Βαθμολογία

Σκόρπισε τον Μύτικα η Κοιλάδα!

Σαρωτική εμφανίστηκε η ομάδα της Κοιλάδας στο εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον Μύτικα Καλυβίων, τον οποίο και συνέτριψε με σκορ 7-0. Νέα μεγάλη εμφάνιση από τον Καζάνι, που σημείωσε χατ-τρικ. Ντεμπούτο για τους φιλοξενούμενος έκανε το νέο μεταγραφικό απόκτημα, ο 18χρονος Στέργιος Νταμπώσης που αποκτήθηκε από τον ΠΟΕ, αλλά σίγουρα αλλιώς ονειρευόταν την πρώτη του εμφάνιση με την νέα του ομάδα.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στον αγώνα και άνοιξαν το σκορ μόλις στο 3' με τον Καζάνι, ενώ στο 35' ο Γουγουλούλης διπλασίασε τα τέρματα της Κοιιλάδας, η οποία στο δεύτερο ημίχρονο εμφανίστηκε ακόμη καλύτερη και στο 47' έκανε το 3-0 με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Καζάνι.

Στο 58' ο Γονατάς που μόλις είχε μπει αλλαγή ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0, ενώ στο 65' και στο 73' ο Κολώτσιος με δύο δικά του γκολ έκανε γρήγορα-γρήγορα το 6-0.

Το τελικό 7-0 διαμόρφωσε στο 80ο λεπτό ο Καζάνι που έφτασε έτσι το χατ-τρικ.

Κοιλάδα: Τσιτουρτζής, Μπαρμπούτης, Ανδρεάκης Ι. (50' Μπελιαλής), Τσιαδήμος, Μπούρης, Αβραμούλης, Γουγουλούλης (60' Θεοχάρης), Κολώτσιος, Αρβανίτης (55' Γονατάς), Καζάνι, Αθανασόπουλος.

Μύτικας Καλυβίων: Τσουρέκας, Νταμπώσης Σ., Γκαβαλιάγκας, Γκόλτσιος, Ζιακούλης, Νάνος, Τσακίρης (46' Γεροφωκάς Ν.), Μπέλης, Καϊμακάμης, Νταμπώσης Χ., Ζαρώτης.

Διαιτητές: Σουλιώτης Ν., Κοτούμπας Ν., Σούλης Χρ.

Αχιλλέας Ζαχαρούλης