Βαθμολογία

Γ' ΕΠΣΛ (2ος όμιλος): Ισόπαλο το ντέρμπι, ξανά δεύτερο το Μεσοχώρι!

Μικρές μεταβολές είχαμε στην βαθμολογία του δευτέρου ομίλου της Γ'΄ΕΠΣΛ, καθώς η πρωτοπόρος Αστραπή Δελερίων παραχώρησε εντός έδρας ισοπαλία με σκορ 1-1 με αντίπαλο την Πελασγιώτιδα στο ντέρμπι του 2ου ομίλου. Το γεγονός αυτό εκμεταλλεύτηκε η Ελπίς Μεσοχωρίου, που νίκησε στον Δρυμό και πέρασε και πάλι στην δεύτερη θέση.

Τα Δελέρια βρέθηκαν πίσω στο σκορ μόλις στο7' όταν ο Κουφοδήμος στην προσπάθεια του να διώξει μια κεφαλιά αντιπάλου, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 0-1.

Παρόλα αυτά οι γηπεδούχοι βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα, αντέδρασαν και έφτασαν στην ισοφάριση στο 35', όταν ο Σουλιώτης με πλασέ μέσα από την περιοχή νίκησε τον Μπίτρα ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι είχαν τον έλεγχο του ματς και τις ευκαιρίες, με κυριότερες αυτές των Κιού, Γελαλή, Μότσι και Μαροσούλη, αλλά δεν μπόρεσαν να πετύχουν το γκολ που θα τους χάριζε την νίκη, ακόμα και όταν η ομάδα των Δελερίων έμεινε με αριθμητικό μειονέκτημα λόγω αποβολής του Καρρά στο 75' με δεύτερη κίτρινη.

Να σημειώσουμε ότι η Αστραπή ζήτησε ένα πέναλτι στο 80' σε ανατροπή του Μπακόλα.

Αστραπή Δελερίων: Μπουλαμάτσης, Μπακόλας, Σκουλαρίκης (66' Μπαρμπής), Ντιντόκας Χρ., Κουφοδήμος, Σουλιώτης, Παπαδημητρίου (46' Γκατζούλης Π.), Βασιλειάδης, Καρράς, Πετρίκης, Τσιλοφίτης.

Α.Ο. Πελασγιώτιδα: Μπίτρας, Θύμιος, Τέλιος, Τσέλα, Γρηγοριάδης, Δόλγυρας, Μότσι, Γελαλής, Αναστασίου (40' λ.τ. Μαροσούλης), Κιός, Τεκέδης (70' Δάμτσας).

 

Κεραυνός Δρυμού-Ελπίς Μεσοχωρίου: 1-3 

Μια ακόμη πολύτιμη νίκη πέτυχε η Ελπίς Μεσοχωρίου, που επικράτησε με σκορ 3-1 στον Δρυμό της τοπικής ομάδας και ανέβηκε και πάλι στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας, μειώνοντας παράλληλα την διαφορά από την πρωτοπόρο Αστραπή Δελερίων. Ο δυνατός αέρας δυσκόλευε της προσπάθειες των ποδοσφαιριστών, ενώ το Μεσοχώρι φόρτσαρε στο τελευταίο 10λεπτο για να μπορέσει να φτάσει στην νίκη. Από πλευράς γηπεδούχων ξεχώρισαν οι Αναστάσης Δρυστέλλας και Αρσένης Τόλης, ενώ από πλευράς φιλοξενούμενων οι Ηλίας Τσιάρας, Χαράλαμπος και Βάϊος Φακίτσας, ο οποίος επανήλθε μετά από πολύμηνο τραυματισμό.

Η Ελπίς πάγωσε το γήπεδο του Δρυμού μόλις στο 10', όταν ο Λιούρας με σουτ στην επαναφορά έπειτα από το πρώτο σουτ του Σωκράτη Φακίτσα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Ο Κεραυνός βρήκε τις λύσεις στο δεύτερο μέρος και έφερε το ματς στα ίσια στο 59', όταν ο Δρυστέλλας με σουτ μέσα από την περιοχή νίκησε τον γκολκίπερ Πατσιτό για το 1-1.

Το Μεσοχώρι αναγκάστηκε έτσι να ανεβάσει ρυθμούς και δικαιώθηκε στο 84', όταν ο Τσιάρας με προβολή, έπειτα από ωραία συνεργασία των Θωμά Χρόνη και Βάϊου Φακίτσα έδωσε και πάλι το προβάδισμα στην ομάδα του.

Την πολύτιμη νίκη των φιλοξενούμενων σφράγισε στο 88ο λεπτό ο Θωμάς Χρόνης με ψύχραιμο πλασέ μετά από μπαλιά του Μαρκούγια για το τελικό 1-3.

Η ομάδα του Δρυμού είχε καλές στιγμές με τους Δρυστέλλα Αν. και Γιώργο Γκαντούνα, ενώ το Μεσοχώρι με τους Λιούρα, Βάϊο Φακίτσα, Φίλιππο Μούσιο, Σωκράτη Φακίτσα και Γκαραβέλη.

Κεραυνός Δρυμού: Αρσένης Διον., Αρσένης Δημ. (60' Κωστής), Ζιάρρας Βασ., Γκαντούνας Β., Αρσένης Τ., Γκαντούνας Ρ., Δρυστέλλας Αν., Γκαντούνας Γ., Ζιώγας Ε. (65' Ζαρκαδίας), Ζιάρρας Παν., Ζιώγας Βαγγ.

