτρος σημείωσαν χατ-τρικ, ενώ το ίδιο έκανε και ο Ανδρεάδης για την ομάδα του Ποσειδώνα.

Μόλις στο 10ο λεπτό, οι φιλοξενούμενοι, άνοιξαν το σκορ με τον Ανδρεάδη. Η απάντηση ωστόσο ήταν άμεση από την Έλαφο, μιας κι ο Στογιάννοφ ισοφάρισε σε 1-1 στο 15’ μετά από πάσα του Καρανικόλα. Τρία λεπτά αργότερα, ο Νταμήτρος έκανε το 2-1, στην επαναφορά της μπάλας από σουτ του Καρανικόλα, ενώ στο 25’ ο ίδιος παίκτης πέτυχε το 3-1. Στο 40’ ο Καρανικόλας έκανε το 4-1, αφού έκλεψε την μπάλα από την άμυνα, ενώ λίγο πριν τελειώσει το πρώτο μέρος, ο Ανδρεάδης μείωσε σε 4-2, εκμεταλλευόμενος λάθος του τερματοφύλακα της Ελάφου.

Στο δεύτερο μέρος, το παιχνίδι συνεχίστηκε στον ίδιο καταιγιστικό ρυθμό και έτσι στο 55’ ο Καρανικόλας έκανε το 5-2 για τους γηπεδούχους. Ο Ανδρεάδης, μείωσε και πάλι σε 5-3 στο 65’, όμως πέντε λεπτά αργότερα ο Καρανικόλας σημείωσε χατ-τρικ, ανεβάζοντας παράλληλα τον δείκτη του σκορ στο 6-3. Το τελικό 7-3, σημείωσε στο 80ο λεπτό ο Νταμήτρος, πετυχαίνοντας κι αυτός με την σειρά του χατ-τρικ.

Έλαφος: Κοσμάς, Μάνδαλος(75’ Αναγνώστου Β.), Χριστοδούλου, Τσατσανάκος(70’ Μπατάλας), Στογιάννοφ(60’ Τζίκας), Αναγνώστου Σ., Μπρούσας, Γινάτης, Ζυγογιώργος, Καρανικόλας, Νταμήτρος.

Ποσειδώνας: Ράγιας, Ευαγγέλου, Ζιώγας, Δαούλας, Σκουτής, Νταλέτσος, Τέλιος, Λόης, Ανδρεάδης, Καλύβας, Ανδρέου.