Ελπίς Μεσοχωρίου: Πατσιτός Δ., Χαράλαμπος, Φράντζας, Μούσιος Φ., Μούσιος Ζ., Μαρκούγιας, Τσιάρας, Φακίτσας Σ. (46' Καρέλας), Γκαραβέλης (65' Χρόνης Θ.), Φακίτσας Β., Λιούρας (78' Αλμπιόν).

 

Γεωργάκης Ολύμπιος Λιβαδίου-Εθνικός Ολύμπου: 2-2

Συναρπαστικό παιχνίδι για ένα ημίχρονο ήταν αυτό που έγινε στην έδρα του Λιβαδίου, εκεί όπου Γεωργάκης Ολύμπιος και Εθνικός Ολύμπου αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 2-2.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 5', όταν ο Συμεωνίδης με καρφωτή κεφαλιά νίκησε τον Γεωργούλη για το 0-1.

Το Λιβάδι ανέτρεψε το σκορ με δύο γρήγορα γκολ. Συγκεκριμένα στο 27' ο Φτεριώτης με σουτ μέσα από την περιοχή ισοφάρισε σε 1-1, ενώ στο 30' ο Γκατζούνης επίσης με σουτ μέσα από την περιοχή πέτυχε το 2-1.

Το τελικό 2-2 για τον Εθνικό διαμόρφωσε στο 35' ο Φλώρος με σουτ από το ύψος της περιοχής και πλάγια θέση.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν είχαμε κάτι το συναρπαστικό με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται για τρία(!) πέναλτι σε ανατροπές των Κόντου, Συμεωνίδη και Καραλή.

Να σημειώσουμε ότι στο 86' ακυρώθηκε γκολ του Εθνικού με τον Κόντο ως οφσάιντ.

Γεωργάκης Ολύμπιος Λιβαδίου: Γεωργούλης, Καπέτης, Αντωνίου, Μπατζάκης, Μπίσμπας, Καψάλης, Ντάμπος (85' Βαρβαρέζος), Γκρίζος, Γκατζούνης, Φτεριώτης, Καρράς (65' Θεοδωρής).

Εθνικός Ολύμπου: Αθανασιάδης, Πεχλιβανίδης Π. (46' Πουρουτίδης Η.), Φλώρος, Τσανοσίδης, Πεχλιβανίδης Β., Πουρουτίδης Ε., Κοντός Α., Τερζίου (46' Καραλής), Γαλανός, Κόντος Κ., Συμεωνίδης.

 

Χυρετιακός Δομένικου-Νίκη Μιχαήλ: 5-2

Μεγάλη νίκη που τον ανεβάζει στην βαθμολογία πέτυχε ο Χυρετιακός Δομένικου, που επικράτησε εντός έδρας της Νίκης Μιχαήλ με το γεμάτο 5-2. Με εννέα παίκτες τελείωσαν τον αγώνα οι φιλοξενούμενοι, αφού αποβλήθηκαν μόλις στο 5ο λεπτό ο Κωφός και στο 72' ο Ραπτόπουλος.

Ο Παναγιώτης Τσικούρας στο 35' με σουτ άνοιξε το σκορ για το Δομένικο, ενώ στην συνέχεια το ενδιαφέρον μεταφέρθηκε στο δεύτερο μέρος, εκεί όπου ο Τζουμάκας ισοφάρισε προσωρινά για την Νίκη, ενώ στο 58' ο Σανίδας έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στον Χυρετιακό.

Όπως αποδείχθηκε, ο Τζουμάκας πάλευε μόνος του για τους φιλοξενούμενους, καθώς και πάλι με δικό του τέρμα έκανε το 2-2.

Κάπου εκεί όμως το παιχνίδι έγινε παράσταση για έναν ρόλο, καθώς οι γηπεδούχοι πέτυχαν τρία γκολ και καθάρισαν την υπόθεση νίκη.

Στο 70' ο Σανίδας με πέναλτι πέτυχε το 3-2, ενώ ακολούθησαν δύο γκολ του Καραθάνου στο 78' και στο 82' για να διαμορφωθεί το τελικό 5-2 υπέρ του Χυρετιακού.

Να σημειωθεί ότι στις καθυστερήσεις η ομάδα του Δομένικου έχασε και πέναλτι με τον Παναγιώτη Τσικούρα, ενώ η Νίκη Μιχαήλ έχει πολλά παράπονα από την διαιτησία.

Χυρετιακός Δομένικου: Ιωαννίδης, Δαλώσης, Καραγκούνης, Φούντας (70′ Τσικούρας Ζ.), Τσιάρας (60′ Καραθάνος), Κυπαρίσσης, Ψύρρας, Γαλανός, Τσικούρας Π., Σανίδας, Τσούτσος (46′ Τσανάκας).

Νίκη Μιχαήλ: Παπαπολυμέρου, Μπατζογιάννης, Κωφός, Κατσαρός, Ραπτόπουλος, Τζαμαλής, Γραβάνης, Λαζάρου, Τζουμάκας, Κωνστανταρίδης (60′ Παπακωνσταντίνου), Ζβήλιας (70′ Δραγατζίκης).

Αχιλλέας Ζαχαρούλης